Random shots

Mε αυτά και με αυτά, δηλαδή με το 'Shield' που ακόμα δε μπορώ να το ξεπεράσω ("This is what the hero left on his way out the door," τι αριστουργηματάρα χριστέ μου), έχουν μαζευτεί κάτι ψιλο-άπειρα και πολύ πιεστικά deadlines για το επόμενο διήμερο, οπότε θα πιάσω την ευκαιρία της χαμηλής τηλεοπτικής κίνησης λόγω Thanksgiving και θα προχωρήσω σε πιο χαλαρό πρόγραμμα ποσταρίσματος για τις επόμενες μέρες. Βασικά μέχρι το weekend θα κάνω ένα συγκεντρωτικό για ό,τι λίγα παίξουν τώρα ('House', 'Pushing Daisies', ό,τι άλλο), και σίγουρα άλλο ένα για το 'Time of Your Life' arc της 'Buffy' που ολοκληρώθηκε σήμερα. Πέραν αυτών, θα δείξει. (Έχω ακόμα δυο επεισόδια 'True Blood'. Θα προσπαθήσω να ζουλήξω ένα post μες στο weekend για να το συζητήσουμε κι αυτό τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν.)

Στο μεταξύ, το NBC παρουσίασε ένα πρόγραμμα για το Γενάρη το οποίο σε κάνει να ξύνεις το κεφάλι σου από το πόσο φρικτό είναι. Σοβαρά, αυτά τα βλέπει το CW και βάζει τα γέλια.

Στο ABC ξύνουν το κεφάλι τους κι αυτοί με το ghostbuster-ιλίκια που λαμβάνουν χώρα στην κρεβατοκάμαρα της Izzie και ψάχνονται γενικώς μπας και πρέπει να επέμβουν κι εδώ, αυτή τη φορά για να απολύσουν τον JD Morgan ξέρωγώ.

Στο CBS, και στο πλατό του 'How I Met Your Mother' συγκεκριμένα, οι πάντες γεννάνε. Είναι να απορείς που αφιέρωσαν τις προάλλες ένα ολόκληρο επεισόδιο στη μαγική δύναμη της μωρουδιακής κάλτσας; ("Sock!")

Και στο Fox ακόμα τρίβουν.

Α, α, μισό, έχω κι άλλο ABC! Trailer 'Cupid'! Hello again, Rob Thomas + Diane Ruggiero! Yay!


Πριν κλείσω, και για να μην κάνω ξεχωριστό ποστ, μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με πολύ απλά λόγια γιατί το προχθεσινό 'Heroes' ήταν υποτίθεται Το Επεισόδιο Μετά Το Οποίο Τίποτα Δεν Θα Ήταν Ξανά Ίδιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

11 σχόλια:

  1. isws epeidi episima de gnwrizoume an paroun pisw tis dinameis tous, no?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή παίζει να συνεχιστεί η σειρά χωρίς υπερδυνάμεις; Ποιο θα ήταν τότε το νόημά της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον επειδή τώρα οι Green και Μeyer θα χρησιμοποιήσουν στο επόμενο Robot Chicken τα δικά τους action figures από το Heroes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή υπομένεις ακόμη την ανείπωτη χαζομάρα-μαλάκυνση των Heroes? Χαρά στο κουράγιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι, απλά είπα να δω το διπλό φινάλε του Volume, για να δω και πώς αλλάζουν όοολα πια. Και συγκλονίστηκα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χωρίς να θέλω να το παίξω υπεράνω πιστεύω ότι όσοι βρίζουν το heroes δεν το βλέπουν γι αυτό που είναι, δηλαδή μια popcorn σειρά με ειδικά εφέ και υπόθεση αρκετή για να τα υποστηρίξει και τίποτα παραπάνω. Εγώ σαν τέτοιο το βλέπω από την αρχή της 2ης season δίχως να έχω παραπάνω απαιτήσεις και απλά περνάει ευχάριστα ένα 40λεπτο τη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ βαριέμαι όμως ρε αδερφέ! Μια χαρά είναι το ποπκορν και ποιος είμαι εγώ για να αρνηθεί τη χάρη του, αλλά όταν έχεις ποπκόρν με μυαλό ('Lost', χωρίς να το πολυσκεφτούμε) γιατί να ασχολείσαι και με κάτι τόσο υποδεέστερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για 2 λόγους:
    α) 40 λεπτά υποδυέστερο ποπκορν είναι καλύτερο από 40 λεπτά τίποτα. Βέβαια θα μου πείς ότι σε αυτό το χρόνο μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια νέα σειρά και θα χεις και δίκιο
    β) το LOST αργεί ακόμα :/

    Και για να λέμε του στραβού το δίκιο η 3η σεζόν heroes αρκετά καλύτερη του εκτρώματος που είδαμε στη 2η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ποια είναι τα σούπερ εφφέ που έχει??

    Τον Μοχίντερ να κυλιέται στις γλίτσες?
    Το healing από τις γρατζουνιές της Claire?
    Ή το αστείο πέταγμα του Petreli?

    Ζωγραφική,mind control, teleportation, τι εφφέ χρειάζονται σε αυτά?

    Το Smallville τουλάχιστον είναι decent στα εφφέ του. Ακόμα και αυτή η σεζόν είναι 10 επίπεδα πάνω από τη φετινή Heroes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή