Bits

Ναι, είναι αυτό που νομίζετε.

Σε παρεμφερή νέα, η Oni Press αγόρασε τα δικαιώματα comic adaptation του My Name is Earl, στα δημιουργικά του οποίου θα συμμετέχει και ο story editor της τηλεοπτικής σειράς. Περισσότερα νέα για TV (και πιθανότατα και TV-in-comics) την ερχόμενη εβδομάδα από το geek προσκύνημα του San Diego Comic Con.

To ABC ανακοίνωσε τις πρεμιέρες του για τη νέα σεζόν.
21/9: Grey's Anatomy, Six Degrees
22/9: Ugly Betty, Men in Trees
24/9: Desperate Housewives, Brothers & Sisters
4/10: Lost, The Nine
9/10: What About Brian
15/10: Day Break*

Σε αυτό το σημείο να σχολιαστεί λίγο αυτό το τελευταίο. Το Lost ξεκινάει 4 Οκτώβρη, με ένα πρόχειρο μέτρημα μας βγαίνουν 6 επεισόδια χωρίς διακοπές μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Τότε το timeslot παραδίδεται στο πρωτότυπο αστυνομικό δράμα Day Break, το οποίο θα τρέξει για 13 συνεχείς εβδομάδες χωρίς διακοπές ή επαναλήψεις (εξαιρουμένων των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, υποθέτει κανείς). Ακολουθώντας αυτό, το δράμα του Damon Lindelof θα επιστρέψει για ένα συνεχές run των υπολοίπων (16?) επεισοδίων της 3ης σεζόν του.

3 σχόλια:

  1. Oxi re! Poly grigora stamataei to Lost, nomiza oti to dialeimma tha ginotan in January.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai, einai kapws anisi i katanomi... On the other hand, to kalo einai oti APOKLEIETAI na prolabei na kanei koilia sto prwto setaki epeisodiwn, opote 8a ksananebei stin ektimi olwn! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 24/9: Desperate Housewives, Brothers & Sisters

    Auto einai mia seira? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή