A reminder


Πίσω στο καλοκαίρι είχα γράψει για τον πιλότο του νέου FOX show, "Terminator: The Sarah Connor Chronicles", βασικά απορρίπτοντάς το με το καλημέρα. Τότε φυσικά δεν ήξερα οτι κάθε βδομάδα που περνάει θα ξεμένουμε και από καμιά δεκαριά σειρές, οπότε μπορεί τελικά και να μπω στον κόπο να τσεκάρω το δεύτερο επεισόδιο. Εξακολουθώ παρ'όλ'αυτά να στέκομαι δίπλα σε όλα όσα είχα γράψει, ενισχύοντας τον καλό μου λόγο για τη Summer Glau. Μέχρι και το ίδιο το δίκτυο καταλαβαίνει οτι ο χαρακτήρας της είναι μακράν ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να δώσει αυτή η σειρά, γι'αυτό και είναι αποκλειστικά featured στο διαφημιστικό poster που έχει διανεμηθεί στον τύπο.

Εδώ, ο σχολιασμός του πιλότου που προβλήθηκε χθες το βράδυ. Απόψε παίζεται το δεύτερο επεισόδιο, και ενδεχομένως να υπάρξει κάποιο σχετικό post κάποια στιγμή αύριο.

5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που με θύμισες γιατί ξεχάστηκα εντελώς.Thanx dude!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Glau ειναι η προσωποποιηση του meh, IRL [officially, για μενα, since that Whedon-Fillion-Glau pre-Serenity signing], και να φανταστεις οτι, ενω 'γραφει' εκπληκτικα, ουτε απο πριν δε με ενθουσιαζε...

    Οποτε πρεπει το strike να ξεπερασει αυτο του '88 κατα πολυ για να πεσω σ' αυτο το επιπεδο, ειδικα δεδομενου οτι the Transformers saga is sacred, και η βλακεια flick που βγηκε πονεσε παααρα πολυ για να την ξαναπατησω χωρις λογο.

    You're alone on this one, dewd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *the Terminator saga... Damn you, Michael Bay, your thing really did have a long-lasting impact... Ο Arnie, με την πολιτικη του 'δυναμη' an' all, θα επρεπε να κανει κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Glau ΔΕΝ είναι meh ρε. Δεν έχει εμφανιστεί σε κάτι χωρίς να κλέψει την παράσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μ'άρεσε πάντως.Πολύ μάλιστα...

    Από κάτι Bionic Woman που βλέπαμε χίλιες φορές αυτό.

    Το θέμα είναι πως θα πάει...Θα έχει κάποιο στάνταρ supporting cast, θα πηγαίνουν από πόλη σε πόλη, θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή