γέλια και χοροί


Nα πούμε και κανά αστειάκι γιατί μας γάμησε το 'Galactica' πρωινιάτικα. Σύντομα σχόλια μετά το άλμα για το comedy bloc του NBC, '30 Rock' και 'The Office'.

To '30 Rock' (3x08 The Flu) μα το θεό θα άξιζε και μόνο για τη σκηνή που η Liz χορεύει άτσαλα, άβολα, ε π ί π ον α, για να πάρει την ένεσή της. Kαι χωρίς μουσική! Τα υπόλοιπα όλα ωχριούν μπροστά σε αυτή τη σκηνή που από μόνη της θα δικαιολογούσε (αν χρειαζόταν κάτι τέτοιο) κάθε βράβευση της Tina Fey. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε έλλειψη αστείων στο επεισόδιο, ένα από τα αστειότερα φετινά της σειράς.

Ναι για μια ακόμα φορά στη διακωμώδηση των liberal ενοχών, με τη Liz να αρνείται να κάνει την ένεση μέχρι που όχι μόνο την πήρε, αλλά χόρεψε κιόλας για να την πάρει! Ναι στις σκηνές που έμοιαζαν να ξεπήδησαν από κάποια κωμωδία των Edgar Wright & Simon Pegg με τη Liz να συναντά ζομποειδείς κρυωμένους crewmen (και έναν αυθεντικά τρομακτικό Kenneth!) στους διαδρόμους του NBC. Nαι στην επιστροφή του Spaceman, και το πώς παρεξήγησε το "Μπορώ να σου μιλήσω σαν γυναίκα;" του Jack στη Liz.

Ένα ψιλο-όχι το δίνω στις σκηνές του Alec Baldwin με τη Salma Hayek γιατί κατά πρώτον δεν υπάρχει χημεία και κατά δεύτερον είναι πολύ αστειότερος ο Jack στο γραφείο του παρά έξω από αυτό. Αλλά ψιλο-ναι από την άλλη γιατί "Puertorican doesn't sound right" και για το ξύπνημα του παππού που προσπαθούσε να πείσει το γιο του οτι δεν είναι τρελός. Funny stuff.

~

To 'Office' (5x11 Duel) από την άλλη... Γκννννχχχχχ, μπορούμε απλά να τελειώνουμε με αυτό το τρίο; Τώρα που τα έμαθε όλα ο Andy, όοοχι, δε θα είναι μαζί πια η Angela με τον Dwight παρά τώρα της κρατάει μούτρα αυτός. Ήλεος. Φτάνει. Και ας μην πιάσω καν το ξεδιάντροπο product placement του Prius-- καταλαβαίνω οτι είναι αναγκαιότητα, αλλά στη μισή τηλεόραση σπρώχνονται έτσι προϊόντα, μόνο εδώ είναι πάντα τόσο εξόφθαλμο.

Το άλλο story του επεισοδίου ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον και αστείο, με τον David Wallace να μην ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον Michael και τη συνεχιζόμενη επιτυχία του. Το πιο ωραίο της υπόθεσης είναι οτι αυτό λογικά θα οδηγήσει και στο επερχόμενο arc του Idris Elba (Stringer Bell, yo) στο show ο οποίος θα έχει ακριβώς την αποστολή να μάθει αυτό που ο Wallace αδυνατούσε μέσα σε ένα μόνο meeting. Excited! Ελπίζω μόνο να μην τα φτιάξει κι αυτός με την Angela.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου