TV Bits

-> To HBO παρήγγειλε 13 επεισόδια για τον πιλότο The No. 1 Ladies' Detective Agency που διασκεύασαν για την τηλεόραση ο Anthony Minghella και ο Richard Curtis, με τον πρώτο επιπλέον να σκηνοθετεί. Θα ακολουθούσε κάποια απαραίτητη απαξιωτική δήλωση για το πώς δεν ακούγεται να είναι το νέο <εισάγετε αγαπημένο ΗΒΟ show από κάποιον τύπο που λέγεται David> αλλά την έχει σιχαθεί η ψυχή μου αυτή την πίεση. (Variety)

-> Η Britney Spears θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο How I Met Your Mother. Legendary, δε θα πει τίποτα. (TV Guide)

-> To Showtime παρήγγειλε μια 6η και τελευταία σεζόν για το The L Word. Εγώ, δεν ξέρω, μέχρι τα μέσα της 4ης άντεξα να παρακολουθήσω, το show είχε γίνει τόσο κακό που ούτε η υπόσχεση για turkish oil wrestling δεν ήαν αρκετή για να με τραβήξει πίσω. (Ηollywood Reporter)

-> To Terminator: The Sarah Connor Chronicles ή κάποιο άλλο παρεμφερώς κακό show, δε θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν. (Ausiello)

-> O James Purefoy του Rome (και ευτυχώς όχι ο Val Kilmer) πρωταγωνιστεί σε μια updated version του The Saint που ο παραγωγός Barry Levinson θα γυρίζει γύρω-γύρω προσπαθώντας να πουλήσει σε κάποιο δίκτυο. Τι, τo NBC δεν ενδιαφερόταν...; (Hollywood Reporter)

-> H Rosie O'Donnell προσέφερε στον Danny Noriega θέση σε κάποια κρουαζιέρα της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Apparently όμως θα είναι εκεί και η Cyndi Lauper, σε ένα potential ντουέτο που ξέρετε οτι γεννήθηκε όταν ο παράδεισος ονειρεύτηκε την κόλαση. (TV Guide)

Aυτά.

9 σχόλια:

  1. Μεγάλη μαλακία του HIMYM...Χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι τέτοιου είδους...

    Το καλό που βγήκε από αυτό είναι ότι αποχώρησε η Silverstone και θα δούμε τη Chalke στο ρόλο της...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε βοήθεια καλή είναι μωρέ! Για ένα επεισόδιο θα παίξει, πόσο κακό μπορεί να κάνει, ίσα-ίσα θα φέρει κόσμο στο show.

    By the way το ξέρεις οτι επρόκειτο να παίξει και στη Buffy παλιότερα, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πότε μιλάμε? Φανταζομαι γύρω στο 2000 (ποιό ρόλο btw?) ? Ε, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Μία συμπαθητική ποπ σταρ ήταν, no harm done... Όχι το τωρινό ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπαιζε την April, το LoveBot του Warren. Γαμάτο!

    Τεσπά, εγώ αν σώσει το ΗΙΜΥΜ από κόψιμο, θα είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς ο Seinfeld δεν έχει πάλι κάποια ταινία να προμοτάρει για να σώσει και το ΗΙΜΥΜ μετά το 30 Rock, οπότε ως creator απλά κλείνεις τη μύτη και ελπίζεις η βρώμα να μη σε ακολουθεί και του χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Britney sto HIMYM ke Paris sto My name is earl.gia na doume ti tha doume..!
    Giati den tha pi tipota?ti rolo tha peksi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oops, κακή διατύπωση, my bad. Εννοούσα: "Legendary" δε θα πει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OMG!Etoimazete spin-off tou beverli hills 90210 sto CW!OMG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή