Glee: Physical


Δεν γράφω πολύ συχνά για το Glee, αλλά το επεισόδιο με τις ένοχες απολαύσεις είναι η ιδανική στιγμή για να διορθώσω αυτό το λάθος.


Αρχίζω να πιστεύω πως το κατά πόσο απολαμβάνω κάποιο επεισόδιο του Glee πολύ ή λίγο συνδέεται άμεσα με το αν γουστάρω το tracklist του εκάστοτε επεισοδίου. Έτσι κι αλλιώς κατά τα άλλα περί τσιχλόφουσκας πρόκειται, δεν μου αφήνει τίποτα συναισθηματικά και -πλην της Sue Sylvester- δεν νιώθω invested στη μοίρα κάποιου συγκεκριμένου χαρακτήρα ώστε να με νοιάζει απλώς να παρακολουθώ ιστορίες για τον έναν ή τον άλλον.

(Άλλη πιθανή εξαίρεση είναι το δίδυμο των Brittany και Santana. H δεύτερη επειδή είναι hot as hell και η πρώτη επειδή, well, δες
αυτή τη φωτογραφία ή θυμήσου ετούτη. Η κοπέλα είναι WIN.)

Όλα αυτά τα λέω γιατί θέλω να να στηρίξω την άποψη ότι το 'Bad Reputation' ήταν επεισοδιάρα αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το κάνω! Ποσώς με ενδιαφέρουν τα ερωτικά τρίγωνα των πιτσιρικιών (πόσο μάλλον του Will) αλλά είναι δυνατόν να αρνηθώ το brilliance του βίντεο που έστησε η Rachel με τους 3 μορφονιούς της υπό τους ήχους του Run Joey Run; Amazing! Είναι δυνατόν να αντισταθώ σε μια respectable επανεκτέλεση του Total Eclipse of the Heart που είναι μια από τις μεγαλύτερες κομματάρες στην ιστορία της ανθρωπότητας και δεν έχει καμία απολύτως δουλειά σε ένα επεισόδιο ένοχων απολαύσεων δίπλα σε κομμάτια από MC Hammer και Vanilla Ice; Double amazing!

(Να πω εδώ για την ιστορία ότι τόσο το Ice Ice Baby όσο και το Can't Touch This ήταν πολύ καλύτερα στην εκτέλεσή τους από το καστ του Glee από ό,τι ήταν στην original εκδοχή τους. Ryan Murphy, εκτιμώ πολύ την προσπάθειά σου να 'αθωώσεις' κομμάτια που αγαπούσες όταν όλοι σου έλεγαν ότι δεν πρέπει, αλλά Jesus Christ man, μιλάμε για δύο πραγματικά τραγικές στιγμές της ιστορίας της μουσικής!)

Φυσικά όλα αυτά ήταν απλώς οδοντόκρεμες όταν πιάσουμε να μιλάμε για τη στιγμή της Sue στο επεισόδιο, που μάλιστα δίνει και την Φτηνή Αφορμή για Ιστορία (ΤΜ) του επεισοδίου. Το cameo της Olivia ήταν παντελώς random βέβαια, και ένδειξη ότι από του χρόνου το Glee θα τιγκάρει ξαφνικά στις αχρείαστες guest εμφανίσεις, αλλά αν όλες τους οδηγούν όπως εδώ σε ένα βίντεο τόσο τζιμόκο όσο το Physical με την Sue και την Olivia, τότε χαλάλι. Γιατί αυτό; Instant season highlight. Επίσης WIN, οι σκηνές της Sue με τους όχι-πια-τρομαγμένους συναδέλφους της. "Τι είναι αυτή η μυρωδιά; Καφές. Έτσι μυρίζει ο καφές χωρίς τον φόβο". Έπος!

Anyway, το χρειαζόμουν ένα επεισόδιο τόσο απολαυστικό μετά από 2-3 μάλλον απογοητευτικά ('Power of Madonna' included), γιατί πλησιάζει το guest των Whedon/NPH και πρέπει να φτάσουμε εκεί πριζωμένοι. 2 weeks to go.


.

15 σχόλια:

  1. Πάω να το δω σούμπιτος - I love Olivia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα, ας ελπίσουμε λοιπόν ότι του χρόνου θα κάνουν θεματικό Grease επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επος πραγματικό ομως!!!
    και δεν είχα ξανακούσει το Run Joey Run, οπότε φαντάσου την εκπληξη μου οταν εψαξα μετα την original version. :P

    προβλεπω συντομα η σειρα να γινεται the Sue Sylvester Show (οπως το Big Bang Thoery έγινε, με τραγικες συνεπειες, The Sheldon Cooper Show), αλλά το έπος subplot της Sue αυτής της εβδομάδας πως ακριβώς θα το ξεπεράσουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και δεν είχα ξανακούσει το Run Joey Run, οπότε φαντάσου την εκπληξη μου οταν εψαξα μετα την original version.
    I KNOW! Απλά καμία σχέση, έτσι; Απλά εξαιρετική δουλειά στις επανεκτελέσεις αυτή τη βδομάδα. Είπαμε, μέχρι και το Rachelification της Bonnie Tyler ήταν ανεκτό. They are on a roll.

    προβλεπω συντομα η σειρα να γινεται the Sue Sylvester Show
    Εντελώς όμως. Και θα είναι το downfall του Glee αυτό το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gamato to 'run joey run' proskunaw. an k me xalase poso jokey itan to video, prospathoun trela na downplay poso orea ine i rachel k den tous bgainei eukola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία η Rachel; Χμ. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν το γεγονός ότι έχει φοβερά πόδια διαγράφει το ότι είναι μπάζο. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw tin eixa gia antikeimenika omorfi kopela. giati mpazo? den kserw ti koitate eseis oi str8s (sic) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλε ποιο glee? το community αυτης της εβδομαδας τα σπαει (κ κοροιδευει κ το glee) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τα καλύτερα επεισόδια, ειδικά μετά τη βλακεία το προηγούμενο. Η Jane Lynch είναι θεά ό,τι κι αν κάνει, για μένα είναι το γυναικείο αντίστοιχο του J.K. Simmons, απλά κλέβουν πάντα την παράσταση. Thanks για το link του screenshot, Brittany epic win σε κάθε επεισόδιο.

    Και τώρα θέμα για συζήτηση: Total eclipse of the heart. Great song or the greatest song?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. THE greatest. Δέχομαι αντίλογο μόνο για τα Βohemian Rhapsody, Wish You Were Here, Eleanor Rigby και Tunnels :p

    Η Jane Lynch είναι θεά ό,τι κι αν κάνει, για μένα είναι το γυναικείο αντίστοιχο του J.K. Simmons

    W I N

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. HAHA!TO GLEE EINAI GAMATO ALLA H ATAKA TOU COMMUNITY OLA TA LEUTA!"WRITE SOME ORIGINAL SONGS!":)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα, θα το περιλάβω και το Community!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους έγραψες post!! Τόσο καιρό σε ικετεύω σιωπηρά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχα, και μετά την επόμενη βδομάδα που τελειώνουν όλες οι σειρές, ο στυλοβάτης του blog θα γίνει μου φαίνεται :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. (Αυτό μπορεί να γράφεται και με "η" αλλά βαριέμαι να το τσεκάρω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή