SNL: The Dakota Fanning Show

Thank you, SNL. Αυτό το 5λεπτο skit με την Amy Poehler ως Dakota και την Drew Barrymore ως Abigail Breslin περιέχει βασικά όλους τους λόγους για τους οποίους αντιπαθώ τη νεαρά "καλλιτέχνιδα" (και τους γονείς της ακόμα περισσότερο, υποπτεύομαι). Μερικά αστεία στην αρχή είναι επαναλαμβανόμενα και σπρώχνουν κάπως ενοχλητικά το point στον θεατή, αλλά για τα δεδομένα του SNL αυτό είναι subtle. Το υπόλοιπο επεισόδιο δεν περιείχε εξίσου μεγάλο αυτοέλεγχο σε αυτό τον τομέα, και πλην ενός ή δύο χαριτωμένων αστείων (που κι αυτά επαναλαμβάνονταν μέχρι να καταντήσουν κουραστικά και προφανή) με έκαναν να βλαστημάω για 60 χαμένα λεπτά από τη ζωή μου. Πάλι καλά που υπήρχε το Dakota Fanning Show... (και φυσικά η Lily Allen ως musical guest, για την οποία το είδα έτσι κι αλλιώς, άσχετα αν μου προέκυψε από σπόντα κι ένα καλό χιουμοριστικό πεντάλεπτο.)

2 σχόλια:

  1. Kala, auto itan TO highlight.

    "I did a funny dance!"

    "You can call me Mom."

    You read it here first: i Dakota einai o neos Tom Cruise. Oloi arxizoun na katalabainoun epitelous ti creepy trelara einai. Go Abigail. Pare to Oscar right under J-Hud's nose!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένουμε τη στιγμή που η μητέρα της θα ανακοινώσει όλο περηφάνια πως το καμάρι της θα ανοίξει δικό του κινηματογραφικό στούντιο υπό τη Sony. Θα είναι executive producer σε 3 ταινίες του στούντιο κάθε χρόνο, εκ των οποίων θα πρωταγωνιστεί σε μία, πιθανότατα αυτή όπου το ανήλικο βιάζεται ή μαθαίνει γράμματα σε πεινασμένα συνομήλικά του παιδάκια της στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή