30 Rock 3x07 Senor Macho Solo


Όχι πολύς χρόνος για λίστα αστείων (ήταν ένα πολύ-πολύ αστείο επεισόδιο) αλλά λίγα σχόλια μετά το άλμα για το πρώτο επεισόδιο '30 Rock' του 2009.

Η Tina Fey συνεχίζει να παίζει με την αγαπημένη της ιδέα του πάσης φύσεως liberal guilt, συνθλίβοντας τόσο πολύ κάθε έννοια πολιτικής ορθότητας που την βγάζει εκτός συζήτησης. Εδώ έχουμε όλη αυτή την ιστορία με τον Peter Dinklage που ήταν αστεία όσο και θέλω-να-κλείσω-τα-μάτια-μου άβολη.

Η Jenna πήρε το πρώτο της αστείο storyline μάλλον από το επεισόδιο του Paul Reubens στην 1η σεζόν, ενδεχομένως. (Εξαιρώντας την υποψία c-story ως δικηγορίνα-λυκάνθρωπος στο επεισόδιο της επανένωσης του 'Night Court'.) Η εμφάνισή της στο τέλος ως Janet Jopler με την υστερική ερμηνεία και τους αλλαγμένους στίχους ήταν τίποτα λιγότερο από ξεκαρδιστική.

Random jokes: o Tracy ντυμένος ξωτικό, και η από το πουθενά αναφορά του στην ταινία 'A Blaffair to Rememblack' (για το οποίο ορκίζομαι οτι γελάω τις στιγμές αυτές που το γράφω), ο Kenneth να γυρνάει φρικαρισμένος την πλάτη του καθώς ο Tracy έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο γραφείο του (και ο Frank κοίταγε), ο Tracy -πάλι!- ντυμένος χρήμα, η τσάντα της Liz γεμάτη παιδικά παπουτσάκια (και πάλι, πρέπει να θαυμάσει κανείς την ευκολία με την οποία η Fey χρωματίζει κάπως creepy την περσόνα της ως Liz), "Senor Flurry", και φυσικά η ατακάρα "
Thank you for telling me what I already know. You should work for the Huffington Post."

Βασικά γαμώ τα επεισόδια, καλός ρυθμός, σφιχτό, με τίποτα να μην περισσεύει, πάρα πολύ αστείο και, εμ, hello Salma Hayek.

3 σχόλια:

  1. ksekardistiko! eidika oi usterikoi tropoi pou forouse to xrima, k ta golden shoes pou apla itan toasteio pou sunexise na dinei k na dinei se olo to episodio :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. and the best script writer, whoever he is!! απλά γάμησε το επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The best script writer for 30 Rock is Tina Fey !!Alla kai pali egrapse, isws ligo para3eno kai me aprosmenes sunepeies to kalssiko rich guy finds love in a poor girl pou isws den tairiazei kai toso ston Donaghy, par'ola auta htan kalo episodeio

    ΑπάντησηΔιαγραφή