Grey's Anatomy, Season 3, Episode 21


Σύντομα spoilers για το Grey's Anatomy.

Εντελώς μεταβατικό επεισόδιο, no? Αντί να κάτσω να αναλύσω τις προφανείς μεταφορές των ασθενών για πάνω-κάτω οτιδήποτε συμβαίνει στη σειρά, θέλω να σταθώ σε μερικά cool character moments που μου έμειναν, και να προχωρήσω σε μερικές εικασίες για το μέλλον. Αλλά πριν από οτιδήποτε...

PENISFISH!! Dude!!

Όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είμαι χαρούμενος με οποιαδήποτε σειρά δίνει paycheck στον Mitch Pileggi, πόσο μάλλον αν το συμπληρώνει με κάτι τόσο αξιομηνμόνευτο όσο ένα ψαράκι μέσα στο πέος του! Eeeew! Πέραν αυτού, το στόρι του προϊδέαζε για μεγάλη μάχη μεταξύ των υπψηφίων για τη θέση του chief, αλλά αυτό δε συνέβη ποτέ. Πλάκα θα έχει να αλλάξει γνώμη ο Richard και οι άλλοι να μαλλιοτραβιούνται δίχως λόγο...

Μιλώντας για τους άλλους, η Addison πήρε πολύ screen-time για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη απόχώρησή της από τη σειρά, και ποιος να το έλεγε οτι αυτός που θα την ξαπόστελνε θα ήταν -από όλους τους ανθρώπους- ο Karev! Αριστοτεχνικότατα έδεσαν 3 storylines που πάνε πίσω αρκετούς μήνες το καθένα, και μπορεί ο καθένας να έχει ενστάσεις σχετικά με διάφορες κατευθύνσεις της ιστορίας, αλλά δε μπορεί να μην παραδεχτεί το πόσο μελετημένα είναι όσα συμβαίνουν. Καλύτερες στιγμές από όλο αυτό το ερωτικό -dare I say- τετράγωνο, ο Mark να λέει ψέμματα πως έσπασε την υπόσχεσή του, ο Alex να ξεθάβει τον παλιό dicky εαυτό του από την πρώτη σεζόν και να απορρίπτει κι αυτός την Addison, καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με την Elizabeth Reaser.

Ένας συνταξιδιώτης-έκπληξη που μπορεί να έχει η Addison στο spin-off της μπορεί και να είναι ο George που συνειδητοποίησε πως είναι το πεόψαρο που έχει χωθεί μέσα στα σωθικά της Izzie ή κάτι παρεμφερώς αηδιαστικό που προσπαθώ να ξύσω από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Αφού τις πήρε όλες στο Seattle Grace ήρθε ο καιρός να δοκιμάσει τις "δυνάμεις" του σε άλλη φουρνιά? Discuss.

Τυχαίες στιγμές του επεισοδίου που μου άρεσαν, περιλαμβάνουν τον Burke να αναλύει την τούρτα κάνοντας πως δεν άκουσε την ομολογία της Izzie, κάθε στιγμή με την Kali Rocha στην οθόνη, τον Mark να την πέφτει απεγνωσμένα στην Meredith και αυτή να μην τον παίρνει καν στα σοβαρά, οι σκηνές της Heigl με τον Knight, ειδικά εκείνη που τους παρακολουθεί η Callie από το βάθος, και η εγκάρδια συζήτηση της τελευταίας με την Addison. (μου αρέσουν οι random στιγμές φιλικού bonding ανάμεσα στα μέλη του καστ.) Ακόμα, εκτιμώ που επιτέλους οι συγγραφείς προσπαθούν και πάλι να κάνουν κάτι με τη Bailey που φέτος έχει υπάρξει φοβερό πρόβλημα. Αρκεί να μην καταλήξει κι αυτή να έχει προβλήματα στο σπίτι.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε το ενισχυμένο Grey's με τον πιλότο του spin-off της Addison, όπου φαντάζομαι θα λάβουμε κάποια πρώτα hints για το ποια μέλη του καστ θα πάρει μαζί της η κοκκινομάλλα, αν θα πάρει κάποιο, that is. Ελπίζω πραγματικά όλη αυτή η φασαρία με τον George και την Izzie να μην έγινε ως αφορμή να μεταπηδήσει ο T.R. Knight σε άλλο show. Κι αν όντως συνέβη αυτό, θα είμαι καχύποπτος αν θεωρήσω πως το ζήτησε κι ο ίδιος ώστε να μην δουλεύει δίπλα στον Isaiah Washington? Επίσης, αν φύγει ο George θα ακολουθήσει η Callie? Και για να κλείσω, πείτε μου πως δε θα έχουμε πάλι τρεχάματα με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι για μια τόσο ανόητη αφορμή! Μια χαρά είμαστε φέτος με αυτούς στο background και την Izzie να τρέχει το show. In any case: bring on Addison's Anatomy!

4 σχόλια:

  1. Basika 8a xarw poly an fygei o George. An fygei mazi k o Burke 8a einai diplh h xara mou.

    Ti "eeeew moment" htan ekei pou tous edeikse o Chairman of the Board to problhma tou.

    Orkizomai na mhn katourhsw POTE ston Amazonio! MAMA MOUUU! Aouts aouts aouts :S

    P.S. An to Private Practice einai san to Nip/Tuck 8a ksenerwsw :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να είναι σαν το Nip/Tuck καλέ? Μην το ματιάζεις! Αν και μπορεί να είναι "εκεί που το Nip/Tuck συναντά το Grey's Anatomy".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow, eixa toulaxiston 10 xronia na do ton A.D. Skinner! Egine skliros kai mou exei kai filenada... not bad, kairos itan. Diaskedastikotato epeisodiaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή