FOX midseason schedule

To δίκτυο ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμά του για το υπόλοιπο μισό της σεζόν, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις να προκύπτουν. Πάμε σιγά-σιγά.
MONDAYS
8:00-9:00 PRISON BREAK
9:00-10:00 24
Το αγωνιώδες πρωτοετές δράμα επιστρέφει τελικά Μάρτιο ύστερα από την κατακραυγή του κοινού για την αρχική απόφαση του δικτύου, που έδειχνε προς τον Μάιο. Συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου θα προβληθεί σε επανάληψη το εξουθενωτικά καθηλωτικό fall finale, και από τις 20 του μήνα θα ξεκινήσει κανονικά το β' μισό της σεζόν, με τα εναπομείναντα 9 επεισόδια να προβάλλονται σερί, χωρίς επαναλήψεις, ως το τέλος της περιόδου.
Ακολουθεί το 24, που όπως και πέρσι θα ξεκινήσει με την προβολή 4 επεισοδίων σε 2 μέρες. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουμε τα 2 πρώτα της 5ης σεζόν, ακολουθούμενα από τα 5x03-5x04 το αμέσως επόμενο βράδυ. Από κει και πέρα η σειρά θα συνεχίσει κανονικά κάθε Δευτέρα βράδυ με ένα επεισόδιο κάθε βδομάδα, χωρίς διακοπές ή επαναλήψεις ως το τέλος της περιόδου.
Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά πιθανώς το πάνω slot να καλυφθεί ως τον Φεβρουάριο με τα τελευταία επεισόδια του Arrested Development. Αναμένουμε περισσότερα πάνω σε αυτό.
TUESDAYS
8:00-9:00 AMERICAN IDOL
9:00-10:00 HOUSE
17 Ιανουαρίου ξεκινάει η 5η σεζόν του υπερεπιτυχημένου reality, βραδιά στην οποία θα καταλάβει και τις 2 ώρες προγράμματος. Στη συνέχεια το από κάτω slot συνεχίζει να καταλαμβάνεται από το House, μετά την περσινή επιτυχημένη συγκατοίκηση των δυο τους.
WEDNESDAYS
8:00-9:00 AMERICAN IDOL Audition Episodes
9:00-10:00 BONES
Τίποτα, απλά έχει πλάκα που τα σπασμένα για την γρήγορη επιστροφή του Prison Break θα τα πληρώσει το Bones. Μην έχοντας άλλο slot διαθέσιμο, το δίκτυο έριξε τη νέα σειρά στην ώρα-πορνό, όπου κυριαρχεί το Lost. Και δημιουργικά, η Veronica Mars. (:p)
UPDATE: Κατά πώς φαίνεται, το πρόγραμμα εν τέλει διαμορφώνεται με το Bones να πηγαίνει στις 8, τις auditions του American Idol στις 9 και τη νέα ημίωρη κωμωδία The Loop στις 9 και 30.
THURSDAYS
8:00-9:00 THE O.C.
9:00-9:30 THAT '70s SHOW
9:30-10:00 STACKED
Σταθερά στη θέση του το O.C., σε ένα πρόγραμμα που κατά τα άλλα προκαλεί εμετό από τα πολλά κουνήματα. Τα 2 ημίωρα που ακολουθούν μπαίνουν στο πρόγραμμα από τις 2 Μαρτίου. Προηγουμένως, το slot καταλαμβάνεται από το Reunion που μόλις προχθές κόπηκε. Σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου καλοσύνης, το δίκτυο αποφάσισε να μην σταματήσει επί τόπου την παραγωγή της σειράς, αλλά να επιτρέψει στους δημιουργούς να ολοκληρώσουν την ιστορία τους, με το επεισόδιο-φινάλε που θα προβληθεί μετά το O.C. στις 2 Φεβρουαρίου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μάθουμε οι έρημοι ποιος κερατάς είναι ο δολοφόνος...

Ε, αυτά, το τριήμερο μετά έχει όλο μαλακίες, οπότε ως εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου