The Office: A public affair


Λίγα σχόλια για το Office του J.J. Abrams.

So. Ο Michael και η Jan είναι ανοιχτά ζευγάρι τώρα. Κάποια μάλλον το έχει μετανιώσει...

Safe to say πάντως, οτι ο Joss τον ξέσκισε τον J.J. στη μάχη των random celebrity guest directors. Πολύ μέτριο επεισόδιο, για μένα, με ελάχιστες στιγμές γέλιου ιδιαίτερα από το τιμ των πρωταγωνιστών. Ο Dwight ήταν ο γνωστός over the top (κυριολεκτικά, κάποια στιγμή) εαυτός του, ο Michael φερόταν τόσο πολύ σα σπαστικό γύρω από τη Jan που μου θύμισε και πάλι την Prisoner περσόνα του (και θα προσποιηθώ οτι η ανάσα του στον Dwight δεν συνέβη ποτέ), ενώ ο Jim με την Karen έχουν αρχίσει να με κουράζουν. Υποπτεύομαι πως οι παραγωγοί τραβάνε το στόρι λίγο ακόμα για να πέσει ο χωρισμός στο season finale (που, αισίως, απέχει μόλις 4 επεισόδια) και για την ώρα διανθίζουν τα hints για τον επικείμενο χωρισμό με χαριτωμένα αστεία, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να το τραβήξουν για πολύ ακόμα.

Στο μπαρ με τους υπόλοιπους μια άλφα πλάκα υπήρχε, κυρίως με τον Creed, που μετά από co-vampire hunter του Dwight την περασμένη εβδομάδα, τώρα μαθαίνουμε οτι προμηθεύει ανήλικους με ψεύτικες ταυτότητες! Όλα τα λεφτά όμως ήταν στην αντίδραση του Roy στην αποκάλυψη της Pam. Ο βλάκας δεν καταφέρνει να δείξει καλό πρόσωπο ούτε για ένα λεπτό αφότου η Pam δέχεται να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, παρά αντιδρά σαν λυσσασμένος και σπάει ό,τι βρίσκει γύρω του. Η ιδέα να τον ακολουθήσει στο σπάσιμο και ο αδερφός του (χωρίς να ξέρει καν ποιο είναι το πρόβλημα) είναι το χιουμοριστικό highlight του επεισοδίου (ο Dwight στο πίσω κάθισμα του Michael κοντινό δεύτερο) και ταυτόχρονα ένας τρόπος να απελευθερωθεί λίγο από το άγχος της σκηνής.

Σε γενικές γραμμές, ο Michael υπερβολικός, οι ιστορίες αδιάφορες, το χιούμορ λιγοστό. Όχι κακό επεισόδιο (είχε τις στιγμές του) αλλά σίγουρα στο κάτω μισό της κατάταξης για τη φετινή σεζόν.

4 σχόλια:

  1. E den ftaiei o J.J. gi'auta, to senario ftaiei. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται, απλά λόγω του ονόματος των σκηνοθετών, στο μέλλον θα τα θυμόμαστε ως "the JJ episode" ή "the Joss episode", και γι'αυτό έγινε η σύγκριση.

    They should have gone with flashbacks :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. odos to epeisodio itan psilometrio, den pira prefa oti itan afto tou J.J. ...
    ostoso diafono se kati, highlight tou epeisodiou itan to oti H jane leei se mia fasi... "that's what she said..." afto deixnei to poso xamila exei pesei gia ton michael... apla xtipiomoun... makran to kalitero running joke se seira (isos kalitero kai apo to "ko ko ko ko ko" -kano tin kota- tou "arrested development").
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς το ξέχασα αυτό ρε!
    "That's what she said. Oh my God."

    LOOOOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή