The CW 2006-2007 Schedule

Η εβδομάδα των upfronts έκλσεισε με την παρουσίαση του ανέκδοτου που ακούει στο όνομα CW. Νομίζω η απόφαση τελευταίας στιγμής, να αναστηθεί το γελοίο 7th Heaven εις βάρος του Everwood, κι ενώ προηγουμένως είχε ανανεωθεί το μπάζο One Tree Hill με τον serial husband Chad Michael Murray, τα λέει όλα για το σκεπτικό σε αυτό το δίκτυο. Σε συνδυασμό με την φοβερά φτωχή σοδειά σε νέους πιλότους, αυτή η εντελώς παράλογη απόφαση φέρνει το CW αντιμέτωπο με δριμύτατη κριτική πριν καλά-καλά αρχίσει τη λειτουργία του. Πλην του Everwood, κάθε άλλο show που αποτελούσε ερωτηματικό η ανανέωσή του, ανανεώθηκε. Οι Τρίτες όπως αναμενόταν φέρνουν μαζί τις συμβατές σειρές Gilmore Girls και Veronica Mars, δημιουργώντας το προσωπικό μου απόλυτο δίωρο σε οποιοδήποτε κανάλι, και οποιαδήποτε μέρα (αυτό συμπεριλαμβάνει και το οποιοδήποτε πιθανό ζευγάρωμα στο ΗΒΟ). Ας ελπίσουμε μόνο το νουάρ του Rob Thomas να τσιμπήσει έστω ένα 50% του κοινού του οικογενειακού δράματος που προηγείται, ώστε να μη χρειαστεί να το αποχαιρετήσουμε midseason. Τα βράδια της Πέμπτης συνθέτουν ένα απολαυστικό δίωρο, χαρακτηριστικά του οποίου θα είναι η μηδενική δραματουργία, η έλλειψη ενδιαφέροντος και φυσικά η απουσία ερμηνευτικού ταλέντου. Νέες σειρές με κεφαλαία, ενδιαφέρουσες με bold.

ΔΕΥΤΕΡΑ
8-9 7th Heaven
9-10 RUNAWAY

ΤΡΙΤΗ
8-9 Gilmore Girls
9-10 Veronica Mars

ΤΕΤΑΡΤΗ

8-9 America's Next Top Model / Beauty and the Geek
9-10 One Tree Hill

ΠΕΜΠΤΗ

8-9 Smallville
9-10 Supernatural

FRIDAY

8-10 Friday Night Smackdown!

ΚΥΡΙΑΚΗ

7-7:30 Everybody Hates Chris
7:30-8 All of Us
8-8:30 Girlfriends
8:30-9 THE GAME
9-10 America's Next Top Model(Encore Presentation)


ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Runway. Οικογενειακό δράμα του Darren Star (90210, Sex & the City), όπου ένας πατέρας (Donnie Wahlberg) κατηγορείται αδίκως για φόνο, οπότε αυτός βουτάει την οικογένειά του και τρέχει. Η σειρά παρακολουθεί τη νέα τους ζωή, υπό άλλη ταυτότητα, σε μια απομονωμένη κοινότητα της Iowa. Παίζει και η Leslie Hope του 24.

Hidden Palms. 15χρονος έφηβος (που θα μοιάζει φοβερά με 25χρονο), πτωχό και τίμιο παλικάρι, τα πάει μια χαρά στο σχολείο, μαζεύει μπασκετικά τρόπαια, και γενικά όλα βαίνουν καλώς μέχρι που ο πατέρας του αυτοκτονεί. Bummer. Έτσι μετακομίζει στο Palm Springs για να ζήσει με τη μητέρα του, αλλά το κακόμοιρο δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, με όλους αυτούς τους φοίνικες, και τις ιδιόκτητες πισίνες, και τα κολιέ των 18 καρατίων. Ο δημιουργός Kevin Williamson ("Scream", Dawson's Creek) σίγουρα πιστεύει οτι κάνει κάτι διαφορετικό από το O.C. (δε βλέπω πώς), και για να το αποδείξει βάζει τον Michael Cassidy (του O.C.) στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά προορίζεται για midseason replacement του
Runway 7th Heaven One Tree Hill Veronica Mars όποιου show κοπεί πρώτου.

Αυτή τη στιγμή θα σκότωνα για ένα glimpse στο μέλλον, ένα χρόνο από σήμερα, όπου θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα ενός CW χωρίς τις μοναδικές δύο σειρές που το κάνουν να μη μοιάζει εντελώς περιττό σήμερα.

2 σχόλια:

  1. Pisteuo oti to paidi pou paizei ton Ephram sto Everwood tha to parei o J.J. Abrams se kapoia mellontiki tou seira kai tha ton metatrepsei se protagonisti kai semi-sex symbol opos ekane me allous players cheesy, didaktikon kai genika aforiton oikogeneiakon seiron (bl. Matthew Fox, Barry Watson). That's my theory.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koita kakia kale gia to Everwood! Pw pw pw!!

    Proswpika 8a i8ela na parei tin Emily VanKamp kai na tin metatrepsei se Sydney Bristwo v.2, ginetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή