Fox's Schedule 2009-2010


O Kevin Reilly, που τον τιμούμε και τον αγαπάμε εκθετικά όσο περνούν τα χρόνια επειδή ανέπτυξε το Shield στο FX, έσωσε το Office και ανέπτυξε το Friday Night Lights στο NBC και ανέπτυξε και έσωσε το Dollhouse στο Fox, παρουσίασε νωρίτερα σήμερα το φετινό πρόγραμμα του #1 δικτύου, με στόχο να επεκτείνει το μοντέλο Idol-προγράμματος και τον χειμώνα, σμπαραλιάζοντας τον ανταγωνισμό.

Για κάθε τι υπάρχει και η flip side, και για το Fox η flip side του οτι εδώ και χρόνια κόβει με τη σέσουλα φοβερές, διαφορετικές και πειραματικές σειρές είναι οτι, πολύ απλά, τι βγάζει στον αέρα to begin with. Έτσι προσφέρει και φέτος τις πιο ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις, τις ζευγαρώνει με established πράγματα, και βασικά γεμίζει ένα πρόγραμμα που νομίζω δεν υπάρχει μέρα που δε θα παρακολουθώ.

Μεγάλη κίνηση και στοίχημα για τον Reilly και το Fox, η μετακίνηση του Fringe τα βράδια της Πέμπτης απέναντι στο Grey's Anatomy, το -σε πτωτική πορεία- CSI, και το combo Office/30 Rock. Θα είναι η κίνηση-ματ ή μεγάλο ρίσκο που θα πνίξει το show; Παράλληλα, το So You Think You Can Dance ετοιμάζεται για encore παραστάσεις: Μετά τα παραδοσιακά του θερινά τμήματα, μεταφέρει τη φρεσκάδα και τα νεανικά του δημογραφικά και τον χειμώνα, όπου το Fox παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Με αυτή την κίνηση, το δίκτυο στοχεύει για πρώτη φορά σε ένα αληθινά σταθερό πρόγραμμα διαμέσου της σεζόν, που μόνο καλό μπορεί να κάνει στις σειρές του που ψάχνουν το πάτημά τους, από το Fringe και το Dollhouse μέχρι τη φρέσκια σοδειά των Human Target (midseason) και Glee, για το οποίο θα τα πούμε και την Τετάρτη όταν και θα δούμε την ειδική προβολή του πιλότου του μετά τον τελικό του American Idol.

(Α, και όσο για το ζευγάρωμα της Παρασκευής; Δε θα προσποιηθώ καν οτι μπορώ να γράψω κάποια εκτίμηση για αυτό. Είναι τόσο random που μπορεί να δουλέψει/να καταστραφεί/να υπολογίστηκε με προσοχή/να δημιουργήθηκε από διάσπαρτα parts. Θα δείξει.)

Όλο το πρόγραμμα, μετά το άλμα.


ΔΕΥΤΕΡΑ
House
Lie to Me (με showrunner τον Shawn Ryan, θυμίζω)
midseason: 24

ΤΡΙΤΗ
So You Think You Can Dance
midseason: American Idol

ΤΕΤΑΡΤΗ
So You Think You Can Dance (Results)
Glee (του Ryan Murphy)
midseason: American Idol (Results), Human Target

ΠΕΜΠΤΗ
Bones
Fringe

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Brothers
'Til Death
Dollhouse

ΚΥΡΙΑΚΗ
The Simpsons - The Cleveland Show - Family Guy - American Dad


.

11 σχόλια:

  1. http://www.fox.com/blogs/terminator/2009/05/18/one-last-thing-from-josh-friedman/

    RIP. Good show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγετε ότι αν τελικά ακυρώσει το NBC το my Name Is Earl, θα το συνεχίσει το Fox, καθώς αυτό παράγει το show και το συμφέρει να περάσει τα 100 επισόδεια ο Earl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα επαναλαβω οτι ειναι κριμα που ακυρωνεται το TSCC, one dream girl fanstasy down to the garbage .. again.

    Περαν τουτου δεν φαινεται και τοσο ασχημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι εδω φαινεται για μια καομη φορα η μεγαλοφυια του Joss Whedon , ο οποιος παντα καταφερνει το τελος των σεζον του να μπορει να σταθει επαξια και ως τελος της σειρας εαν αυτη δε ανανεωθει. Αυτο δεν μπορει να ειπωθει για το TSCC του οποιου τελος ειχε αναγραμμενη με μεγαλα γραμματα τη λεξη "Συνεχιζεται.." :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα διασκεδάσει με μια συνέντευξή του, που έλεγε αυτό ακριβώς, οτι του αρέσει πάντα να γράφει την κάθε σεζόν ως μια θεματικά πλήρη ιστορία. Και οτι δεν έχει κάνει ποτέ του cliffhanger εκτός από τη μία και μοναδική φορά που σειρά του είχε προπαραγγελθεί για 2 σεζόν. (H Buffy στο UPN, σεζόν 6-7.)

    The way I made every season of "Buffy" was as if I was never going to make another one, because they never told me I was, except for once -- when we went to UPN, we got a two-year pickup. That's the only time that ever happened. That's why I never did cliffhangers. And then I did one once and was like, "Oh God, it makes the first episode of the next season so much easier to write! Had I but known! That's why they do them." But I always gave myself enough closure in case the roof caved in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και Angel 3η προς 4η δεν έγινε? Ίδια χρονιά δεν ήταν και τα δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, έγινε και τότε, και αν δεν τα μπερδεύω ήταν όντως ίδια χρονιά. Βέβαια οι σεζόν 3-4 του Angel ήταν εκείνες με τη μικρότερη συμμετοχή έβερ του Whedon σε show του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BTW για το Fringe: http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/35387121.html#cutid

    υποθέτω πως τώρα ισορρόπησαν οι ανδρικοί με τους γυναικείους ρόλους στην σειρά. or something...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά ναι, μόνο ο Walter και η αυστραλέζα με torv (sic) στραβό στόμα δεν είναι αναλώσιμοι. άντε και ο abaddon, επειδή είναι σαν να μιλάει μόνιμα σε voice-over. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή