New Season Preview: Τα must


Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει (και η πρεμιέρα του Prison Break πλησιάζει) είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ματιά στις νέες σειρές αυτού του χειμώνα- τι θα τιμήσει η DSL μου, τι θα μείνει στο "ίσως" και τι θα αγνοήσω παντελώς.
  • Prison Break (FOX): Πολύ απλά η μεγαλύτερη ελπίδα για τη νέα σεζόν! Με έναν πιλότο-δυναμίτη (σε σκηνοθεσία, περιέργως, του Brett Ratner), concept που ιντριγκάρει, καστ με αδιαμφισβήτητο star quality και θετικότατο hype να την περιβάλλει ήδη, αυτή η σειρά πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μη γίνει επιτυχία. Η κεντρική ιδέα θέλει τον Μichael (Wenworth Miller, το rising star που λέγαμε) να μπαίνει οικειωθελώς σε φυλακή υψίστης ασφαλείας με στόχο να αποδράσει παίρνοντας μαζί τον άδικα φυλακισμένο αδερφό του. Δράση, ανατροπές και μια σέξι δικηγορίνα (:p) αποτελούν μάλλον εγγυημένη διασκέδαση και το μόνο που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο μια τέτοια ιδέα μπορεί να επεκταθεί και πέραν της μίας σεζόν. Αλλά έχουμε καιρό γι'αυτό.
    Πρεμιέρα 29/8
  • Kitchen Confidential (FOX): Η περσινή ήταν η σεζόν των ongoing μυστηρίων, αυτή που μας έρχεται δείχνει να είναι η σεζόν της κωμωδίας. Ξεχωρίζει η ιστορία του Jack Bourdain (τον υποδύεται ο Bradley Cooper του Alias), ενός σεφ χαρισματικού τόσο στη μαγειρική όσο και στην κατανάλωση αλκοόλ. Ο συμπαθέστατος πιλότος προδιαθέτει για κάτι καλό, όπως και η παρουσία στο καστ του Nicholas Brendon (Xander στην Buffy the Vampire Slayer) στο ρόλο του απαραίτητου "κακού παιδιού". Η εμπλοκή του Darren Star (Melrose Place, 90210, Sex and the City) στα επί του δημιουργικού δεν μπορεί να βλάψει, επίσης.
    Πρεμιέρα 1/9

  • My Name is Earl (NBC): O πάντα συμπαθέστατος Jason Lee πρωταγωνιστεί στο ρόλο του, εμ, Earl, ενός loser που κερδίζει ένα σημαντικό ποσό στο λαχείο. Ύστερα από ένα ατύχημα, αποφασίζει να διορθώσει ό,τι κακό έκανε ποτέ σε συνανθρώπους του.
    Μ, ναι, το ξέρω, δε φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά όσοι έχουν δει τον πιλότο χτυπιούνται οτι είναι η καλύτερη κωμωδία της χρονιάς. Στο futon critic γράφτηκε το εξής:
    At best it can be described as "Raising Arizona" done by the producers of "Arrested Development" with a dash of "Scrubs" for good measure.
    Wow.
    A, και... ε... ανέφερα οτι παίζει ο Jason Lee?
    Πρεμιέρα 20/9

  • How I Met Your Mother (CBS): Πρωταγωνιστεί η Alyson Hannigan (Willow στη Buffy the Vampire Slayer).

    Kαι, ok, συμβαίνουν και διάφορα άλλα πράγματα αλλά στο τέλος του πιλότου υποτίθεται πως υπάρχει ένα μεγάλο twist οπότε δεν έχω διαβάσει την υπόθεση. Ποιος νοιάζεται εξάλλου: Πρωταγωνιστεί η Alyson Hannigan!
    Πρεμιέρα 19/9
Be back με τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα νέα shows.

4 σχόλια:

  1. Και τι θα έλεγες για το Bones?
    Μοιάζει ενδιαφέρον...
    εν τω μεταξύ στην ελληνική τηλεόραση μας περιμένουν τα εξής τέρατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow μιλάμε για φοβερή συλλογή σκουπιδαριού... Αυτό με τον έρωτα του Αλή Πασά και της Κυρα-Φροσύνης μέ έστειλε κανονικά!
    Και αυτό τι μας θυμίζει?

    >>«Καληνύχτα ζωή» θα τιτλοφορείται η καθημερινή σειρά του Alpha που επιμελείται ο Λάκης Λαζόπουλος και θα πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου με θεματολογία όσα συμβαίνουν σ' ένα γραφείο κηδειών και στη γειτονιά του.

    Γιώργος Κωνσταντίνου όπως λέμε ξέρω γω... Φράνσις Κόνροϋ? (LOL)


    Για Bones θα επανέλθω σήμερα-αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διόρθωση για το "earl":
    Το ποσό που κέρδισε το χάνει την ίδια μέρα, και μετά παθαίνει ατύχημα (κοίταξα το σενάριο απο το tv.com).

    Πάντως είναι ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή