PilotWatch: The Secret Circle

To μικρό, βαρετό ξαδερφάκι του Vampire Diaries αξίζει ένα post, αν και δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω για αυτό.

Βασικά είναι (περίπου) η δημιουργική ομάδα πίσω από το Vampire Diaries, σε άλλη μια σειρά φαντασίας, βασισμένη σε βιβλία της ίδιας συγγραφέως (LJ Smith), με μάγισσες και μάγους, με καυτούς εφήβους σε μυστικιστικά ερωτικά τρίγωνα σε κάποια απομονωμένη επαρχία της americana. Ωραία θα μου πεις, μια χαρά, και το άλλο έτσι είναι και τα σπάει (*).

(*H πρεμιέρα της 3ης σεζόν του 'άλλου', btw, ήταν φοβερή, αλλά δεν προλαβαίνω με τίποτα να γράψω σχόλια. Το συζητάμε εδώ αν θέλει κανείς, και ξεχωριστά από αφού τελειώσουν οι Νύχτες Πρεμιέρας και χαλαρώσει λίγο η δουλειά και οι νέοι πιλότοι.)

Όμως το Secret Circle μοιάζει εξαιρετικά μουντό, αργόσυρτο και βαρετό σε πρώτη ματιά, με τους (παντελώς ξεχάσιμους) χαρακτήρες να μας φλομώνουν ήδη με το καλημέρα σε μαγεία και σε μυστήρια (πείτε πρώτα ένα γεια ρε παιδιά, ηρεμήστε όλοι λίγο). Το κλασικό λάθος δηλαδή που κάνουν σειρές οι οποίες βασίζονται στην επιτυχία κάποιας άλλης παρόμοιας. Μεγευθύνουν το κύριο χαρακτηριστικό αυτού που πάνε να αντιγράψουν, ξεχνώντας όλα τα άλλα.

Ότι δηλαδή το Vampire Diaries κινείται με τρελή σπιρτάδα (κι ας είναι κάπως μουτσουνιασμένο κι αυτό όλη την ώρα), ότι έχει αρκετούς γαμάτους χαρακτήρες, ότι από την πρώτη στιγμή έχει ένα ξεκάθαρο drive (ξέρεις δηλαδή τα βασικά αυτού που βλέπεις - στο secret circle, όχι), και ότι έχει καστ που ξέρει να κερδίζει σκηνές. Το καστ του Secret Circle απαρτίζεται από άχρωμες φάτσες ή κάτι ξεχασμένα από το χρόνο ονόματα (Natasha Henstridge;! Αλήθεια;!). Την πρωταγωνίστριά του, αν την έβλεπα στο δρόμο ούτε που θα θυμόμουν ότι είδα μια σειρά με αυτήν πριν λίγες μέρες.

Γενικά σε άλλους φαν του Vampire Diaries πώς φάνηκε η σειρά;

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου