True Blood: Twisted


Την κάνω για Werchter μεθαύριο συνεπώς από χρόνο δεν τα πάω καλά αυτό το διήμερο. Που θα πει, τα μπόλικα ΗΒΟ αυτή τη βδομάδα τα είδα κάπως στα πεταχτά- για το Hung και το Entourage θα τα πούμε από την επόμενη καλύτερα, και για το True Blood δεν έχω χρόνο και μυαλό για κανονικό ποστ. Εξάλλου, ό,τι μυαλό είχα, μου το κατέστρεψε αυτή η απίστευτη τελευταία σκηνή, που επαναπροσδιορίζει την έννοια του σεξ και την απεικόνισή του επί της οθόνης.

Στα πάρα πολύ γρήγορα, σταθερά γαμιστερό το teaser με τον Erik να ξεσκίζει το λυκάκι, η Tara και Το Σεξ με φρίκαραν αλλά με την καλή έννοια, τον Sam τον βαριέμαι και είναι λογικό, τον Jason τον βαριέμαι και είναι αμαρτία, την Sookie δεν την βαριέμαι και είναι σχεδόν σοκαριστικό. Κατά τα άλλα, σχολιάστε ελεύθερα, και όχι απαραίτητα (μόνο) για την instant classic σκηνή του φινάλε. Για ό,τι μου έρθει θα πεταχτώ στα comments.

.

12 σχόλια:

  1. hahaha... το επεισόδιο ήταν το τίποτα, μέχρι που ήρθε η τελευταία σκηνή και το ανέβασε εκεί ψηλά... lol... σκηνή ανθολογίας κ με το δίκιο της... τρελά κέφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γκρίνια για την κέλτικη ταπετσαρία κάνει τον χαρακτήρα του Έλληνα ηθοποιού απλώς υπέροχο! Αυτή η σκηνή σε δεν θα μπορούσε να ιδωθεί αλλού και τέλος ο Alcide και ο ηθοποιός που τον παίζει σε κάνουν να βάζεις τα γέλια όποτε ξαναβλέπεις τον Lautner του Twisuck!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρ'το κι έτσι: παλιά έριχνες το εικοσάπλευρο και ανάλογα με το πόσο έφερνες το γέλιο ήταν αντίστοιχο. Στην μετά Alcide εποχή κάνεις πάντα critical...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o spinachPope γράφει σχόλιο:
    ------------------------------

    φρύαξα απ' τη χαρά μου. γαμώτο το είδα μόνος το επεισόδιο και δεν είχα παρέα για να σχολιάσω. νόμιζω πρέπει να δούμε αυτό το Η Σούκη ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να γινει βαμπαηρ. νομίζω δεν είναι μόνο η καλή καρδιά του μπιλ.
    σκεφτόμουν κανα αστείο για το εξορκιστής πορν αλλά πραγματικά δεν έχω λόγια. το σαγόνι μου έφτασε στο κάτω όροφο. φαντάζομαι τους σεναριογράφους να μαζεύονται και να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα πει τη πιο εξωφρενική σκηνή. το τρουμπλαντ γράφει ιστορία. απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (δεν έκανα κατευθείαν αποδοχή του σχολίου γιατί στο σημείο που λες "spoiler" δεν καταλαβαίνω αν είναι όντως σπόιλερ ή απλά εικασία. αν είναι το δεύτερο, παρντόν, απλά είμαι υπερβολικά ευαίσθητος με αυτό το θέμα :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανυπέρβλητο έπος, και ανυπομονώ να δω την Sookie να κινεί γη και κόσμο για να βρει τον καλό της για να τη βρει να της τα φοράει με την vampire Linda Blair...!!! Tη βλέπω να το ξεζουμίζει το σέξι λυκάκι μετά.

    Αυτη την υπερεπική τελευταία σκηνή... θέλω απίστευτα να την ξαναδώ αλλά.... φοβάμαι. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το true blood γραφει ιστορια ?


    facepalm μεχρι τη σεληνη


    (τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα θεε μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει ένα θέμα ότι χαρακτήρες με κάποιο ενδιαφέρον που είχαμε από την 1η season δηλ. Τζέισον,Τάρα ,Σαμ ,Λαφαγιέτ δεν δείχνουν να έχουν καμια εξέλιξη στις ιστορίες τους μέχρι στιγμής και έχουμε και τους σχετικά αδιάφορους Αρλίν, μπάτσους και ο Χοιτ να κλεβουν χρόνο και ατάκες.
    Ποιον ενδιαφέρει το μωρό της Αρλίν

    Και έχουμε και σε κάθε επεισόδιο καινούριους χαρακτήρες
    κάπου να μπει κανά φρένο

    Στα θετικά της s3 ο Μπιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μωρό της Αρλίν έχει σημασία γιατί είναι του δολοφονημένου δολοφόνου της πρώτης σαιζόν. Πώς έχει ενδιαφέρον το μωρό του Dexter; Ένα τέτοιο πράγμα.

    Μου αρέσει που ο vampire Bill ξετυλίγει το τέρας που κρύβει μέσα του.
    Α! Και αν είναι η Σούκη να ξεζουμίσει κάποιον, αχ, ας είναι ο Erik!
    Kαι επιτέλους: "what are you??"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει η Αρλίν και το μωρό της αδιάφορο είναι.
    Δεν προσθέτει κάτι ιδιαίτερο στο True Blood.
    Πες οτι στο επόμενο επεισόδιο πεθαίνει η Αρλίν.
    Θα λείψει σε κανα τηλεθεατή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή