'So You Think You Can Dance': Top 12


Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν ήταν σωστό, αλλά το bollywood routine από τους Katee & Joshua ήταν σίγουρα ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω δει φέτος στο show! Περισσότερα μετά το άλμα.

Σίγουρα φρέσκος αέρας αυτό το routine, για ένα talent show που στα δύο χρόνια που το παρακολουθώ προλαβαίνει πάντα να ανεωθεί πριν γίνει επαναλαμβανόμενο. Και όσο κι αν πάντα κάτι τέτοια αβανταδόρικα βοηθούν το ζευγάρι στο οποίο τυχαίνουν, οι Katee & Joshua έχουν αποδείξει πως ό,τι κι αν τους τυχαίνει μπορούν να το μετατρέψουν σε χρυσό, όπως και το έτερο λατρεμένο ζευγάρι της σεζόν, οι Chelsie & Mark.

Ο Tyce DiOrio είχε την τιμητική του αυτή τη βδομάδα, χορογραφώντας τα δύο καλύτερα routines που μας έχει δώσει φέτος, ξεχνώντας τις γνωστές υπερφορτωμένες υπερβολές του. Τόσο το Adam & Eve routine με τον Will (και την άλλη την τύπισσα), όσο κυρίως το super-hot broadway routine των Chelsie/Mark ήταν βασικά τέλεια, και ειδικά το δεύτερο μου είχε κολλήσει στη μούρη ένα χαμόγελο 'να' με το συμπάθιο. Δε θα βαρεθώ ποτέ να λέω πόσο πολύ απολαμβάνω το κάθε δευτερόλεπτο ερμηνείας στα πρόσωπα και τα σώματα της Chelsie και του Mark. Kαι το παίξιμο του κεφαλιού του στα χέρια της! Come! On! Απλά τέλειοι.



Aπό εκεί και πέρα το ζευγάρι που συμπλήρωνε την πάλαι ποτέ ισχυρή τριάδα της σεζόν ξέπεσε και επίσημα πλέον σε ένα σκαλί πιο κάτω από τους 4 πρωτοπόρους, δίνοντας αυτό που μάλλον ήταν το πρώτο (και μόνο) σοκ ως τώρα. Βέβαια τόσο η Kherington όσο κυρίως ο Twitch έδειξαν στα σόλο τους οτι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με αυτούς που αναμενόμενα αποχώρησαν, οπότε έχουν σίγουρα και οι δυο τους 2 βδομαδούλες πριν χρειαστεί να ανησυχήσουν αληθινά. (Πρώτα θα πάνε η Jessica και ο Gev, μετά η Courtney και ο Joshua, οπότε έχουμε λίγο καιρό ακόμα με τους Twitch και Kherington μαζί μας.)

Courtney & Gev συνεχίζουν να αποδίδουν a'ight αλλά απολύτως ξεχάσιμα και θα είναι εδνιαφέρον να δούμε πώς θα σταθεί ο οποιοσδήποτε από τους δύο τους δίπλα σε κάποιον από τους 5-6 καλύτερους και χαρισματικότερους χορευτές της σεζόν. Κι επίσης, ένα τελευταίο σχόλιο, γαμάτο το group number των NapTab or what; Tι κρίμα που τη μοναδική τους χορογραφία αγια αυτό το επεισόδιο της σκότωσε το ζευγάρι Comfort & Thayne, λίγο πριν σκοτώσουν και μια Mandy Moore έτσι για να γουστάρουμε. Ευτυχώς από δω και πέρα δε θα έχει άλλα τέτοια...

Δύο εξωχορευτικά πριν κλείσω: πρώτον, πόσο αναπάντεχα αστεία ήταν η Kat αυτή την εβδομάδα; Ειδικά αυτή η εξυπνάδα με το φόρεμα της Chelsie (sigh) που ρωτάει ο Nigel αν αυτή ντύνεται έτσι όταν πάει στην κουζίνα και απαντάει η Kat 'Not to cook!' με πέταξε κάτω από τα γέλια! Δεύτερον, δε μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει περισσότερο το υπέροχα silly 'I Kissed a Girl' ή το υπέροχα silly 'Ur So Gay'. Σε κάθε περίπτωση, αγαπώ την υπέροχα silly Katy Perry.

Last year: Εξακολουθώ να θεωρώ αδίκως υποτιμημένη την contemporary curiositee της Mia Michaels με τους Neil & Lauren να είναι ίσως βατραχάνθρωποι διαρρήκτες (or something) αλλά αυτή η παιχνιδιάρικη spandexy jazz με την Mandy Moore να κόβει και τους Sara και Pasha να ράβουν ήταν ένα κλικ πάνω από οτιδήποτε άλλο εκείνο το βράδυ. Επίσης καθότι λάτρευα τη Sara ήθελα τουλάχιστον ένα από αυτά τα βιντεάκια να είναι με αυτήν. :)

3 σχόλια:

  1. " με τον Will (και την άλλη την τύπισσα)"

    POTE 8A FYGEI??? H typissa. Aytos einai hot as meinei ligo akomh :P

    Kala to Bollywood routine htan by far to kalytero ths bradias mias k htan k diaforetiko k poly endiaferon. Katee for the wiiiin!

    Apo thn allh bdomada dld tous xwrizoune twra? Elpizw h Katee na exei xhmeia me opoion k na bre8ei k na tous skisei!

    P.S. K gw 8a protimousa mesa Thane k na feyge h Jessica. Pragmatika mou th dinei pou de ksekoumpizetai!

    P.S.2 Tous prow8oun k den kserw giati tous Gev k Courtney alla eisai adikos, den htan asxhmoi, mia xara ta phgainan k ontws htan diaskedastika ta noumera tous. Kake!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ καλοί είναι οι Gev & Courtney αλλά με έναν εγγυημένη-έβδομη-θέση-στην-τελική-κατάταξη τρόπο, αυτό είναι όλο. Πάντα διαασκεδάζω, ποτέ δεν θυμάμαι!

    Περιμένω τώρα με πάρα πολλή αγωνία και ενδιαφέρον το κάτα πόσο θα έχουν την ίδια χημεία με τα νέα τους ζευγαρώματα οι Chelsie, Katee, Mark, Twitch. Όποιος καταφέρει να αποδειχτεί η φετινή Sabra δηλαδή να κεντάει με όποιον τύχει να έχει για παρτενέρ, θα κερδίσει. Όπως, ερμ, η Sabra.

    H Katee μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι slightly ahead, αν δεν αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Δε με χαλάει καθόλου αυτό, by the way, κι ας είμαι με την Chelsie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Will ειναι υπέροχος!! να μεινει μεχρι τελους.

    Chelsie και Mark έχουν σίγουρα το περισσότερο ενδιαφέρον. Το bollywood routine ήταν απλώς τέλειο! Ο Joshua πιθανόν να κάνει και την έκπληξη...

    Αυτή η Jessica ας φυγει επιτέλους. Δεν έχει καθόλου χαρακτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή