Gilmore Girls getting a 7th Season & more...

  • Τελικά όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά στο στρατόπεδο του Stars Hollow. O Scott Patterson (Luke) υπέγραψε μόλις την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο, ακολουθώντας τις Lauren Graham και Alexis Bledel. Το μόνο που μένει είναι η επιβεβαίωση της συμμετοχής των showrunners Amy Sherman και Daniel Palladino, έστω και περιορισμένης, λόγω της νέας τους σειράς στο WB. Αλλά πλέον όλα δείχνουν οτι η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει και του χρόνου, για τον έβδομο και τελευταίο κύκλο της.

  • Μας τα έχει σπάσει λίγο το FOX, αλλά δε βαριέσαι. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου, Peter Liguori, το πρόγραμμα του σταθμού τις Τετάρτες εν τέλει διαμορφώνεται με το Bones να πηγαίνει στις 8, τις auditions του American Idol στις 9 και τη νέα κωμωδία The Loop στις 9 και 30. Η πρωτοετής ημίωρη σειρά είχε προφανώς ξεχαστεί, στην αρχική ανακοίνωση του προγράμματος του δικτύου.

  • Some cool guest stars for Supernatural. Το νέο έτος φέρνει τους William B. Davis (X-Files' Cigarette Smoking Man) και Julie Benz (Angel's Darla) στο δρόμο των αδερφών Winchester.

  • Kαλά επιβεβαιωμένες φήμες αναφέρουν οτι τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς του Aaron Sorkin, Studio 7 on the Sunset Strip, πρόκειται να αναλάβει ο Matthew Perry (FRIENDS), o oποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και μέλος του Λευκού Οίκου επί Sorkin. Και, μιλώντας για West Wing, είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε τον Sam Seaborn του Rob Lowe λίαν συντόμως. Μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο...

  • Στο Arrested Development ο Michael υποψιάζεται οτι μια νέα του γνωριμία είναι στην πραγματικότητα η χαμένη του αδερφή. Το ρόλο της Nellie Bluth θα ερμηνεύσει η... Justine Bateman. Ναι, είναι η αδερφή του Jason Bateman.
    That is so Arrested Development!...

  • Στο R1 DVD της 4ης σεζόν του 24 που μόλις κυκλοφόρησε, περιλαμβάνεται και ένα 10λεπτο prequel της επερχόμενης 5ης ημέρας. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, χωρίς φυσικά να είναι κάτι essential, και μπορείτε να το βρείτε στο torrentάδικο της γειτονιάς σας. Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα, σε ένα εκτενές αφιέρωμα στη σειρά που σεζόν με σεζόν συνεχίζει να δοκιμάζει τα όρια της Αμερικάνικης τηλεόρασης.

  • Πριν κλείσω, να μεταφέρω την πιο κουφή είδηση της χρονιάς. Το Sci Fi Channel πήρε τα δικαιώματα επανάληψης της καθημερινής σαπουνόπερας Passions, την οποία και θα προβάλλει από τις 6 Φεβρουαρίου.
    ...What?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου