News 9/2: Blade, Alias, Studio 60

Full Season Orders
Τα καλωδιακά κανάλια Spike, Showtime και TNT παρήγγειλαν ολόκληρες σεζόν για τις σειρές Blade, The L Word και The Closer, αντιστοίχως.

Το Blade, spin-off του κινηματογραφικού franchise με πρωταγωνιστή τον Wesley Snipes, αποτελεί την πρώτη απόπειρα του Spike TV για scripted δράμα, και αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο με τον δίωρο πιλότο σε μορφή τηλεταινίας, με τα υπόλοιπα 11 επεισόδια της πρώτης σεζόν να ξεκινούν γυρίσματα τον Απρίλιο. Τον πιλότο υπογράφουν οι David Goyer ('Blade' trilogy, 'Batman: Begins') και Geoff Johns (σεναριογράφος του εξαιρετικού κόμικ 'Infinite Crisis'), με τον Goyer να παραμένει στη σειρά ως executive producer μαζί με τον Avi Arad της εκδοτικής του κόμικ, Marvel. Ο Arad έχει εκτελέσει χρέη executive producer σε όλες τις μεταφορές κόμικ της Marvel στη μεγάλη οθόνη, οπότε ξέρει καλά τη δουλειά του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την ενσάρκωση του χαρακτήρα θα κρατά ο 'Sticky' Jones, τον οποίο έχουμε δει σε δύο σειρές του FX, Over There και The Shield.

Για Closer και L Word τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς οι αναγνωρισμένες σειρές θα επιστρέψουν για τη 2η και 4η σεζόν τους, αντίστοιχα, χωρίς απώλειες στο καστ.

More on Sorkin's Studio
To κάστινγκ της νέας σειράς του Aaron Sorkin φαίνεται να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ ο τίτλος έχει κατά τα φαινόμενα αλλάξει σε Studio 60 on the Sunset Strip. H μεγάλη είδηση είναι η πρόσθεση της Amanda Peet, συμπρωταγωνίστριας του Matthew Perry στην κωμωδία 'The Whole Nine Yards', συμμετέχουσας επίσης και στο 'Syriana'. O ρόλος της θα είναι αυτός της Jordan McDeere, προέδρου του fictional δικτύου στο οποίο θα προβάλλεται η fictional, τύπου Saturday Nig
ht Live σειρά.

Επιπλέον, μ
έλη του πολυπληθούς καστ θα είναι και οι Evan Handler (Harry στο Sex and the City) και Carlos Jacott (Buffy, Angel, Firefly) στο ρόλο δύο βετεράνων κειμενογράφων. Άλλοι ρόλοι που έχουν επισήμως διανεμηθεί είναι του ιδιοκτήτη του δικτύου (Steven Weber), του πρωταγωνιστή της σειράς (D.L. Hughley) και του τυπικού λογοκριτή του δικτύου (Michael Stuhlbarg).

Υπάρχουν έντονες φήμες για προσφορά του Sorkin στον παλαιότερο συνεργάτη του Bradley Whitford (Josh στ
ο West Wing) μια θέση στο βασικό καστ. O Whitford το σκέφτεται.

Casting News
H Gina Torres ('Serenity', 24) θα επιστρέψει στο Alias στο ρόλο της Ana Espinoza για το επερχόμεν
ο 100ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα γράψει ο Drew Goddard (Buffy, Angel). Μπαίνει έτσι κι αυτή στη μεγάλη λίστα χαρακτήρων από το πλούσιο παρελθόν της σειράς που θα επιστρέψουν για το τελικό σερί επεισοδίων, το οποίο ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα βγει στον αέρα.

Η Lucy Lawless (Xena) πέραν της επρχόμενης guest εμφάνισής της στο επεισόδιο 'Downloaded' της 24ης Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε οτι θα προστεθεί στο regular cast του Battlestar Galactica τουλάχιστον για το πρώτο μισό (10 επεισόδια) της 3ης σεζόν, η οποία ξεκινάει γυρίσματα τον Απρίλιο.

Ο Alexis Denisof (Angel), πιθανώς το πιο ταλαντούχο μέλος του καστ του Buffyverse, επιτέλους θα επιστρέψει στις οθόνες μας, έστω και για λίγο. Θα τον δούμε σε 2 επεισόδια της κωμωδίας
How I Met Your Mother, όπου πρωταγωνιστεί η γυναίκα του, Alyson Hannigan. Μακάρι αυτή να είναι μόνο η αρχή, γιατί μου λείπει ο Wesley.

Ο Μilo Ventimiglia είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος αυτές τις μέρες. Πέρα απ'τα γυρίσματα του νέου 'Rocky' (όπου κρατά το ρόλο του υιού Rocky) και τη συμμετοχή του στο βασικό καστ της νέας σειράς του WB, The Bedford Diaries, θα βρει το χρόνο να επιστρέψει εκ νέου στο Stars Hollow. Θα τον δούμε μέσα στον Απρίλιο σε αυτό που εύχομαι (ειδικά μετά την άλλη φετινή του συμμετοχή στη σειρά) να μην είναι το τελευταίο του επεισόδιο Gilmore Girls.

Other News
To ταλαιπωρημένο Commander in Chief θα επιστρέψει για ένα επεισόδιο στις 28 Φεβρουαρίου και μετά ξανά στις 18 Απριλίου για το τελικό σερί 4 επεισοδίων του, 3 λιγότερα από την αρχική παραγγελία του ABC. Το κουτσούρεμα της σεζόν στα 19 επεισόδια, τα μηνιαία hiatus που διακόπτονται με ένα επεισόδιο κάθε φορά, καθώς και η παρουσία του γίγαντα House στο ίδιο timeslot, είναι πολύ πιθανόν να σημάνουν το φινάλε για την φετινή αυτή σειρά.

Αλλού το ABC όμως σκίζει. Τα 90 εκατομμύρια που παρακολούθησαν το Super Bowl της Κυριακής άφησαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους στο Grey's Anatomy που ακολουθούσε. 38 εκατομμύρια είδαν την πανικόβλητη Christina Ricci να αφήνει τη Meredith Grey σε θέση άμεσου κινδύνου, ο μεγαλύτερος αριθμός θεατών για οποιαδήποτε σειρά ή show από το φινάλε των FRIENDS το Μάιο του 2004.

Η Disney δίνει τα τελευταία 3 unaired επεισόδια του κομμένου Night Stalker για downloading στο iTunes Music Store. Η ανακοίνωση, που ήρθε λίγες μέρες μετά την παρόμοια απόφαση του NBC για την επίσης κομμένη σειρά The Book of Daniel, πιθανότατα αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μια νέα εποχή, μιας downloadable τηλεόρασης.

Bonus Feature
Ακούγεται οτι κυκλοφορεί σε λιγοστά γραφεία ένα πρώτο draft του προγράμματος του νέου δικτύου, The CW. Σε αυτό, τις Τρίτες καταλαμβάνουν οι σειρές Gilmore Girls και Veronica Mars. Κάτι που μπορεί μεν να είναι no-brainer, αλλά από πότε η κοινή λογική είναι κάτι δεδομένο, ε? Yay for The CW, λοιπόν, αν όντως προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

8 σχόλια:

  1. Tora pou eipes downloadable TV, kai to Showtime goes the iTunes way me to Weeds kai to Sleeper Cell, metaksy allon. Kai to 100o ep tou Alias tha einai teleio me ton Drew on board.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Υπάρχουν έντονες φήμες για προσφορά του Sorkin στον παλαιότερο συνεργάτη του Bradley Whitford (Josh στο West Wing) μια θέση στο βασικό καστ. O Whitford το σκέφτεται."

    Μακάρι. Μακάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xairomai na blepw oti ta nea mas xaropoioun olous :P

    O Drew arage poio show 8a kleisei tou xronou? Talantouxo to palikari, alla se 4 xronia exei grapsei gia tis teleytaies season 3 seirwn!

    Kai o Richard Schiff arage ti 8a kanei meta to West Wing? Paraeinai kalos gia na ka8etai. Isws ena buddy movie type show me ton Alexis Denisof, mia pou ka8etai kai aytos? (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti to skeftetai ki autos? Les kai tha brei kati kalytero na kanei i den mporei na apofasisei anamesa se toses prosfores... Josh kai Donna sto PR tou diktyou TORA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yeah! Ante, epitelous 8a teleiwsei to West Wing kai 8a bgaloun ta matia tous ki aytoi. Me toso syswrreymeno sexual tension xronwn kanonika prepei ena olokliro epeisodio na einai afierwmeno mono se aytous tous dyo.

    Gia na min pw oti 8a exei kai unrated edition gia to dvd ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε βαριέστε να βλέπετε συνέχεια τηλεόραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dark Tyler pes tin ataka gia to pos blepoume tileorasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή