Entourage: Three's Company

Πολύ πυκνό και το προχθεσινό Entourage... Δεν ξέρω, αυτά τα επεισόδια πρέπει πραγματικά να αρχίσουν να μεγευθύνονται, όπως έκανε και το Sex & the City από την 3η σεζόν του. Μα δηλαδή, τόσα γεγονότα μέσα σε 20 μόλις λεπτά? Whew, δε βλέπουμε και το 24 ρε παιδιά! Η αγωνία!


O Vince φαίνεται πως έκανε το πρώτο αληθινό λάθος της καριέρας του. Στο παρελθόν έχει φτάσει ξανά κοντά στην καταστροφή χάρη στις εμμονές του (ναι, ξέρω, κάποιοι θα τις χαρακτήριζαν "αξίες" αλλά εδώ είναι Hollywood, δεν έχει τέτοια) αλλά τώρα δείχνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Κάπου ανάμεσα στον εγωισμό του Vince και την παρτούζα του Eric, ο Ari μοιάζει να έμεινε να φωνάζει σε ντουβάρια- κανείς δεν τον άκουσε και ιδού τα αποτελέσματα. Μπορεί αυτή να είναι η φορά που η ιστορία δε θα έχει happy end? Δηλαδή, ούτε 'Aquaman 2', ούτε 'Medellin'? Ouch, αυτό είναι χοντρό...

Το μόνο καλό που προέκυψε από την ιστορία αυτή είναι η audition που βρήκε ο Drama και η περισσότερη screen time που πήρε ο Lloyd εξαιτίας αυτού! Φυσικά ο Ed Burns με αρρωσταίνει, αλλά μετά την εμφάνιση του Paul Haggis είμαι έτοιμος να καταπιώ τα πάντα. Μου έλειψε η γυναίκα του Ari (εντελώς breakthrough female character of the season!) αλλά αντ'αυτής πήραμε την επιστροφή της Sloan-- θα είναι για τα καλά? Στις άβολες σκηνές του threesome ίσως υπονοήθηκε οτι ο Eric να μην είναι ακόμα τόσο ερωτευμένος με την κοπέλα του... Ίσως απλώς να είδαμε ένα χαριτωμένο κωμικό bit, και να υπεραναλύω το τίποτα.

Ελάχιστος Turtle αυτή τη βδομάδα, αλλά το μεγάλο focus στον Johnny αποζημιώνει και με το πραπάνω. (η απάντηση για τη συνεργασία με τη Marisa Tomei ήταν όλα τα λεφτά!) Θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα πιθανή εξέλιξη που θα φέρει τον Drama να έχει project και τον Vince όχι. Και κάπως έτσι, φτάνοντας στα μέσα της καλοκαιρινής σεζόν, η αγωνία μου για τη συνέχεια είναι στο κατακόρυφο-- μπορεί πραγματικά ο σταρ να χάσει τόσο θεαματικά αυτή τη φορά...?

2 σχόλια:

  1. Koryfaia ataka Ari... otan eipe ston Lloyd oti tha ton plirosei se Yen! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tin exasa ayti tin ataka! Polles fores otan paralirei o Jeremy Piven apla ton xazeyw xwris na akouw kan ti leei (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή