TrailerWatch: Melrose Place



Just for the hell of it, ρίχτε μια ματιά. Έχει τα ίδια προβλήματα ταυτότητας με το 90210: Σε ποιον απευθύνεται; Θέλει να πιάσει όσους θυμούνται τη Sydney (hell-oooo Laura Leighton, σταθερά gorgeous) ή θέλει να πιάσει όσους ξέρουν ποια είναι η Ashlee Simpson; Ή αυτούς που δε νοιάζονται και απλά θα δουν αυτό που μοιάζει με το Gossip Girl αλλά δεν είναι; Μάλλον όλους, αλλά το πρόβλημα είναι οτι όπως και το 90210, στην πραγματικότητα έτσι και το Melrose (Re)Place* δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Και ναι, το ξέρω οτι δεν έχω παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο άρα πώς μπορώ και κρίνω, αλλά πραγματικά αυτό το έργο το έχω ξαναδεί.

>(*) Copyright EW.com για την ιδέα.

Παρ'όλ'αυτά ομολογώ οτι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ SPOILER που είχε ρίξει πριν κάτι μήνες ο Ausiello, και το οποίο θα αναπαράγω τώρα** άρα όποιος δε θέλει να το ξέρει ας δει το από κάτω ποστ, με έχει ιντριγκάρει κάπως. Η δολοφονημένη Sydney και τοwhodunnit που θα χαρακτηρίζει την πρώτη σεζόν έχουν έναν εν δυνάμει εθιστικά trashy χαρακτήρα, και μπορεί και να είναι το κάτιτις που θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο Melrose και τις χιλιάδες άλλες πανομοιότυπες σαπουνόπερες που βγαίνουν και κόβονται κάθε σεζόν. Φαντάζομαι ένα λιγότερο ένοχα απολαυστικό και περισσότερο κυνικά campy (αλλά με καθόλου self-aware τρόπο) κακέκτυπο της τελευταίας σεζόν του L Word και ομολογώ οτι δε βλέπω την ώρα.

>(**) Και ξέρω οτι γενικά προσπαθώ στο blog να κρατάω ένα λουρί κάπως όσο αφορά στα spoilers και υπάρχει μια κάποια αυστηρότητα στο τι αναπαράγεται και τι όχι, στο τι μετράει ως επίσημη γνώση (δελτία τύπου και συνεντεύξεις των showrunners, γενικά) και τι όχι (ο Ausiello, ειδικά), αλλά εντάξει τώρα.

Στα συν να σημειώσουμε και την παρουσία μιας στρατιάς από generic γκομενίτσες/it girls/τραγουδίστριες/ηθοποιούς/μοντέλα/cw faces τύπου Ashlee Simpson, Katie Cassidy, Jessica Lucas και την Jessie από το Terminator: The Sarah Connor Chronicles, λίστα που συνιστά ΠΟΛΥ καλύτερο κάστινγκ από το αδιάφορο αντίστοιχο του 90210. Οπότε το Melrose μπορεί να έχει μια αιχμή εκεί έναντι του βαρετού ξαδέρφου του.

Σε κάθε περίπτωση είναι ισχυρός contender για τον τίτλο του χειρότερου show της χρονιάς, απλά βρίσκω εκ των προτέρων μερικές φτηνές δικαιολογίες για να λέμε στους εαυτούς μας όταν θα βλέπουμε τα 2-3 πρώτα επεισόδια μέχρι η ντροπή να μας γονατίσει και να αποσυρθούμε ησύχως στη γωνία μας επαναλαμβάνοντας στον εαυτό μας όλα τα ΗΒΟ show που βλέπουμε ή έχουμε ποτέ δει. (Το True Blood δεν μετράει, FYI.)

.

9 σχόλια:

  1. I don't think shaw...

    OMG δεν το πιστεύω οτι you went there (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να επιστρέψω.

    ΒΟΟΜ!!
    http://www.youtube.com/watch?v=5NJ3-bmwMnA

    Η διαφορά ανάμεσα σε Kimberly και Bree είναι σοκαριστική.

    PS: Asslee sucks, shaw naw. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τόσο "μοιάζει με το Gossip Girl, αλλά δεν είναι", που το CW για να μαζέψει και το κοινό του GG, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και την ίδια γραμματοσειρά στους τίτλους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. elate re,wraio fenete!

    Opws eipe kai kapote kapoios sofof:"There is not such thing as too many soap operas/trash tv shows!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Exw polles elpides gia to sygkekrimeno kai euxomai episis, to The beautiful Life tou cw, na einai eksisou campy xwris na pairnei ton eauto tou poly sta sovara kai dixws perittes doseis di8en politikis or8otitas kai i8ikoplastikwn symperasmatwn (to syni8izoun ekei sto america)

    Idwmen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dixws perittes doseis di8en politikis or8otitas kai i8ikoplastikwn symperasmatwn
    Δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό. Οτιδήποτε υπογραμμίζει τόσο πολύ την αταξία του θα πει πως πιστεύει πως αυτό που κάνει είναι άτακτο. Άρα το too much γυρνάει τούμπα σε διδακτισμό, έστω και από σπόντα. Το Skins παίζει σωστά με το ξέφρενο της εφηβείας, όχι οι σειρές του CW, πιστεύω.

    By the way να θυμίσω πως ο πιλότος της σειράς είναι σκηνοθετημένος από τον ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ ΟΣΚΑΡ σκηνοθέτη του περιβαλλοντικού ντοκιμαντέρ του Al Gore. Γιατί κάτι τέτοια διαμάντια δεν είναι να τα ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ripoff. apla.
    gossip-hills-whatever kai desperate - pou ksekinaei ws erevna/giati aftoktonise i gomena stin arxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nομίζω αξίζει ένα μικρό κομμάτι θαυμασμού* το πόσο ξεδιάντροπο rip-off είναι όμως, και κυρίως το πόσων πραγμάτων! Είναι σα να κάθισε κάποιος executive και να έβαλε δίπλα οτιδήποτε βλέπουν σήμερα τα κορίτσια 15-24, και να είπε, θα κάνουμε μια σειρά που θα είναι όλα αυτά ΜΑΖΙ.

    (*) Ή όχι. (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή