Madeleine Albright on Gilmore Girls & more...

  • Η Madeleine Albright πρόκειται να εμφανιστεί σε επερχόμενο επεισόδιο των Gilmore Girls. Οι σκηνές της ήδη γυρίστηκαν, η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη από την εμπειρία και όσο για τη σειρά, η πρώην Υπουργός προστίθεται σε μια αρκετά εντυπωσιακή λίστα guest stars που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Sebastian Bach (των Skid Row), Norman Mailer, Carol King, Michael York και Brandon Routh (erm... LOL). Can't wait!

  • Το καλύτερο νέο που έμαθα φέτος είναι η επικείμενη επιστροφή του Aaron Sorkin στην τηλεόραση. Ο μεγάλος σεναριογράφος πρόκειται να δημιουργήσει μια σειρά στα πρότυπα του Sports Night μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Thomas Schlamme. Η σειρά θα ονομάζεται Studio 7 On The Sunset Strip και θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές των συμμετεχόντων σε μια κωμωδία τύπου SNL, με πρώτη guest star την Felicity Huffman. Το NBC, που επικράτησε του CBS στη δημοπρασία για τα μάτια του Sorkin, δεσμεύεται βάσει συμβολαίου να προχωρήσει σε παραγγελία 13 τουλάχιστον επεισοδίων διαφορετικά θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθεί ο πιλότος, μπορούμε επίσημα να πανηγυρίσουμε την πολυαναμενόμενη επιστροφή.
    Η τηλεόραση ήταν διαφορετική χωρίς εσένα, Μεγάλε.


  • Άλλος ένας αγαπημένος δημιουργός επιστρέφει. Ο Darren Star (Melrose Place, 90210, Sex & the City, Kitchen Confidential) δουλεύει σε ένα νέο πιλότο για το δίκτυο FOX, που περιστρέφεται γύρω από τις ζωές, τα πάθη και τους έρωτες μιας γυναικοπαρέας της οποίας τα μέλη διατηρούν όλες τους σχέση με μπασκετμπολίστες. Η σειρά θα λέγεται, ναι, Basketball Wives. Προβλέπεται τρελό camp.

  • Και, παραδοσιακά για το τέλος, η Αρένα της Αμερικάνικης TV! Καμία ακύρωση για αυτή τη βδομάδα, μόνο 3 full season orders. Τα Commander-in-Chief και Invasion του ABC και το Surface του NBC (απόψεις για τη σειρά) θα μας κάνουν παρέα ως το Μάιο, λοιπόν. Αναίμακτα έφυγε η βδομάδα.

4 σχόλια:

  1. w00t! Καλά νέα για τον Σόρκιν. Προχθές κοιτούσα ένα βιογραφικό του και είδα την αναφορά στο "Studio 7 On The Sunset Strip" αλλά δεν το έψαξα περισσότερο.

    Σημείωση: είμαι ο μόνος που βλέπει ένα παραλληλισμό ανάμεσα στον executive producer (μέσα στο show) που είναι "a talented writer whose career is often compromised by cocaine use" και το δημιουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wx nai? Den iksera oti epaize tetoio 8ema me ton Sorkin...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To 2001 ο Σόρκιν συνελήφθη σ'ένα αεροδρόμιο με παραισθησιογόνα μανιτάρια, μαριχουάνα και κοκαΐνη στην τσάντα του.

    Λέγεται (δε νομίζω ότι το πιστεύω 100% όμως) ότι η υπόθεση του αλκοολικού Leo στη "Δυτική Πτέρυγα" (που προέκυψε μετά τη σύλληψή του) ήταν εμπνευσμένη από αυτές τις περιπέτειες/εξάρτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εχουμε και τον Stahl (οχι τον ηθοποιό), που είχε και ταινία με τον Stiller και τώρα είναι writer consultant στο CSI, πάλι ιδια ιστορία -- ναρκωτικά, σνιφα, συγγραφέας, αποτοξίνωση, talented writer...

    ΑπάντησηΔιαγραφή