Pilot Watch: Shark


Συντελεστές. Ο James Woods πρωταγωνιστεί, ο Spike Lee σκηνοθετεί τον πιλότο, executive producers είναι οι David Nevins (Arrested Development) και Brian Grazer (τα πάντα), ενώ η Jeri Ryan (Star Trek: Voyager) με τις Sarah Carter και Lindsay Frost βρίσκονται επίσης στο καστ.

Premise. Διάσημος συνήγορος βρίσκει τον εαυτό του σε κρίση συνείδησης όταν ένας αθωωμένος πελάτης του δολοφονεί και πάλι, και αναλαμβάνει πόστο σαν δημόσιος κατήγορος.

Yada-Yada. Βασικά είναι το House με δικηγόρους. Το οποίο δεν ακούγεται άσχημο (προσωπικά λατρεύω τις courtroom scenes) αλλά ο James Woods είναι απλά James Woods για 40 λεπτά (δεν δίνει στον χαρακτήρα του τα επίπεδα που δίνει ο Hugh Laurie στον δικό του), οι μαθητευόμενοι κατήγοροι μετά τον πιλότο μου μοιάζουν όλοι ίδιοι και κανείς τους δεν είχε την προσωπικότητα της Cameron ή τα ερμηνευτικά προσόντα του Omar Epps, ενώ η Jeri Ryan απλά περιφέρεται, κάνοντας ακόμα λιγότερα και από την Lisa Edelstein. Ο χαρακτήρας του Woods μαλακώνει υπερβολικά γρήγορα (και για όλους τους κλισέ λόγους) κάτι που ο House ακόμα δεν έχει κάνει, ενώ κακά τα ψέμματα, χωρίς χιούμορ και μια μικρή έστω αίσθηση αντισυμβατικότητας (προσόντα που το ιατρικό δράμα διαθέτει), 40 procedural λεπτά δεν περνάνε. Pass.

2 σχόλια:

  1. Pos mporeis na pareis sta sobara ton James Woods meta tin emfanisi tou sto Entourage? Den ginetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den ginetai, ontws! Kai einai idios re sy! Eite prokeitai gia ton Shark, eite gia ton Jimmy Woods, einai sa na blepeis ton idio an8rwpo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή