Entourage: Strange Days


Κι αν περνάει ως filler, αυτό το επεισόδιο ήταν το πιο διασκεδαστικό Entourage από τα μέσα της 2ης σεζόν! Ατάκες περνάνε σα σφαίρες (λάτρεψα την αντίδραση του Drama όταν ο Eric φοβήθηκε πως η Tori τον περνάει για stalker: "Οι γυναίκες λένε αυτή τη λέξη όλη την ώρα!"), το show του Jeremy Piven είναι και πάλι αξεπέραστο (και η εμφάνιση του Malcolm McDowell βοηθάει) αλλά πάνω από όλα, το sexual tension μεταξύ του Eric και της Tori κόβεται με μαχαίρι (ή απλώς κόβεται μαχαίρι, αν κρίνω από το φινάλε...)

Σίγουρα όχι πάρα πολύ A-material λοιπόν σε αυτό το επεισόδιο, με τις συνέπειες της απόλυσης του Vince να μην κάνουν ακόμα την εμφάνισή τους, αλλά με εξελίξεις σε άλους τομείς. Πάντα απολαμβάνω τις εμφανίσεις της γυναίκας του Ari, και εδώ η ιστορία τους ήταν υποδειγματική! Από την αρπαγή της από το τραπέζι με τις φίλες της (και την αναφορά στην Wisteria Lane) στο ζωώδες σεξ στο μελλοντικό office space και από εκεί στις σκηνές της δεξίωσης όπου ο μεν Ari αναγκάζεται να συνεργαστεί με το καρφί, η δε Mrs. Ari είναι αμήχανη (από τις ελάχιστες φορές στη σειρά) όταν δεν ξέρει πώς να απαντήσει στη Melinda Clarke για το δαχτυλίδι. Σκηνές-χρυσός!

Όσο για τον Eric, βρήκα πολύ χαριτωμένο τον τρόπο με τον οποίον σκουντουφλούσε πάνω στον εαυτό του όποτε βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη Sloan και την Tori. Με τον τρόπο του, αυτό το storyline υπήρξε ιδιαίτερα αγωνιώδες και περίτεχνο, έτσι όπως εμφάνιζε το ένα μετά το άλλο τα εμπόδια και τους πειρασμούς στο δρόμο του Ε. Πόσο έξυπνο ήταν το φινάλε, όπου τελικά αυτός υπέκυψε (10 λεπτά πριν τα βάσανά του τελειώσουν) μόνο και μόνο για να τον απορρίψει η άλλη? Περιμένω πώς και πώς τη συνέχεια της εξέλιξης του χαρακτήρα του. Θα είναι όλα καλά με την κοπέλα του στη συνέχεια?

Με την εξαίρεση του Drama (του οποίου η ουσία, ως χαρακτήρα, είναι οτι ποτέ δε θα έχει κάτι να κάνει!), όλοι οι άλλοι βασικοί χαρακτήρες έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν στο μέλλον και, μέσα και από το διασκεδαστικότατο και πολύ αστείο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, τέθηκαν αποτελεσματικά πολλά ερωτήματα των οποίων την απάντηση θα περιμένω στα υπόλοιπα επεισόδια της σεζόν. Η σειρά πέρασε μια μικρή περίοδο αναταραχής αλλά τώρα είναι, με σιγουριά, και πάλι στα καλύτερά της.

2 σχόλια:

  1. And Seth Green!!! Hello!

    O Eric arxizei kai mou tin spaei. Einai kai kontos... Tha ithela i seira na paei back to business pali, an ginetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Duh, to ksexasa ayto!
    -It's not what it looks like!
    -It never is!

    Entaksei re, itan business-heavy edw kai 3 ebdomades, ena dialeimma gia tous ypoloipous basikous xaraktires to 8elame. Fantazomai apo to epomeno kiolas epeisodio 8a epistrepsoume sta gnwsta. Thelw neo project gia ton Vince!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή