'The Office': Did I Stutter?


Spoilers για άλλο ένα solid 'Office', μετά το άλμα.

Από τη μία είχαμε τον Michael να ταπεινώνεται από τον Stanley σε μια εξέλιξη που έδωσε μπόλικες αστείες στιγμές (το κλαψούρισμά του προς τον Stanley όταν οι κρυφές κάμερες άνοιξαν τον ήχο, το τρελό δούλεμα που του έριξε ο Daryl, το κλείσιμο με τη Phyllis) όσο και μια ματιά πίσω από τον cool Stanley που δεν είμαι σίγουρος οτι θα ήθελα να έχω ρίξει. (disposable wives etc.) Στο τέλος μπορεί όμως ο Michael να έχασε για μια ακόμα φορά την υπερηφάνεια του, αλλά κατάφερε να διατηρήσει τις ισορροπίες χωρίς να χρειαστεί να διώξει τον Stanley, έναν από τους απόλυτους κωμικούς MVP της σειράς.

Από την άλλη έχουμε τον Jim να τρώει την κρυάδα από έναν σίγουρα κοκαρισμένο Ryan, που ήρθε φορτσάτος από τα κεντρικά, βασικά για να τον εκδικηθεί επειδή στη δικιά του ζωή όλα πάνε σκατά. (Και με το σιγοντάρισμα του Toby, βασικά λόγω κόμπλεξ επειδή ο Jim πήρε το κορίτσι.) Δεν ξέρω αν η απόκρυψη της προειδοποίησης από την Pam οφειλόταν στο οτι απλά δεν ήθελε να την ανησυχήσει, στο οτι δεν ήθελε να την κάνει να νιώσει άσχημα (ως "συνεργός "που ήταν) ή αν απλά είδαμε ένα ακόμα δείγμα μιας φοβίας για το οτι θα ραγίσει η εικόνα του cool guy που καλλιεργεί απέναντι σε όλους.

Ψιλο-breather, και πολύ αστείο, κατά τα άλλα το επεισόδιο, 2 βδομάδες πριν το season finale. Μερικές στιγμές ακόμα:
  • Tα Mad Libs του Andy και της Angela ήταν ξεκαρδιστικά ανύπαρκτα.
  • Ο Michael να ζητάει από την Pam μετάφραση για το παραλήρημα της Kelly.
  • Κι εκείνη να την παρέχει.
  • Τα διαγράμματα του Dwight.
  • Όπως και οι διαπραγματευτικές τεχνικές του. ("3, 2, 1, 5, 4, 3, do it!, 2, 1, do it do it do it doitdoitdoitdoit.")
  • H ατάκα του Stanley στο τέλος. ("This has the potential to be your best idea yet.")
  • H νέα fake proposal του Jim. Μπορείς πρακτικά να δεις τους σεναριογράφους να το μετατρέπουν σε διαγωνισμό μεταξύ τους.
  • Αυτή η φωτογραφία που βρήκα καθώς κοίταζα για promotional pictures, έστω κι αν από όσο θυμάμαι δεν αντιστοιχεί σε τίποτα που να υπήρχε (ή να παρέμεινε, έστω) μέσα στο επεισόδιο. Boo!
  • Kαι μια μικρή απογοήτευση, αν και ήξερα οτι δε θα συνέβαινε αυτό που ήθελα: ο Toby επέστρεψε και, ακόμα κι αν δεν είναι for good, σημαίνει οτι χάθηκε η ευκαιρία να κάνει ηρωική έξοδο μετά το άλμα του πάνω από τα κάγκελα, την περασμένη βδομάδα.
2 episodes to go.

2 σχόλια:

  1. "Αυτή η φωτογραφία"


    hello, new wallpaper!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου είχες βάλει τρελή ιδέα αν το δικό μου δεν καταλάμβανε η Ellen Page... Αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος... LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή