Star Trek: Συμπληρωματική μελέτη


BUMPED & UPDATED: Ο π(ie) βρήκε τη συνέντευξη στο site του MAD. Στο μεταξύ, στην αποψινή εκπομπή θα παιχτεί η συνέντευξη με τον Eric Bana, o oποίος μίλησε για τον JJ, για τον Judd Apatow και για τον... Σαγόνια από το James Bond. Zoe Saldana δεν είχε, δυστυχώς. :(

~-~

Δεν έχω κάνει ποτέ ιδιαίτερη προσπάθεια να το κρύψω, αλλά ο JJ Abrams είναι από τους αγαπημένους μου -τηλεοπτικούς και μη- δημιουργούς. Οπότε θα με συγχωρήσετε αν κάνει μια μίνι-κατάληψη στο μπλογκ για ένα διήμερο (κατά το βραδάκι θα ποστάρω για το Lost, αύριο το catch-up του Fringe). Mε αφορμή λοιπόν το Star Trek του, να μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια που μπορείτε να δείτε ή να διαβάσετε σχετικά:


-> Αpparently απόψε στο CINEMaD του Ηλία Φραγκούλη (22.00, MAD) θα παίξει μια 5λεπτη συνέντευξη που πήρα από τον JJ για την εκπομπή. (Ακόμα δεν την έχω δει καν, οπότε δυστυχώς δεν έχω κάποιο transcript, για την ώρα.) Παίζει και σε επανάληψη, Κυριακή στις 14.00.

-> The Soul of Spock: Μια φανταστική ανάλυση του χαρακτήρα του Spock, στο L Magazine.

-> 25 Milestones: Το EW κάνει αναδρομή στην ιστορία του Star Trek.

-> Space-Racism is bad: Βασικά μαζεμένοι πολλοί λόγοι για τους οποίους βαριέμαι τη σειρά και τις παλιές ταινίες. :P

-> Star Trek Cover Shoots: To io9 σε μια εντυπωσιακή συλλογή έντυπων εξωφύλλων από όλη την πορεία του Trek.

-> Wired Issue 17.05: Αλήθεια, είναι must-buy. Guest-edited από τον JJ Abrams, ένα τεύχος-ύμνος στην αξία του μυστηρίου.

.

2 σχόλια:

  1. Hey, that's neat! Εγώ και η αποφασιστική μου άρθρωση είμαστε online!

    Tώρα, αν υπήρχε δυνατότητα αφαίρεσης υποτίτλων... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή