Betty White does Community



Στο πλαίσιο της Χρονιάς της Betty White, η οποία τείνει να επεκταθεί σε διετία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, η πολυβραβευμένη Golden Girl που έχει μαζέψει σε μια σεζόν όση pop αναγνώριση δεν είχε δει στην καριέρα της, περνάει μια βόλτα κι από το Community college των losers. Το promo δείχνει ότι αυτή η σειρά μπορεί να κάνει meta χιουμοριστικά επίπεδα ακόμα κι όταν διαφημίζει έναν ηθοποιό-κράχτη. Και ενώ για την White Betty το επόμενο βήμα μπορεί να είναι, γιατί όχι, το Glee, το Community θα συνεχίσει μετά ακόμα κι από αυτό το guest spot να χαροπαλεύει με την obscurity παρέα με τους λίγους, τρελούς πιστούς του. Πώς να μην λατρεύεις όμως ένα show όταν ακόμα κι ένα promo του καταφέρνει να σε ενθουσιάσει;

.

9 σχόλια:

  1. Betty White: O Zeljko Ivanek της κωμωδίας, έτσι όπως κοίταξα στο imdb.
    Πάντως θα ήθελα να δω το Ράιαν Μέρφι να απαντά στα πειράγματα του Community μέσα από τη σειρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να πει όμως... Μόνο το επιχείρημα του μεγέθους μπορεί να χρησιμοποιήσει, αλλά το έχει ήδη αχρηστεύσει το Community με το πρόμο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγότερο από μήνας πια..

    Γιατί το βλέπουν τόσο λίγοι; Ο πιλότος ήταν μέτριος αλλά από το 2ο επεισόδιο η σειρά κάνει μπαμ κάθε βδομάδα.

    (μήπως είναι το political incorrectness; γιατί αυτό είναι κάτι που δεν θα άντεχα να φύγει από το Community.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Γιατί το βλέπουν τόσο λίγοι;"

    Για τον ίδιο λόγο που βλέπουν το Glee τόσοι πολλοί. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Cotsos
    I don't like Glee. I don't understand the appeal.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai mena o pilotos de mou arese...alla apo to deftero ep agaphsa...den katalavainw giati to xoun oloi toso FTP(for the pouts).eilikrina...evlepa xtes ta emmys k anarwtiomoun giati einai toso ypotimhmenh afth h seira...i don't get it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι απλό το θέμα. Όσο προφανές είναι κάτι σαν το Glee, τόσο ανατρεπτικό είναι το Community. Μόνο κατά λάθος θα κατάφερνε να γίνει μαζική επιτυχία- όποτε μια σειρά σαν αυτή καταφέρνει και ξεγλιστράει έστω και under the radar και πιάνει δεύτερες και τρίτες σεζόν, είμαι ένας λιγο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Κοινώς, και πάλι καλά να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ζω με την ελπίδα να αντέξει περισσότερο από το AD.. Όταν, μετά από την συγκεκριμένη χρονιά το Emmy καλύτερου κωμικού πηγαίνει στον Parsons, αποδεικνύεται ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν χιούμορ. Αλλά αυτό το ξέραμε από τα ratings κάθε σειράς Whedon (αν δεν γίνει musical δεν το αποδέχονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ PaulieK o Parsons einai wraiotatos h8opoios k gamatos se afto pou kanei!katalavainw giati mporei na mh sou aresei to big bang theory alla den mporeis na arnh8eis to megaleio tou Sheldon!

    gia AD mono RESPECT!
    k egw elpizw na "3eglistrhsei" to community!

    ΑπάντησηΔιαγραφή