The CW Report

Από το TCA Tour των ημερών, προέκυψαν τα παρακάτω:
  • Έχουμε καταρχάς premiere dates. Στις 26 Σεπτεμβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Gilmore Girls (περισσότερα παρακάτω), δυο μέρες μετά, στις 28, επιστρέφει το fantasy δίδυμο των Smallville και Supernatural, ενώ τέλος η Veronica Mars γυρνάει στις 3 Οκτωβρίου.

  • Η Haylie Duff γίνεται regular στο 7th Heav-- αστειεύομαι, ακολουθούν κι ενδιαφέροντα πράγματα.

  • Η Lauren Graham άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου στην περίπτωση που το Gilmore Girls ανανεωθεί για 8η σεζόν. Αν όμως η επερχόμενη 7η σεζόν είναι και η τελευταία, ο showrunner Dave Rosenthal ξεκαθάρισε πως θα συμβουλευτεί οπωσδήποτε την Amy Palladino σχετικά με το φινάλε της σειράς.

  • Σχετικά με τα δημιουργικά της νέας σεζόν, ο Rosenthal είπε πως τα πρώτα 6 επεισόδια θα είναι ιδιαίτερα δραματικά για την Lorelai και τον Luke (αλλά ταυτόχρονα δήλωσε πως προσπαθεί ιδιαίτερα να σεβαστεί τον ξεχωριστό τόνο της σειράς που συνδυάζει το δράμα με το χιούμορ), επιβεβαίωσε πως η April και ο Christopher θα έχουν μεγάλο ρόλο και φέτος, καθώς και οτι ο Matt Czuchry θα παραμείνει στη σειρά. Ο χαρακτήρας του Jess, από την άλλη, δεν πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου το Stars Hollow.

  • Στο μέτωπο της Veronica Mars (..."υπάρχουν σπυράκια". Γελάσαμε πάλι.), ο Thomas έκανε την αυτοκριτική του (παραδέχτηκε πως η δεύτερη σεζόν υπήρξε ιδιαίτερα μπλεγμένη, με δύο μυστήρια 22 επεισοδίων να εξελίσσονται ταυτόχρονα) και επιβεβαίωσε τη μορφή της 3ης σεζόν. 3 μπλοκ επεισοδίων -9, 7 και 6 each- που θα παίξουν χωρίς την παραμικρή διακοπή το καθένα, και θα αποτελούν από ένα μυστήριο. Όλα αυτά στην ευνοϊκότατη περίπτωση που η σειρά δεν θα κοπεί στα 13 επεισόδια, φυσικά.

  • Όλο το καστ θα βρεθεί στο Hearst του χρόνου-- Veronica, Wallace, Mac, Logan, Dick (?!), καθώς και τα δύο νέα μέλη (συγκάτοικοι για Mac και Wallace). Επίσης, η Charisma Carpenter θα επιστρέψει οπωσδήποτε για λίγα επεισόδια, σε αντίθεση με τον Teddy Dunn που είναι done. (...) Σύμφωνα με το δημιουργό, η οριστική αποχώρηση του Duncan Kane συνέβη για τον πολύ απλό λόγο οτι το κοινό σε συντριπτική πλειοψηφία ενδιαφερόταν μόνο για έναν από τους δύο romantic leads της σειράς.

  • Και σε δύο μικρά πραγματάκια, ο Jeffrey Dean Morgan είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί και φέτος στο Supernatural (τουλάχιστον μέχρι την έναρξη παραγωγής της νέας σειράς της Shonda Rhimes όπου ο πατήρ Winchester θα πρωταγωνιστεί). Στο Smallville, πέραν της επιβεβαιωμένης εμφάνισης του Jimmy Olsen, ακούγεται και άλλη μια εμφάνιση (σε arc 7 επεισοδίων) που σύμφωνα με τους γνωρίζοντες "...is going to cause geekgasms all over the place." Να τολμήσουμε να φανταστούμε αυτό που όλοι φανταζόμαστε...?

9 σχόλια:

  1. (About Gilmore)
    Diladi meta ta 6 ti tha ginei? Tha ta broun oristika i tha xorisoun oristika? Tha PETHANOYN? H exoun gyrisei mono 6? :p
    Anyway, anarotiemai poso asxima tha einai ta pragmata metaksy Luke kai Lorelai. (Bebaia ola auta proypothetoun oti o Luke mathainei ti egine pou simainei oti tou to leei i Lorelai which is a big mistake giati auta ta pragmata den ksero an prepei na ta kaneis, alla sigoura den prepei na ta LES.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E, fantazomai ws ekei exoun grapsei... Alla nai, exw apisteyti periergeia na dw pws 8a ly8ei ayto to 8ema. Mporw na pw oti perimenw to Gilmore me perissoteri agwnia apo opoiadipote alli seira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Akoma kai apo to... Battlestar Galactica??? ;)
    Think!
    New regime stis 12 Colonies... new regime sto Stars Hollow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Akoma kai apo to Battlestar Galactica. An mi ti allo to BSG mas exei syni8isei se anatreptika storylines, alla to proswpo tis Lorelai opws itan sto last shot tis season 6 den to exw ksanadei etsi. Otan leme can't wait, ennooume can't wait!!

    Pantws petyxes to #2 mou se anticipation. Na kanw yet another list? (LOL) Mpa, 8a perimenw teli Aygoustou kalytera :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gramf. kai etsi ksafnika, efaga to psilospoiler gia to telos tis 6is season pou den exo dei akomi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pou re? De nomizw na to perigrapsame pou8ena...

    Pantws se ka8e periptwsi eisai kalytera apo olous mas pou to kserame mines in advance. Seriously, rwta kai ton Taso! Den itan dynaton na kykloforeis sto internet estw kai peristasiaka kai na min to fas! It was all over the place! (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nai, ki ego to ematha 5-6 epeisodia pio prin :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ok toulaxiston den ksero ta specifics tou break up(?)kati einai kai afto. 4 eps tou go. elpizo na antekso na ta do simera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή