Community: Geography of Global Conflict


Εν συντομία, να ευχαριστήσουμε τον Abed που έσωσε τον model κόσμο. Δεν είναι και λίγο.

Αγαπώ το πώς αυτή η σειρά μπαίνει τόσο βαθιά στο μικρό, ασήμαντο σύμπαν που έχει χτίσει μέσα από πλοκές σαν αυτή. Γιατί φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο Community-esque από μια πλοκή στην οποία δύο ψεύτικα Ηνωμένα Έθνη προσπαθούν να σώσουν το καθένα τη δική του Γη από μεγάλες ψεύτικες κρίσεις, για να βρουν τελευταία στιγμή οι της Γης-1 προς τη Γη-2 (ενθουσιάζοντας τον nerd καθηγητή Martin Starr*) και καθώς γίνεται ειρήνη ανάμεσα στα δύο ψεύτικα σύμπαντα να σκάει μια ψεύτικη τρομοκράτης Britta η οποία κάνει μια ψεύτικη, συμβολική διαδήλωση για να πάει κόντρα στην ανύπαρκτη authority του ψεύτικου μπάτσου Chang.

Έχω ξαναπεί πόσο λατρεύω αυτή τη σειρά;

(* Ποτέ δε θα μπορέσω να μην αγαπήσω κάτι στο οποίο εμφανίζεται ο Martin Starr και δεχτείτε το αυτό όσο fanboy-ίστικα ακούγεται!)

Πέρα από την εμμονή της Annie με τη νίκη στη μάχη των ψεύτικων Ηνωμένων Εθνών, που λύθηκε με την sci-fi παρέμβαση του Abed, διασκέδασα αφάνταστα με την ύπαρξη και μόνο μιας (ψεύτικης) Ασιάτισσας Annie, και την άπλα πληθώρα αστείων που έδωσε αυτό τον Pierce και τους υπόλοιπους, καθώς και το ξεκαρδιστικά άβολο κλίμα που δημιούργησε ανάμεσα σε Jeff και Annie. Στη σκηνή που πάνε να βγούνε από την αίθουσε του καθηγητή Cligoris ("Κλιγκόρις! Κλίγκορις;" - "Και τα δύο δουλεύουν", κλαίω) με τον Jeff να της φέρεται σα να είναι η 13χρονη ανιψούλα του κοπανιόμουν από τα γέλια.

Και, μετά υπάρχει και το 'Hello', οι σκηνές του οποίου αγαπήθηκαν πολύ από πολλούς από εσάς αν κρίνω το response στο ίντερνετ. Δεδομένου πως υπάρχουν στιγμές που ο Chang και η Britta μοιάζουν οι μεγαλύτεροι losers που γέννησε ποτέ η ψεύτικη κόλαση του Greendale, ιστορίες που του βάζουν έτσι αντιμέτωπους είναι εγγυημένος χρυσός. Το να βλέπεις τη Britta να οργίζεται ενάντια στο σύστημα (Fuck you, I won't do what you tell me και τα συναφή) με το να κλειδώνεται σε ένα κλουβί σε μια γωνιά του Greendale και τον Chang να τη σέρνει μακριά από την κοινή θέα σε slo mo με τον Lionel Ritchie να βαράει από πίσω; Ναι, το λες και comedy gold.

Αληθινό.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου