The Good Wife: Affairs of State

Αυτά δε μπορώ με τις καλές σειρές που παίζονται Κυριακή. Ότι σπάνια καταφέρνω να έχω χρόνο να τις γράψω, εξ ου και 2 βδομάδες δίχως φωνή και ακρόαση για Good Wife και Homeland. Παλεύω για να διορθώσω την ιστορική αδικία απόψε, με σύντομα spoilers μετά το άλμα για το πολύ καλό χθεσινό Good Wife, μετά από 1-2 so-so βδομάδες.

Πολύ το χάρηκα για τον Cary, νιώθεις λες και είχε από πάντα να κερδίσει κάποια σημαντική υπόθεση. Αλλά ήταν αρκετά εμφανές πως αυτή θα πήγαινε υπέρ του, αφενός επειδή το επεισόδιο προέκυπτε περισσότερο από τη δική του σκοπιά, αφετέρου επειδή συνέβη αυτή η μάλλον από το πουθενά δραματική υπερβολή, που τον έβαλαν σε ένα γραφειάκι στη γωνία λες και δουλεύει στο τημήμα εξυπηρέτησης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. (Άβολο btw να μην υπάρχει καθόλου ο Peter σε ένα επεισόδιο που φέρεται να παίρνει τόσο σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα του Cary, αλλά δεν πειράζει, τι να γίνει, μπάτζετ είναι αυτό. Εδώ έλειπε από το επεισόδιο της εκλογής του.)

Όμως στην ουσία της, αυτή η νίκη ψηνόταν αρκετό καιρό, όπως κι ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον κεαρό κατήγορο. Ήταν κάπως παραμελημένος φέτος, αλλά τώρα με την προαγωγή του φαίνεται αν μη τι άλλο πως προορίζεται για σημαντικά πράγματα - όχι μόνο στο γραφείο του Peter Florick, αλλά και στη σεζόν. Θεωρώ αδιανόητο να μην θελήσει ο Peter να τον χρησιμοποιήσει στα όποια σχέδια έχει εναντίον της Lockhart/Gardner ή/και της Alicia. Η σχέση του με την Kalinda θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ρόλο θα παίξει.

Για την ώρα η Kalinda ερευνά τις βρωμιές της πρώην κυρίας Gold και μιας και την αναφέραμε,

Γεια σου Parker Posey! Καλωσήρθες στη σειρά μας!

Όσο πολύ με εκνευρίζει αφάνταστα η Lisa Edelstein (ειδικά σε εξυπνακίστικους ρόλους), τόσο χαίρομαι για την Posey και μακάρι να τη δούμε σε πολλά-πολλά επεισόδια. Ειδικά αν οι εμφανίσεις της έχουν αποτέλεσμα τον Eli να ξεστομίζει ατάκες όπως,

“Oh good! She banged a nice bin Laden.”

Όσο για τη νέα πρωτοετή συνήγορο (που είναι εκείνη η church freak από τη σεζόν του True Blood με την αντι-βαμπιρική εκκλησία, όταν ακόμα το True Blood βλεπόταν), πρρροφανώς έχει τεράστιο crush για τον Will, και πόσο πολύ δίκαιο θα είναι που φυσικά και θα είναι εκείνη που θα ανακαλύψει τι τρέχει μεταξύ του Will και της Alicia και θα γίνουν όλοι κώλος; Επειδή βλέπεις, ο θείος της, εκτός από uber-cool χαρακτήρας, είναι κι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει όλη την αλήθεια για τον γάμο της Alicia και του Peter.

Απλά τέλειο.

Επίσης με τα παιδιά της Alicia δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η φάση, διότι ο Will συνεχώς θέλει και θέλει και προσπαθεί και 'σ'αγαπώ' και να δες και να το άλλο, και η Alicia είναι όλη την ώρα ναι εντάξει χαλάρωσε και δεν τρέχει τίποτα και cool, και αυτά δεν καταλήγουν όμορφα συνήθως. Πάντως η πρώτη γνωριμία του Will με τον Zach ήταν adorkable (για να χρησιμοποιήσουμε και κανά φετινό buzzword) και απολαυστικά άβολη.

Όχι όσο άβολη θα είναι η κατάσταση όταν αρχίσει να γκρεμίζεται όλο αυτό το ντόμινο από μισές αλήθειες που τόσο αριστοτεχνικά έχει υφανθεί αυτή τη στιγμή χωρίς καλά-καλά να το έχεις χωνέψει, πίσω από τις διασκεδαστικές υποθέσεις της βδομάδας.

Σε ποιο επεισόδιο του Νοέμβρη θα γίνει το μεγάλο μπαμ και μετά θα τρέχουμε, θέλω να ξέρω.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου