Returning favorites


Δεδομένης της επιστροφής στις οθόνες μας δύο τόσο αγαπημένων ηθοποιών, η μέρα ήταν πολύ πιο αδιάφορη από όσο δικαιούτο να είναι. Συντομότατα spoilers για το Grey's Anatomy (featuring Richard Gilmore) και 30 Rock (featuring GOB!) μετά το άλμα.

Είναι η τύπισσα στο Grey's Anatomy, που λέτε, και κινδυνεύει να μην ξαναμιλήσει ποτέ στη ζωή της. Θα μιλήσει για τελευταία ίσως φορά, και τι αποφασίζει να πει? Πεζά πράγματα, λέξεις και έννοιες που μπορεί να μεταδώσει γράφοντάς τες, απλώς και μόνο για να εξυπηρετηθεί η ηλίθια αναλογία με τα ψέμματα του George. Συγγνώμη κιόλας, αλλά εμένα αν μου έλεγαν οτι δε θα μπορέσω να ξαναπώ ποτέ μου ευκρινώς καμία λέξη, θα σκεφτόμουν εντελώς διαφορετικά. Θα έλεγα πράγματα που θα μου άρεσε να ακούσω τον εαυτό μου να λέει. "Shmoopy". "Douchebag". "Dandelion." "Supercalifrajalistic Expialidocious". Θα τραγουδούσα Arcade Fire ή θα υπέβαλα τους φίλους μου σε ένα τελευταίο Kelly Clarkson-esque ξέσπασμα ή θα επιχειρούσα να πω με έντονη προφορά κάποιο από τα αγαπημένα μου Lily Allen songs. (φίλοι μου είναι, θα το άντεχαν. Plus, final wish και τα σχετικά, you know?) Bottom line is, δε θα ξόδευα τις τελευταίες μου λέξεις για πω στον έναν οτι δε γουστάρω την γκόμενά του ή στον άλλον οτι δείχνει χάλια με αυτό το παντελόνι ή ό,τι άλλη βλακεία είπε η τύπισσα στη σειρά. Απλά μου χτύπησε άσχημα αυτή η έλλειψη φαντασίας, that's all.

Γιατί έχω φάει καμιά 200ριά λέξεις μιλώντας για την τελευταία μου λέξη? Γιατί δεν έχω κυριολεκτικά τίποτα να πω για το επεισόδιο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα πέρα από το σύνηθες περί sledgehammer-y αναλογιών, απλώς σε πολύ μεγάλο βαθμό πέρασε κι έφυγε πάνω από το κεφάλι μου σα να μη μπήκε ποτέ μέσα. Μου αρέσει η αδερφή της Meredith εκτός από όταν μοιράζεται σκηνές με την actual Meredith, γέλασα στο μπλέξιμο της Izzie με τα καλώδια, και χάρηκα που είδα τον Edward Herrman να βρίσκει τόσο high-profile δουλειά, αλλά κατα τα άλλα το απόλυτο κενό. Next, please.


Για το 30 Rock δεν έχω κανένα φιλοσοφικό ερώτημα να θέσω στο floor, οπότε θα προχωρήσω λιτά δηλώνοντας πως το story με τον Jack και το Devin μου έπεσε εντελώς επίπεδο. Ο Will Arnett επέστρεψε και κουβάλησε πίσω μερικά από τα περσινά του αστεία, αλλά τίποτα εξίσου αστείο, say, με το cut-off μπουρνούζι.

Να αρχίσω να ανησυχώ που η Jenna είναι ο αστειότερος χαρακτήρας για δυο σερί επεισόδια? Πέρσι ήθελα να φύγει από τη σειρά, και φέτος είναι ό,τι καλύτερο, "Me Want Food" and all. Eξισορροπεί την κατάσταση για τη Liz, στη οποίας την αντικοινωνική σμπεριφορά έχει πέσει με τα μούτρα, και πολύ άγαρμπα, φέτος η Fey. Το νυφικό για να στηρίζει το τραπεζάκι? Dude, please.

OK, oπότε πιάσαμε έναν Seinfeld, χτυπήσαμε και μια από Gob Bluth, what's next? David Schwimmer? Βασικά κάπου πήρε το μάτι έναν εντυπωσιακό κατάλογο κλεισμένων guest stars και τρόμαξα, αλλά πού να ψάχνω τώρα...

5 σχόλια:

  1. emena afto to episodio mu arese perissotero apo to proigoumeno (grey's anatomy) .alla ke pali..katantise kapos vareto,olo ta idia ke ta idia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τώρα Tyler , be a good boy , και πές μου γιατί , in the name of Zeus's butthole, δεν βλέπεις/σχολιάζεις το uber-divine Boston Legal???

    Είναι γονιδιακό το πρόβλημα σου , ή να σε αρχίσω στις μάπες :)

    Huh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν με ρώταγες αυτή ακριβώς τη στιγμή για ποιο λόγο δεν το βλέπω, η πιθανότερή μου απάντηση θα ήταν οτι το καλοκαίρι δοκίμασα να δω Ally McBeal και το βρήκα φρικτό και ανυπόφορο. Όχι τις προχωρημένες σεζόν που τις μισεί και το παρδαλό κατσίκι: εδώ μιλάμε με το καλημέρα. Μισούσα τη σειρά πάνω στο δεκάλεπτο! Υπέβαλα τον εαυτό μου στο μαρτύριο παρακολούθησης καμιάς δεκαριάς επεισοδίων από τις δύο πρώτες σεζόν, είδα Porta De Rossi, είδα Lucy Liu, αλλά εις μάτην. Mίσος.

    Με τι ψυχολογία να πιάσω το Boston Legal λοιπόν? (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Boston Legal αξίζει για τη φοβερή περσόνα του Ντένι Κρέιν-ΘΕΟΣ ο William Shatner - μιλάμε για φοβερό τύπο!

    και σούπερ επεισόδιο House το τρίτο της τέταρτης σεζόν να κάνει παρωδία του Tribal Council του Survivor. Δεν παίζεται! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιωπώ εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακή, κάκιστη χρησιμοποίηση του ανθρώπου με το $5,000 suit...

    Γιατί βάλθηκαν φέτος να μου καταστρέψουν όλα τα αγαπημένα μου shows;

    Please, please, please, ας μη γίνει το ίδιο και στο BSG...

    ΑπάντησηΔιαγραφή