Δυο πραγματάκια

Πρώτον, το 'In Treatment' ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Yay, I guess, αρκεί να γίνει σωστά. Ήδη έχουν επιβεβαιωθεί Gabriel Byrne και Diane Wiest για επιστροφή, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κατά πόσο θα ακολουθεί το ίδιο format και με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Θα με ενδιέφερε φοβερά ένα twist κατά το οποίο η Gina θα γινόταν ο κεντρικός αφηγηματικός άξονας, με τον Paul να συνεχίζει να είναι ασθενής της τις Παρασκευές. Anyway, θα δείξει, έχουμε καιρό ακόμα.

Το δεύτερο πραγματάκι είναι οτι έχω φυσικά αντιληφθεί κι εγώ τους διάφορους πιλότους που έχουν σκάσει μύτη, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχω πολυμπει στον κόπο να τους τσεκάρω. Το 'Life on Mars' θα ξαναγυριστεί από νέους παραγωγούς με κάποιους διαφορετικούς ηθοποιούς, οπότε κομματάκι ανούσιο. Το 'True Blood' είναι πολυαναμενόμενος νέος Alan Ball για ΗΒΟ και καθώς πρόκειται για καλωδιακή, και άρα λειτουργεί υπό διαφορετικούς κανόνες, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το δω τώρα, όταν η πρεμιέρα δεν είναι καν προγραμματισμένη ακόμα. Αφήστε που υποτίθεται λείπουν κάποιες σκηνές. Kάτι άλλους network pilots μπορεί να τους τσεκάρω σε κάποια φάση, αλλά έτσι χύμα όπως είναι φέτος η κατάσταση λόγω της απεργίας, περισσότερο με βλέπω να ασχολούμαι on a case-by-case basis, όπως έγινε με το 'Fringe' που περιμέναμε φυσικά όλοι.

Αν δει κανείς κάτι γαμάουα κι εγώ το έχω χάσει, θα ήμουν υπόχρεος αν μου (μας) το σφύριζε! Μέχρι να leak-άρει το 'Dollhouse', λοιπόν... ;)

7 σχόλια:

  1. gia to in treatment xarika kai ego..
    apo ekei kai pera
    to fridge mazi me to no1 detective agency einai ta pio anamenomena sirial gia mena fetos(apo oso exo dei tous pilotous)
    meta exo to true blood
    kai fisika xeiroteros pilotos to
    do not disturb......milame tosi varemara se 20 lepta den exo janamatadei!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai?tsekare th seira threshold , to 2005 vghke kai kophke meta apo 14 episodeia kataplhktikh apla, apla kataplhktikh..amna den thn exeis dei orma meta xilia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το True Blood για μένα αξίζει ένα βλέφαρο.
    Και ναι, λέιπουν καναδυό σκηνές, βγάζει μάυρη οθόνη "scene #33 missing" :P , αλλά δεν χάνεις κάτι σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yay για το In Treatment!! Όσο για Dollhouse, αναμένω αναμμένη!
    Δυστυχώς έχω τόσο μα τόσο catching-up σειρών να κάνω που δεν προβλέπεται να αρχίσω κάτι καινούριο, ούτε παρακολουθώ και καινούρια pilots to be honest. Πάντως είμαι τελείως bummed καθώς το Damages δυστυχώς πάει και αυτό αρχές 2009. Προτείνω για κάτι χαλαρό το Sugar Rush, 2 seasons έξυπνου αγγλικoύ teenage dramedy με LGBT μηνύματα και εννοείται πολύ καλύτερο από το L word trainwreck.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To 'Swingtown' θυμάμαι να έχω δει τον πιλότο πριν κάτι μήνες στο άσχετο και να μη μου αρέσει ιδιαίτερα (νομίζω πως η όλη η σειρά θα έπρεπε να βρίσκεται στο ΗΒΟ, για να μπορεί να έχει αξιώσει) αλλά λατρεύω σχεδόν ολόκληρο το καστ, και ακούω και σκόρπια καλά λογάκια, οπότε αν το CBS το ανανεώσει για 2η σεζόν θα φροντίσω να το ξανατσεκάρω.

    To 'Sugar Rush' ακούγεται σαν κάτι που θα ήθελα να δω μέσα στο καλοκαίρι. (LOL)

    To 'Threshold' το είχα δει και το είχα ξεσκίσει εδώ στο μπλογκ όταν ακόμα ήταν στα ξεκινήματα. (Το μπλογκ, όχι το 'Threshold'. :P)

    'True Blood' από τη νέα σεζόν. :)

    Τώρα πειράζει που θέλω να δω το 'I Survived a Japanese Game Show' σα να μην υπάρχει αύριο; (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To Swingtown για μένα είναι ό,τι καλύτερο τρέχει τώρα στην tv (Weeds δεν βλέπω, δεν ξέρω), και δεν το λέω αυτό επειδή δεν παίζει τίποτε άλλο γενικώς αυτό τον καιρό. Το cast είναι όντως σπουδαίο (Molly Parker θεά) και το ενδιαφέρον είναι ότι δείχνει να μπορεί να ξεδιπλωθεί και σε περιβάλλον εκτός HBO. Το θέμα του μπορεί να αφήσει αδιάφορους πολλούς, αλλά προσπαθεί να πιάσει (αρκετά επιτυχημένα) το πνεύμα της εποχής. Mad Men δεν είναι σε καμμία περίπτωση, αλλά σου προτείνω να το πιάσεις (άμα έχεις χρόνο δηλαδή), διότι θα ήταν κρίμα να φτάσει στη μέση και να ανακαλύψεις ότι έχεις χάσει μια καλή σειρά όταν έτρεχε. Δεν μπορώ εύκολα να φανταστώ πως θα αφιερώσεις ένα post κάθε εβδομάδα, αλλά έχουμε δει διάφορα να σχολιάζονται εδώ, δεν έχουμε? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή