Modern Family: Caught in the Act


-Knock, knock.
-Who's there?
-Somebody who doesn't wanna see their parents doin' it. ...that's why we knocked.

Το Modern Family συνεχίζει να μη μπορεί να κάνει λάθος όταν η κάμερα είναι πάνω στον Phil, τον αληθινό άντρα ήρωα της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Το gay ζευγάρι συνεχίζω να μην το αντέχω (out of context μαγεία ήταν αυτό), και η Gloria με τον Jay είναι πραγματικά αστείοι μόνο όταν έχουν κάτι να κάνουν με τον Phil και τη δική του οικογένεια (όπως εδώ που η Gloria προσέφερε στην Claire τα cupcakes της).

Αλλά είπαμε. Όσο αυτή η σειρά έχει τον άβολο Phil να κάνει άκαιρα αστεία και τον πιτσιρικά Luke να παίζει με έναν αναπτήρα στο βενζινάδικο την ώρα που η αδερφή του διαπιστώνει πως οι γονείς τους δεν τους έχουν εκπαιδεύσει για τίποτα, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος. Ε, και μία στο τόσο θα γράφω και κανά αστείο της στο blog.

.

8 σχόλια:

  1. Σταθερά solid κωμωδία, και μερικές φορές (όπως χτες), ανεβαίνει και λίγο πιο ψηλά. Άλλα ναι, πλέον Luke & Phil δίνουν τα ρεσιτάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν ένα από τα καλύτερα επεισόδια!
    Έχω να γελάσω τόσο πολύ από.... ένα επεισόδιο του ΤΒΒΤ (αλλά δεν θυμάμαι πιο)
    ο Phil για το Modern Family είναι ότι και ο Abed για το Community και ότι ο Sheldon για το TBBT... δηλαδή η ψυχή της σειράς, σκηνές χωρίς αυτούς είναι λίγο βαρετές αλλά οκ...

    Υ.Γ. Περιμένω και το post σου για Community εμένα μου φάνηκε κάπως βαρετή η επιστροφή αλλά με ωραίες σκηνές με τον Jeff να προσπαθεί να τους πείσει για τον Chang...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην του μιλάτε για ΤΒΒΤ. Δεν το αντέχει οργανισμός του λεμεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Phil is awesome. Ακόμα να ξεχάσω το wtf = why the dace του πρώτου επεισοδίου που τελειώνει με τάπες στον Luke στο μπάσκετ στο τραμπολίνο. just in awe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομίζω η σειρά επαναλαμβάνει χιλιοπαιγμένα σενάρια-βλέπε το gay ζευγάρι που είναι prone στις γκάφες και τελικά κάνει γκάφα και προσπαθεί να την καλύψει- boringgg!! συμφωνώ phil, luke και mannie (για μένα) είναι οι καλύτεροι χαράκτηρες. ενας λόγος που το βλέπω πάντως είναι φόρος τιμής στον Al Bundy (sorry δεν έμαθα ποτέ το πραγματικό του όνομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αγαπάς τον Al Bundy, ψάξε και βρες και το John from Cincinnati, την πιο κουφή σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης. 10 επεισόδια είναι, και ο Ed O'Neill δίνει τεράστια ερμηνειάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thanx for the tip . το κατεβάζω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρεπει να ειναι η μοναδικη tv σειρα ever με τόσο καλούς child actors. τρομακτικό. κ το κακόμοιρο το 'gay couple' ελπίζω να τους βρουν κανα storyline επιτέλους που να μην είναι σαν να βγήκε από επεισόδιο Φιλαράκια ή (θου κύριε) Desperate Housewives

    ΑπάντησηΔιαγραφή