Palladinos' new series & more...

  • Μια κάποια Audrey Marie Anderson θα είναι τελικά η αντικαταστάτρια της Amy Acker στο midseason στρατιωτικό δράμα των Shawn Ryan (Shield) και David Mamet, The Unit. Ο εν λόγω ρόλος είναι αυτός της Kim Brown, συζύγου του χαρακτήρα του Scott Foley (Felicity). Κρίμα από τη μία για την Amy, αλλά το καλό είναι οτι το Alias μπορεί να την έχει τώρα όσο θέλει.

  • Mιλώντας για Alias, στα γρήγορα να αναφέρω νικητές και θύματα από την πιο αιματηρή περίοδο του πρώτου μισού της σεζόν, των November sweeps. Πέραν από τα ήδη γνωστά (σνιφ, αντίο αγαπημένοι μου Bluths) έχουμε: Κόψιμο για Nightstalker και Hot Properties, λίγο-πολύ κοινά συμφωνηθέν φινάλε για το Alias, πλήρεις σεζόν για E-Ring και Close to Home. Για το τελευταίο αποδείχθηκε σωτήρια η μετακίνησή του στη νεκρή Παρασκευή. Κάτι που όμως έφερε στις Τρίτες το Threshold, μετακόμιση που έκοψε σχεδόν 35% θεαματικότητα από τα ήδη χαμηλά νούμερα της sci-fi σαχλαμάρας με ως επακόλουθο το κόψιμό της (όχι οτι θα μου λείψει).

  • Υay, ώρα για trash!! To E! Entertainment τσίμπησε από το FOX τα δικαιώματα του Simple Life, σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει τις επαναλήψεις των 36 υπάρχοντων ωρών, καθώς και την παραγωγή νέας σεζόν τουλάχιστον 10 επεισοδίων.
    Paris + Nicole = B.F.F.(U.F.T.U.A.)(E.I.T.E!E.S.I.T.S.T.D.A.W.A.B.F.F.A.!!)
    Ορκίζομαι στη ζωή μου, τα παραπάνω σημαίνουν κάτι.

  • Για να σοβαρευτούμε (αλλά όχι πολύ), το WB υπέγραψε συμφωνία παραγωγής τουλάχιστον 6 επεισοδίων για το επόμενο project των Palladinos, μια ιστορία τύπου Tracy & Hepburn που θα διαδραματίζεται στο Manhattan.
    Η συμφωνία αυτή εντείνει τις φήμες που ακούγονται εδώ και λίγο καιρό για επικείμενο φινάλε των Gilmore Girls φέτος, μια σεζόν πριν την ώρα τους. Καθάρματα, αν δε δω τη Rory να αποφοιτεί από το Yale θα κατασκηνώσω στην είσοδο των Warner Studios.

  • Η Mariska Hargitay (υποψήφια για Emmy πρωταγωνίστρια του Law & Order: SVU) είναι έγκυος και σύμφωνα με τις πρώτες φήμες η εγκυμοσύνη της δεν θα γραφτεί στη σειρά. Είμαι ικανός να το παρακολουθώ από περιέργεια και μόνο.

  • Για το τέλος, λίγο cable programming. To HBO δείχνει να αλλάζει γνώμη και να στέλνει το Deadwood μες στο κατακαλόκαιρο να ακολουθεί το Entourage. Αντ'αυτού, τους Sopranos από το Μάρτιο θα ακολουθεί το νέο πολυαναμενόμενο δράμα με τίτλο Big Love, και το πιο ονειρεμένο καστ ever!
    Αλλού, το USA ανακοίνωσε οτι το Monk θα επιστρέψει για την 4η σεζόν του την Παρασκευή 13/1, με το Dead Zone να επιστρέφει στις 11/6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου