σταματήστε τις πρέσες: τα καλύτερα νέα στην ιστορία του οτιδήποτε είναι γεγονός!


(εικόνα από το defamer)

Σύμφωνα με την Kristin του Ε! Online και τον κατάσκοπό της στα ενδότερα της παραγωγής του 'Arrested Development', o Michael Cera έκανε σε εμάς, στην Imagine Entertainment, στον Mitch Hurwitz, στην Κωμωδία, και στην Ανθρωπότητα γενικότερα, τη χάρη να συμφωνήσει να συμμετάσχει στην ταινία 'Arrested Development' που βρίσκεται πρακτικά στο pre-production εδώ και μερικούς μήνες.

Όλα τα άλλα μέλη του καστ δεν μπορούν εδώ και κάμποσο διάστημα να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους για το πρότζεκτ, ο Hurwtiz μάλλον έχει ήδη ένα πρώιμο σενάριο να ετοιμάζεται, και ο Ron Howard δε σταματάει να λέει πόσο γουστάρει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η ταινία. Τώρα που συμφώνησε και ο Superbad, τίποτα τίποτα δε μας σταματά, θα πάρουμε τα Όσκαρ τους με τον τσαμπουκά. $15 μύρια φημολογείται πως είναι το μπάτζετ, ο Mitch Hurwitz γράφει και σκηνοθετεί, ο Ron Howard αφηγείται, η Fox -'Little Miss Sunshine', 'Juno', 'Slumdog Millionaire'- Searchlight προμοτάρει σαν τρελή το καλό που της θέλω.

So. So. So. So. SO!!!!1!! Fucking. Excited.

.

7 σχόλια:

  1. Ιδιοφυής σειρά, θύμα της μάστιγας των sitcom και των "fake laughs". Αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο, το εγκεφαλικό χιούμορ κανένας δεν καταφέρνει να το πουλήσει. (Εκτός φυσικά, αν λέγεται Hugh Laurie και προέρχεται από την μοναδική σχολή που ξέρει να το κάνει καλά)

    Όπως και να 'χει, χαίρομαι που τελικά θα γυριστεί και στη μεγάλη οθόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόλις τέλειωσα την 3η σεζόν και ανακοινώθηκε αυτό! καλύτερη κωμική σειρά έβερ; δεν ξέρω, πιο παρανοϊκή σίγουρα!

    bob loblau lobs law bomb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poso dikio exeis duncan gia ton hugh laurie!Einai talento o anthropws!Den exw grlasei pio poli stis kales season tou house(mexri mesa season 4) logw hugh panta!
    Ax pws xaramisete twra stin apaisia 5i saeson.....
    Anyway min kseaxsw:YAYAYYYYYYYYYYYYY
    YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
    YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!
    ARRESTED DEVELOPMENT MOVIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει υπάρξει σειρά τόσο αλλοπρόσαλλα ευφυής, τόσο ανελέητα αυτοσαρκαστική, τόσο ανεπανάληπτα αστεία όσο το Arrested Development.

    Ό,τι είναι το Wire για το drama και το BSG για τη SciFi είναι το Arrested Development για τις κωμικές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sweet Tobias Fünke, επιτέλους!

    (Mad love για την pic, btw! :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή