It's Opposite Day!

Διαβάστε για κόμικς σε ένα τηλεοπτικό site και για τηλεόραση σε ένα comics site! Και περάστε αργότερα σήμερα από το US TV να μιλήσουμε για μουσική!

Οι δύο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στις οποίες αναφέρομαι είναι οι εξής δύο: ο Mark Steven Johnson μιλάει στο newsarama για την επερχόμενη τηλεοπτική διασκευή του Preacher, όπου βασικά μας λέει ενθουσιασμένος οτι ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΙΚ WOO-HOO!!!!!!! λες και η απουσία δημιουργικότητας είναι κάτι για το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε. Τεσπά, πανομοιότυπος Preacher είναι και πάλι προτιμότερος από κακοποιημένο Preacher, so.

Kαι στο TV Guide, o Joss Whedon μιλάει ακόμα περισσότερο για τη σειρά Buffy, εν μέσω άλλων πραγμάτων (όπως το οτι είναι μέγας φαν του Battlestar Galactica). Το TV Guide, μάλιστα, μας προσφέρει και τις πρώτες 5 σελίδες της 8ης σεζόν. Οι ανυπόμονοι ας ανοίξουν τα παρακάτω thumbnails, αφού προειδοποιήσω πως αυτό το teaser περιέχει ένα -κατά μία έννοια- spoiler. Θα πω απλά πως τίποτα από όσα είδαμε κατά την 5η σεζόν του Angel δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

"And I still got my watcher."

Can't. Frakkin'. Wait.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

14 σχόλια:

  1. To USTV einai malakia meros gia na mathainei kaneis endiaferonta pragmata gia tous agapimenous tou TV creators kai gi auta pou ftiaxnoun...






    A, sorry, den einai st alithia opposite day? Ftou, me parapliroforisan! Me piasan kotso!

    Uber tres cool gia to Buffy comic, kai oxi, den einai spoiler, einai enas logos akoma (les kai den eixame idi arketous) gia na to diavasoume ;)
    He's still the Joss we know and love, opws sunexizei na apodeiknuei (anapneontas)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I hate posting after certainties, but this is going to be huge. MMO huge!

    http://www.wired.com/news/technology/0,72263-0.html?tw=wn_index_1

    Browncoats τώρα θα φανείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bunny: Μα δεν είναι γαμάτο πώς, με μια απλά φρασούλα, τόσο casually, διαλύει speculation χρόνων και κάνει το "Girl in Question" επεισόδια να μοιάζει ΑΚΟΜΑ πιο αστείο?

    ditikos: Αυτό το είδα και αλλού, αλλά δεν τα πάω καλά με κάτι όρους οπυ είδα πάνω-πάνω στο άρθρο. Στην ουσία τι είναι? Online παιχνίδι Firefly?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "And I've still got my Watcher"!!!
    Xairomai poly pou dieukrinizetai epitelous to ti epaikse stin Romi. Eixa megalo problima me Buffy kai Immortal kai den ksero POY EIDATE TO ASTEIO. :p M'aresei kai i eksigisi. A re Andrew... asxeto, ton eidate sto How I Met Your Mother, etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yes we did! Hilarious as ever!

    (στο ίδιο επεισόδιο με τη Morena Baccarin ήταν, νομίζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Huh? Μάλλον πρέπει να το ξαναδώ αυτό το επεισόδιο.

    Ειλικρινά τώρα... Σου άρεσε το The Girl In Question; Το πιο ηλίθιο επεισόδιο Angel! Αυτό και άλλα τρία-τέσσερα (the cautionary tale of numero cinco, why we fight, she, not fade away...).

    Άντε, πότε θα έρθει ο καταραμένος ο Μάρτιος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nai paixnidi online einai. To warcraft pou tha asxolithw to 2008 :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To Girl in Question είναι το αγαπημένο μου κωμικό επεισόδιο από το Angel. Φυσικά και δεν είναι για να πάρουμε τίποτα στα σοβαρά (γι'αυτό και χαίρομαι που ο Whedon το αναίρεσε τάκα-τάκα στην 3η κιόλας σελίδα) αλλά κατά τα άλλα είναι φα-ντα-στι-κή κωμωδία! Και μόνο για το bickering μεταξύ Spike και Angel, που τσακώνονται για το ποιος έσωσε πιο πολλές φορές τον κόσμο, αξίζει.

    -I stopped Acathla. That saved the world.
    -Buffy ran you through with a sword.
    -Yeah, but I made her do it. I signaled her with my eyes.
    -She killed you! I helped her. That one counts as mine.

    Seriously, δεν παίζει πιο αστείο επεισόδιο.

    I'm waitin' patiently, and meanwhile, The Immortal's eatin' cookie dough!

    Seriously! (LOL)


    To Not Fade Away για μένα είναι το 2ο καλύτερο επεισόδιο της σειράς, και πιθανότατα το κορυφαίο series finale στην ιστορία. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Dark Tyler: not so much with the taste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hehe, το ήξερα ότι θα αποσπούσα σχόλιο για το Not Fade Away, γι' αυτό το ανέφερα (και γιατί πραγματικά το θεωρώ το πιο ηλιθιωδέστατο φινάλε σειράς ever).

    Το The Girl In Question θυμάμαι πόσο out of place μου φαινόταν... Τι στο δ%*^)&@ο γύρευαν οι δυο champions running around στα σοκάκια της Ρώμης να ψάχνουν τη Buffy; Ήταν τελείως άκυρο και η δε-μας-πείθεις-ξανθόψειρα που βάλανε να παριστάνει τη Buffy το φτύνηνε ακόμη περισσότερο. Για να μην πω για την exit scene του Andrew... Ναι, καλά! Ο Andrew straight...! :D

    Ελπίζω να μας τ' αλλάξει στο κόμικ ο Whedon τα πράγματα. Επίσης, ελπίζω να κλείσει μια μικρή τρυπούλα που έχει ξεμείνει από το re-writing του φινάλε της 7ης σεζόν: "In the end, Buffy won't choose you, Dawn..." Ας βρει ένα τρόπο να το εξηγήσει, ή να αναφέρει τελοσπάντων αυτό που είχε σχεδιάσει εξαρχής! Το ότι η Buffy διάλεξε τον Spike αντί για τη Dawn για να φορέσει το amulet......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. It was a joke, people!! (LOL) Σιγά μην είναι straight o Andrew! Χεχε...

    Για το οτι κάποια παρίστανε την Buffy, well, δεν πέφτεις και πολύ έξω. Το καλύπτει ο Whedon στο κόμικ!

    "In the end, Buffy won't choose you, Dawn..."

    Εδώ υπήρχε μπέρδεμα γιατί δεν ήταν ξεκάθαρο αν αυτό το έλεγε η Joyce ή το First. Πλέον γνωρίζουμε οτι αυτά ήταν τα λόγια του Κακού, οπότε δεν πρέπει να θεωρούμε πως σήμαιναν όντως κάτι. Απλά το First Evil έπαιζε σε εκείνη την επεισοδιάρα με τις ανασφάλειες και τις ενοχές όλων των χαρακτήρων, και την Dawn επέλεξε να την "χτυπήσει" κάνοντάς την να πιστέψει πως σε κάποια κρίσιμη στιγμή η Buffy δε θα πίστευε σε αυτήν.

    Για το re-writing που λες, κάπου στο νετ κυκλοφορεί και το αρχικό σενάριο, θα δεις οτι οι βασικές διαφορές περιορίζονται στον Xander. Επρόκειτο να δει τα ραπανάκια ανάποδα, ώσπου ο Whedon αποφάσισε πως οι original τέσσερεις έπρεπε να επιζήσουν του φινάλε. Καλύτερα να βλέπεις τα θυμαράκια με το ένα μάτι, παρά από κάτω, I guess... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το original pilot το έχω διαβάσει και οι βασικές διαφορές είναι ότι θα πέθαινε ο Xander αντί για την Anya και ότι η Dawn θα προσπαθούσε να πάρει το φυλαχτο-what-it-was από τον Spike γιατί θα θεωρούσε ότι εννοούσε αυτή... Και καλά, non-human (the key) but with a soul. Εξαιτίας της Dawn θα πέθαινε ο Xander.

    Επιπλέον, ο the First θα γινόταν corporeal και θα επιτεθόταν στη Buffy με τη μορφή της Joyce. Και αφότου το Sunnydale θα καταστρεφόταν, η τελευταία σκηνή δε θα ήταν το χαμόγελο της Buffy αλλά ένα χέρι να σκάβει its way out of the hole that used to be Sunnydale...

    Sucks σαν ιδέα, προτιμώ το τωρινό φινάλε!

    Πάλι καλά πάντως που μας τα άλλαξε αυτά του the Girl In Question...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε που το θυμόμουν οτι το φυλαχτό θα το φόραγε η Dawn! Ναι, σαφώς πολύ καλύτερη η ιδέα που χρησιμοποιήθηκε εν τέλει. H τελική σκηνή με το χέρι θα έπαιζε σαν κακή ταινία τρόμου, κι επιπλέον θα αφαιρούσε από το φινάλε όλη τη μαγεία που της έδωσε το μισό χαμόγελο της Buffy σαν τελικό πλάνο. Και δε λες ευτυχώς που λογικεύτηκε και δε σκότωσε τον Xander? Παναγίτσα μου αυτός ο άνθρωπος, τι χασάπης! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή