survivin: "i need a drink"



Το φετινό Survivor είναι τόσο καλό που με έκανε να θέλω να αρχίσω να γράφω ξανά για αυτό.

5 φανταστικές στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο:

1, OK, αυτό δεν είναι φανταστική στιγμή αλλά απλά κάποιες φορές ξέρεις πότε έρχεται η μαλακία επεισόδιο και συνήθως τα σημάδια είναι: *αμέσως μετά από επεισοδιάρα με επικό TC *ξεκινάει με χαρακτήρα που με το ζόρι έχουμε δει να κλαίει *έχει να κάνει με γράμματα από το σπίτι. YΠΝΟΣ.


Αυτό ήταν ξεκάθαρα αυτό το επεισόδιο μόνο που οι αγαπημένοι έπαιξαν μηδενικό ρόλο και το κλάμα της Brenda κατέληξε απλώς σε μια στιγμή ανθολογίας όπου δάκρυα και φυστικοβούτυρο έγιναν ένα λίγο πριν τη μέση του επεισοδίου. Turns out, ήταν όλα μια μπλόφα. Θα ακολουθούσε μικρό μεγαλείο.




2, Ένα από τα πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει φέτος που δε γράφω καθόλου για τη σειρά είναι που δεν είχα την ευκαιρία να πω πόσο μου έχει αρέσει το παιχνίδι της Andrea. Ας μην κάτσουμε να μακρηγορήσουμε για το παρελθόν, ας μιλήσουμε για το εδώ και τώρα:

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, απλά γίνε κολλητσίδα σε αυτόν που ξέρεις πως πρόκειται να βρει το Immunity Idol. Το standoff αμηχανίας με τον Malcolm ήταν απολαυστικό όσο ήταν κι επιτυχημένο.




3, Αν o Malcolm ήταν το 1/3 ανοησίας των Three Amigos (δηλαδή σοβαρά, απλά ΒΡΕΣ ΤΟ IDOL), o Eddie ήταν το 2ο τρίτο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για τον οποίον δεν έδωσε $500 για να πάρει το αβαντάζ στη δοκιμασία. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; Αντ'αυτού άφησε τον Cochran να το πάρει, κάτι που του χάρισε τη 2η νίκη του σε 4 ατομικές δοκιμασίες. Ποιου, του Cochran. Ο οποίος είναι σαφέστατα ο παίχτης της σεζόν; Υπάρχει καν αμφιβολία σε αυτό το σημείο;

Λίγο νωρίτερα ο Cochran έγλειψε φυστικοβούτυρο από το χέρι της Sherri (νομίζω). Probst: “Πόσες φορές μπορείς να πεις ότι έγινε αυτό;” λέει γελώντας. Cochran: “Περισσότερες από όσες νομίζεις.” Σοβαρά, απλά δώστε του τον τίτλο.





4, Ελπίζω ο Malcolm να έχει μπλουζάκι με πλάγιες ρίγες.




5, Αούα #MVP


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου