Fox 2010-2011


Tι θα βλέπουμε στο Fox του χρόνου; Ψιλο-τα-πάντα, είναι η σύντομη απάντηση. Η αναλυτικότερη, μετά το άλμα.


Το Fox έχει θεμελιώσει πια τη θέση του ως #1 δίκτυο, και φαίνεται κι από τον τρόπο που συνεχίζει να ρισκάρει με δυνατό νεό πρόγραμμα κάθε σεζόν. Το μεγάλο τεστ θα είναι φέτος, που όπως δείχνουν τα πράγματα λήγει και η παντοκρατορία του American Idol, στο οποίο έχει βασίσει το δίκτυο την κυριαρχία του και το λανσάρισμα κάθε νέου hit του τα τελευταία 5 χρόνια. (House, 24, Bones, Glee, όλα τους στα πόδια του Idol μεγάλωσαν τα χρυσά μου.)

Η θέση μετά το Super Bowl δόθηκε στο Glee και θα σηματοδοτήσει τη μετακίνησή του στο πρόγραμμα για το β' μέρος της σεζόν του (με μικρότερο hiatus φέτος, περίπου 1μιση μήνα). Θα έβγαζε νόημα αν η θέση αυτή δινόταν στο υπερφιλόδοξο Terra Nova του Spielberg, αλλά hey, what do I know. Επιπλέον, παραδοσιακά το Fox ανακοίνωσε διαφορετικά προγράμματα για φθινόπωρο και χειμώνα, και εξίσου παραδοσιακά δεν πρόκειται να τα τηρήσει, αλλά what the hell, ας παίξουμε.

Αναλυτικά ανά μέρα:

ΔΕΥΤΕΡΑ
Το House παραμένει άγκυρα της νύχτας και θα χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει το δρόμο σε δύο νέα δράματα (ελλείψει 24). Tου Lonestar, ενός Dallas-esque σαπουνιού από τους δημιουργούς του Party of Five(!) που έχει πάρει καλά πρώτα σχόλια, και του Ride-Along από τον χειμώνα, αστυνομικό από τον Shawn Ryan (nuff said).

ΤΡΙΤΗ
Πριν έρθει το Idol (και καλά με στάνταρ διάρκεια 90 λεπτά φέτος) το χειμώνα, τη νύχτα θα σηκώσει στις πλάτες του το Glee. Από πίσω τους θα ακολουθήσουν οι νέες προσπάθειες του δικτύου στην κωμωδία, όπου ξεχωρίζει το Running Wilde, την επανένωση του Will Arnett με τον Mitch Hurwitz του Arrested Development. Επίσης εδώ, Raising Hope και Mixed Signals, που τα μπερδεύω μεταξύ τους κι επίσης δε με πολυενδιαφέρουν κιόλας.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Ζαλάδα εδώ. Το φθινόπωρο το Lie to Me (που αναπάντεχα ανανεώθηκε) είναι ζευγάρι με το Hell's Kitchen, και από Φλεβάρη το American Idol θα δείχνει show αποτελεσμάτων μισής ώρας και μαζί του θα είναι το Glee και μια από τις προαναφερθείσες κωμωδίες, μέχρι που το Fox θα αποφασίσει ότι το results show θα γίνει πάλι ωριαίο και η εν λόγω κωμωδία θα πάρει το μπούλο.

ΠΕΜΠΤΗ
Bones και Fringe, season-long. Αυτά ξέρετε, αυτά εμπιστεύεστε. Τι ωραία πράγματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Fun Fridays για το φθινόπωρο, με το Human Target να επιστρέφει για να κάνει παρέα στο καλοκαιρινό buddy cop show The Good Guys, ενώ από τη μέση της χρονιάς το Kitchen Nightmares θα αντικαταστήσει το Good Guys. (Που ξεκινάει καλοκαίρι και θα έχει ξεμείνει από επεισόδια.) (Κι επίσης θα κοπεί έτσι κι αλλιώς γιατί παίζει Παρασκευή.)


.

13 σχόλια:

  1. Το Running Wilde φαίνεται τρομερά υποσχόμενο, απλά το trailer το περίμενα λίγο καλύτερο. Το Ride-Along επίσης λόγω Shawn Ryan το περιμένω πως και πως, τα άλλα καινούρια με αφήνουν ψιλοαδιάφορα. Μια ερώτηση: το πρόγραμμα του HBO ανακοινώνεται αυτή τη βδομάδα μαζί με των NBC,ABC,CBS,Fox ή αργότερα; Ρωτάω γιατί δεν το βλέπω σε λίστες ξένων sites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, αυτή τη βδομάδα κάνουν παρουσίαση μόνο τα δίκτυα και, για κάποιο λόγο, το ΤΝΤ με το TBS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.tv.com/video-preview-nbcs-new-shows/story/22950.html?page=2&tag=news_story;2

    event,cape δειχνουν ενδιαφερον

    http://www.tv.com/video-preview-abcs-new-shows/story/22966.html?tag=hotspot;gumball;1

    περιμενω να δω No Ordinary Family, απο τα υπολοιπα τπτ

    http://www.tv.com/video-preview-foxs-new-shows/story/22957.html

    τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε Running Wilde; Είναι από τους τύπους του Arrested Development, δε θα έκρινα πολλά από το τρέιλερ- το χιούμορ αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά αυτοαναφορικό για να δουλέψει σε μια σειρά από random κλιπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιζόμενος στο trailer του Cape, άμα βάλεις ένα χρυσό κλειδή στην στολή του ήρωα έχεις μια version του escapist, πολύ οld school σουπερχειροϊλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν μπορούσα να κάνω retweet ένα comment...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α ηθελα να αφησω καπου σ αυτο το μπλογκ. οτι το Γκοσιπ παρότι έδωσε την (αναμενόμενα) χειρότερη σεζόν του, στα τελευταία τρία επεισόδια τα δωσε όλα. το καλύτερο σήζον φιναλ. το τυρί να τρέχει από παντού το ίδιο κι η τσωλίαση. ανέβασα σφυγμούς. πωπωπω γκόσιπ γι αυτό σαγαπάμε. φεύγει το τζενάκι δύσκολα θα επιβιώση η τέταρτη σεζόν χωρίς. αλλά τώρα που ξεμπέρδεψε μια και καλή με τα χάησκουλ σαμππλοτς το γκοσσιπ γκερλ ξαναβρίσκει κάπως το βηματισμό. ίσως. μπορεί και εντελώς όχι. παντως σίγουρα δεν είναι χαμένη υπόθεση, ενω με το γκλη εχω αρχισει και βαργιεμαι αφορητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πρόλαβα να δω φινάλε ακόμα, αλλά το βράδυ θα ανεβάσω μπόλικα ποστάκια, λογικά και για Gossip Girl, οπότε θα τα πούμε και πιο αναλυτικά (και με spoilers) εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασχετό αλλά μόλις είδα σε ξένο σάιτ το προγράμμα 10-11 του CBS και μετέφεραν το super hit Big Bang Theory Πέμπτη απέναντι απ το Community.

    Έτσι και κοπεί το Community να τους βγει το μάτι που έχουν στο σήμα τους. Καταραμένο CBS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. btw είδα το Glee του Joss σήμερα. Δεν κατάλαβα πολλά, έπεσε fast forward μέχρι τις σκηνές του NPH.
    Πάντως δεν θα έβλεπα αυτή τη σειρά even if my life depended on it...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tyler έχει πέσει πολλή δουλειά μου φαίνεται και δεν πρόλαβες να διαβάσεις όλες τις πηγές σου πλην Άλαν. Σε συγχωρούμε γιατί σε αγαπάμε λόγω προτερου εντυπωσιακού βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aν μπορούσα να κάνω retweet ένα comment...
    ---
    Με τις ευχές μου μπορείς να το απαλλοτριώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή