The Good Wife: A New Day

Όπως έγινε και με το Community, το "updated Blogger interface" έκρινε πως καλά ήταν όταν δουλεύαμε σε .doc αρχεία στο desktop μας τα οποία φυσικά δεν μπορούσαν να κάνουν αυτόματο save, οπότε έτσι άδοξα χάθηκε στα βάθη του χρόνου το πρώτο μου ever post για το Good Wife :(

Το post ξεκίναγε με quote του Will για τα συναισθήματά του, και μίλαγε για το πως διάφοροι χαρακτήρες απλά τα καταπνίγουν για μια σειρά από πολιτικοσεξουαλικούς λόγους. Επειδή δεν έχω χρόνο ή όρεξη να τα ξαναγράφω, μετά το άλμα απλώς παραθέτω εν συντομία μερικούς λόγους για τους οποίους γούσταρα την πρεμιέρα και επιφυλάσσομαι για κανονικά post από το 2ο επεισόδιο και μετά.


* Να ξεκινήσω από τον οργασμό; Θα ξεκινήσω από τον οργασμό. Είναι από τα πιο σέξι πράγματα που έχω δει ποτέ στην τηλεόραση και δεν το πιστεύω ότι χρειάστηκε να περιμένουμε τόσες δεκαετίες για να δούμε επιτέλους έναν γυναικείο οργασμό στην ελεύθερη TV.

* “Diane thinks I’m going too hard on you. Am I? Going too hard?” Καλησπέρα σας.

* Φοβερή η αντίθεση με το mute στο οποίο έχει τα συναισθήματά της η Alicia απέναντι στους πάντες σε όλο το υπόλοιπο επεισόδιο. Απέναντι στον Peter σε κοινωνικό επίπεδο (τη στιγμή που εκείνος ξέρει να εκμεταλλεύεται την παρουσία της, νικώντας μια καίρια μάχη στο δικαστήριο), στον Will σε επαγγελματικό (στο γραφείο ίσα που ανταλλάζουν βλέμμα), στην Kalinda σε 'φιλικό'.

* Αυτό το τελευταίο ήταν φανταστικό. Οι δυο τους διατάζονται ουσιαστικά να τα βρουν, και ως σωστές επαγγελματίες, βάζουν τις προσωπικές διαφορες τους στην άκρη. Αλλά χωρίς να κουβεντιάσουν. Απλά τα παγώνουν όλα. Καμία έκρηξη, κανένας τσακωμός. Απλά τρελή ένταση, που μένει παντελώς στο background. AMAZING.

* Επίσης μου αρέσει σαν set-up της σεζόν μια αντιπαλότητα Alicia/Peter, ειδικά με τον δεύτερο να θέτει υπό καθεστώς απόλυτης αυστηρότητας το γραφείο του (κανένας συμβιβασμός για δύο μήνες!).

* Φυσικά εντελώς GoodWife-esque που το άκρως πολιτικό ντιμπέιτ στην υπόθεση της βδομάδας καταλήγει κερδοφόρα ευκαιρία για τον Eli Gold που το εκμεταλλεύεται πατώντας τα σωστά πολιτικά κουμπιά.

* O δικαστής αυτής της βδομάδας είναι φρέσκος-φρέσκος, αν δεν απατώμαι. Γουστάρω πολύ που η σειρά έχει αναπτύξει αυτό το μικρό περιφερειακό καστ recurring δικαστών, και αυτόν τον πάω ήδη - κι όχι μόνο επειδή έπαιζε στην πιο απολαυστικά εβραϊκή ταινία που έχουν γυρίσει ποτέ οι Coen!

* Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με την tutor της κόρης της Alicia. Μου έχει τύχει βέβαια ακριβώς ίδια φάση στον ηλεκτρικό και είναι awesome, αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι ακριβώς έγινε σε αυτό το επεισόδιο. Και μόνο σε μένα έμοιαζε με αγόρι;

* Anyway. Καλή, όχι τρομερή, αρχή για την σεζόν. Κρατάμε την HOTNESS και προχωράμε.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου