Ένα απολύτως Justified ποστάρισμα για την Carla Gugino

Αυτή είναι μια είδηση που μπορεί να με κάνει από μόνη της να βάλω πρόγραμμα για να κάνω επιτέλους catch-up στο Justified. Την βδομάδα που πέρασε ανακοινώθηκε πως η Carla Gugino θα αναλάβει recurring ρόλο στην 3η σεζόν της σειράς, η οποία βασίζεται σε χαρακτήρες του Elmore Leonard, όπως εξάλλου και ο καλύτερος ρόλος της Gugino μέχρι σήμερα.

Την πρωτοείδαμε, και αγαπήσαμε, παθιασμένα, στο Karen Sisco, της γνωστής οικογενείας σειρών '#terriers' (έτσι θα τις λέμε στο εξής, είμαστε όλοι σύμφωνοι;), σε ένα ρόλο απίστευτα σέξι όσο και σκληρό την ίδια στιγμή. Η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια με πονούσε να τη βλέπω να γίνεται υποκείμενο αγορίστικων (ούτε καν αντρικών) φαντασιώσεων σε κάτι βλακείες τύπου Entourage ή 'Watchmen' (ή απλά σε σκέτες βλακείες, *γκουχ* Threshold), και περίμενα πώς και πώς τη στιγμή που η θεά Carla θα ξανάβρισκε υλικό που της αξίζει.

Η Karen Sisco παραμένει βέβαια ένας από τους απόλυτους γυναικείους χαρακτήρες της περασμένης τηλεοπτικής δεκαετίας, και δυστυχώς παραμένει σε μεγάλο βαθμό σχετικά άγνωστος, καθώς είχε έρθει πριν το μεγάλο TV boom των mid-'00s. Αυτό δε μειώνει τη σημαντικότητά της βέβαια.

Πέρσι την άνοιξη είχα κάνει τις συνεντεύξεις για το 'Sucker Punch', και κάπου εκεί ανάμεσα, κάπως αγχωτικά σαν τελευταία, overtime ερώτηση, έριξα στην Gugino μια αναφορά στην Karen, που αντιπροσωπεύει ένα θαυμάσιο και -ακόμα!- σπάνιο είδος γυναικείου χαρακτήρα. Το σύντομο σχόλιο που έκανε είχε ενδιαφέρον:



“Just a girl.” Amazing.

Ίσως μια επανάληψη στο Karen Sisco.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου