Emmys 2006: Drama Series

Intro

Dream Ballot
:
  1. THE SHIELD
    Πιθανότατα θα βρεθεί στην τελική δεκάδα, αλλά από εκεί δύσκολα θα χωρέσει στις υποψηφιότητες, κάνοντας χώρο για πιο δημοφιλείς σειρές σαν τον κάτοχο Lost ή το
    The West Wing στην τελευταία του σεζόν.

  2. Grey's Anatomy
    To απόλυτο show της σεζόν, αξίζει υποψηφιότητα και ίσως και τη νίκη, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκεί.

  3. Battlestar Galactica
    Παραμένει ένας καλλιτεχνικός θρίαμβος, αλλά ταυτόχρονα παραμένει και show του SciFi. Το νέο σύστημα δεν είναι ακόμα έτοιμο να βοηθήσει μια τόσο ακραία περίπτωση παρεξηγημένης σειράς, όσο και αν θα έπρεπε.

  4. Veronica Mars
    Το ίδιο με ακριβώς από πάνω, απλώς όπου SciFi, βάλτε UPN. Επιπλέον, σε αντίθεση με το Galactica, η Veronica δεν έχει καν καμπάνια 'For Your Consideration'.

  5. Six Feet Under
    Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν χωρέσει στη δεκάδα- από εκεί, το αριστουργηματικό φινάλε θα πρέπει να είναι αρκετό για να στείλει τη σειρά στην πεντάδα. Επίσης, είναι η τελευταία σεζόν, κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο.

Επικρατέστεροι:
  • The Sopranos: Το οτι η σεζόν έμεινε ανολοκλήρωτη μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για την πιθανή νίκη, αλλά φυσικά δε μπορεί να πάρει από τη σειρά τη σίγουρη υποψηφιότητά της.
  • Lost: Περσινός νικητής, και πιο πολυσυζητημένο show αυτή τη στιγμή. Την πεντάδα δεν τη χάνει, αλλά οι ψηφοφόροι ίσως να έχουν κουραστεί να βλέπουν το Lost παντού. Η ποιοτική πτώση δε βοηθά, επίσης.
  • Grey's Anatomy: Το μόνο που έχει να φοβάται είναι η δημοτικότητα του, και η επιφανειακή ομοιότητα με το ER.
  • The West Wing: Δεν έχει χάσει χρονιά χωρίς υποψηφιότητα, και θα είναι γελοίο να τη χάσει φέτος που αποχαιρέτησε το κοινό για πάντα με ένα φοβερό ποιοτικό comeback.
  • Six Feet Under: Στην ίδια λογική. Οι ψηφοφόροι ίσως θελήσουν να αποχαιρετήσουν ένα σπουδαίο show με μια διάκριση που αξίζει για την εξαιρετική τελευταία σεζόν του.

Για μια-δυο θέσεις, αλλά με λιγότερες πιθανότητες, αγωνίζονται: Rome (ίσως πάρει τη θέση του Six Feet Under αλλά είναι δύσκολο για πολλούς λόγους), 24 (στέλνει τα 4 πρώτα επεισόδια-φωτιά του και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη) και The Shield (γιατί πολύ απλά παραείναι καλό για να μην είναι καν under consideration).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου