Emmy nominations 2011: Και το βραβείο 'Bryan Cranston' θα πάει στον...


Είμαι σε φάση επικολυρικού πηξίματος, αλλά επειδή μόλις ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες Έμμυ ανεβάζω ένα λιτό ποστ για τυχόν σχολιασμό.

Στη διάρκεια της μέρας θα επιστρέψω με περισσότερες παρατηρήσεις ή θα παίξω στα σχόλια στο μεταξύ.

Αλλά σαν μια πρώτη σημείωση, είναι πολύ ευχάριστη η υποψηφιότητα του Game of Thrones στη μεγάλη κατηγορία. (Το λέω ως φαν τόσο του SF/fantasy όσο και, απλά, της καλής τηλεόρασης.) Εξίσου, αν όχι περισσότερο, με ενθουσίασε η υποψηφιότητα του Louis C.K. για Α' Ανδρικό Ρόλο σε Κωμωδία. Όχι ότι θα έχει την παραμικρή ελπίδα νίκης, αλλά είναι ωραίο να βρίσκεται εκεί μέσα - ο Louie μοιάζει να είναι red hot αυτή τη στιγμή, γενικότερα. Και πανάξια.

Τέλος, η μεγάλη μάχη είναι στον Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δράμα, όπως είχαμε εξηγήσει εδώ και κανά χρόνο. O Bryan Cranston απουσιάζει, οπότε τα Έμμυ πρέπει να ξεβολευτούν και να διαλέξουν άλλο αρχηγό.

Όπως θα δειτε, είχαμε προβλέψει τους 5 από τους 6 υποψήφιους (τον Timothy Olyphant, κακώς, δεν τον είχα υπολογίσει). Πρόβλεψη ακριβή δύσκολο να κάνουμε, αλλά σε μια πρώτη σκέψη θα έβαζα ίσως λίγο πιο ψηλά τον Steve Buscemi, και λίγο πιο κάτω τον Hall. Φαβορί μάλλον ήταν και είναι ο Hamm.

Όλες οι υποψηφιότητες αναλυτικά, εδώ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου