True Blood: Where Maryann Quakes


Πρέπει να ομολογήσω, αυτές οι βραδιές ΗΒΟ της Δευτέρας είναι πολύ απολαυστικές οι άτιμες. Γιατί έχεις το Hung που είναι ένα πολύ καλό show (και σύντομα θα ποστάρω ξανά ένα 'ας δούμε πού βρισκόμαστε' update), έχεις το Entourage που έχει την Emmanuelle Chriqui, και έχεις και το True Blood που ως γνωστόν αδυνατούμε να το κατηγοριοποιήσουμε. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολύ ζουμί οπότε πάμε μια ματιά.

Οι πολλές εξελίξεις έπαιξαν κυρίως με την εκκλησία του φωτός, στα μπουντρούμια της οποίας βρίσκεται τώρα φυλακισμένη η Sookie περιμένοντας ίσως τον αδερφό της να την ελευθερώσει; Καθόλου απίθανο, δεδομένο οτι επιτέλους σταμάτισαν αυτός και η Sarah να σαλιαρίζουν και διέπραξαν το ύστατο αμάρτημα μετά το σεξ με βαμπίρ ("Or a dude. Or a vampire dude."), και τώρα λογικά θα βρεθούν στην απέξω της οργάνωσης.

Ή μήπως θα την σώσει ο Eric; Γιατί θα έχει ίσως ενδιαφέρον στον πόλεμο που αν μη τι άλλο πλησιάζει, τα δύο αδέρφια να βρεθούν στιγμιαία σε απέναντι πλευρές. Και στο μεταξύ συνεχίζει να με διασκεδάζει αφάνταστα το χονδροειδέστατο αλληγορικόν του πράγματος, όπου jocks και καλοντυμένες γυναικούλες ετοιμάζονται να ανοίξουν πόλεμο ενάντια σε αυτούς που απειλούν τον παραδοσιακό αμερικάνικο τρόπο ζωής τους. Τους fangs, ντε! Ατακάρα: "
He's vicious and he's cruel and he uses the C-word."

Πίσω στο ξενοδοχείο ο Bill περνάει ωραία καθώς επισκέπτεται τις -ξεκαρδιστικές- αναμνήσεις του. Ξέρετε, θα ήθελα πάρα πολύ να δω αυτά τα flashbacks να γίνουν εβδομαδιαίο feature, ακριβώς όπως θέλαμε το Heroes όταν πρωτοξεκίνησε να σκοτώνει κάθε βδομάδα την Claire με όλο και πιο εφευρετικούς τρόπους. (Αλλά ποτέ δεν το έκανε.) Έχουμε δει Β' Παγκόσμιο, την περασμένη βδομάδα είχαμε το αξέχαστο Viking flashback, τώρα έχουμε το visual που είμαι ανήμπορος να σβήσω από τη μνήμη μου, του Bill με σμόκιν να παίζει περιχαρής πιανάκι σε δεξίωση λίγο πριν περάσει στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του για τον μπουφέ.

Το flashback έδωσε και την ατάκα του επεισοδίου: "
When the other guests leave, maybe we can... fuck prohibition some more." Όπως το λες, ακριβώς. Πρέπει να ομολογήσω οτι προτιμώ πολύ τον Κακό Bill γιατί ο τωρινός είναι πολύ βαρετός όταν δε βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τον Eric ή όταν δεν το παίζει μπαμπάς την άτακτης Jessica.

Η οποία εδώ είχε τα δικά της θέματα, καθώς η μαμά του γκόμενού της του έκοψε το τηλέφωνο και αυτός δε μπορούσε να της στείλει πίσω μήνυμα για να της πει πόσο, like, την αγαπάει. OMG φάση, ξέρεις. Άσε που επιπλέον δε θέλει να κλάψει για τί είναι creepy. (Awww και LOL, μαζί.) Θα το σημειώσω ξανά: Οιτδήποτε έχει να κάνει με τη Jessica στη σεζόν είναι ως τώρα αγνό 10άρι.

Σε αντίθεση με την Maryann, δηλαδή τον living, breathing δονητή της σειράς, που νισάφι πια, ας γίνει κάτι, ΟΚ; Δηλαδή το πιάσαμε το θέμα, όπου κουνιέται η μάγισσα, ζωώδη όργια ακολουθούν, προκείμενο υπάρχει; Η περιέργεια που έχω αυτή τη στιγμή έχει να κάνει κυρίως με το ρόλο του Sam. Είναι απλά ο sacrificial dog της ιστορίας ή κρύβεται κάτι περισσότερο από πίσω; ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ Η SOOKIE. Τα δύο μεγάλα διάσπαρτα storylines της σεζόν θα μου σπάσουν το κεφάλι μέχρι να τρακάρουν μεταξύ τους.

Δείτε (όσοι δεν το τσίμπησαν ως τώρα) ένα teaser για την υπόλοιπη σεζόν, όπως προβλήθηκε στο San Diego το περασμένο Σαββατοκύριακο, το οποίο από ό,τι λένε τα παιδιά παρακάτω είναι ψιλο-τίγκα στο spoiler, οπότε προσεκτικά.


.

10 σχόλια:

  1. Είναι ενδιαφέρον πως, από τα σύντομα σχόλια για αυτή τη σειρά, άρχισες πλέον τα κατεβατάκια!

    2nd season rules!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τα flashbacks. Το βαμπιροζεύγος να ψαρεύει ανυποψίαστους που νομίζουν πως θα κάνουν σεξ και τελικά καταλήγουν να αργοπεθαίνουν αιμορραγώντας. Από μέτριοι con-people με χάλια γαλλικές προφορές στο 1ο μέρος σε αιμοδιψή τέρατα στο 2ο.

    "Πρέπει να ομολογήσω οτι προτιμώ πολύ τον Κακό Bill γιατί ο τωρινός είναι πολύ βαρετός... "

    Angel - Angelus, ίδια φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορώ να είμαι καλεσμένος σε όλα τα "party" της Maryann; Please?

    Also LOL:

    - HOeet! It's HOeet! Is this HOeet?
    - Εκμυστηρεύσεις μέσα στην εκκλησία που έχει και χάλια ακουστική...
    - Sex in the church. Hot.

    Not LOL:

    - No Eric :(

    PS: Emmy for Outstanding Main Title Design now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ξέχασα! Λατρεύω Χ.Κ. aka Χριστιανή Καυλιάρα lol.

    Ρε συ το trailer είναι αισχρό spoiler, έπρεπε να προειδοποιήσεις. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. E, φαντάστηκα οτι εξυπακούεται, εγώ δεν το έχω δει :p

    από τα σύντομα σχόλια για αυτή τη σειρά, άρχισες πλέον τα κατεβατάκια!

    Ε, άμα είναι να την κάνουμε τη δουλειά, ας την κάνουμε σωστά τουλάχιστον!

    Angel - Angelus, ίδια φάση!

    Το φοράει ωραία όμως το κλισέ το True Blood, καλύτερα από κάθε άλλο show που θυμάμαι να έχω δει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τρειλερ το ειδα, αλλα το εσβησα απο τη μνημη μου απευθειας....Δείχνει παρα πολλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΚ, πρόσθεσα ένα spoiler warning.

    Τώρα έχω περιέργεια να το δω, ποιος περιμένει τόσες βδομάδες... (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. P..Poses vdomades? Kai gw pou skeftika "Wraia pou to eida Tetarti gia na min perimenw toses meres gia to epomeno..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοεί μάλλον βδομάδες για να δει αυτά που είδε και στο spoilerific trailer του comicon. Την άλλη βδομάδα έχει επεισόδιο όπως και κάθε βδομάδα από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. LOL, ναι, αυτό που είπε ο Hellboy. Από ό,τι καταλαβαίνω αυτό το preview πρέπει να έχει μέσα παπάδες.

    (Όχι κυριολεκτικά.)

    (Αν και θα ήταν ενδιαφέρον τώρα που το σκέφτομαι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή