Desperate girls, heroic girls and Gilmore girls

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται αυτή τη βδομάδα, με το CW να μπαίνει επιτέλους κι αυτό στο χορό, καθώς βγαίνει τo Fox. Oι σειρές του δεύτερου έχουν τελευταία προβολή το ερχόμενο πενταήμερο, με την επιστροφή -κάποιων- τους να τοποθετείται προς το τέλος του Οκτώβρη. Πρεμιέρες και hiatus (πληθυντικός? hiata? hiati? LOL) έχουν ως εξής:
  • Gilmore Girls: Μετά το βλέμμα της Lorelai που έκλεισε την uber-δραματική 6η σεζόν, αυτή είναι η επιστροφή που περίμενα πιο πολύ φέτος το φθινόπωρο. Την πρεμιέρα γράφει ο David Rosenthal, νέος showrunner.
    Season 7 premiere, Τρίτη 26/9.
  • Desperate Housewives: Ο τόπος έχει γεμίσει με spoilers για τη νέα σεζόν (τα οποία έχω επιδέξια αποφύγει), οι Kyle McLahlan και Dougray Scott έρχονται για να μείνουν (?) και ο Marc Cherry παραδέχεται τα περσινά λάθη και ορκίζεται οτι το φετινό γράψιμο θα είναι καλύτερο κι από της πρώτης σεζόν. Θα ήμουν ψέυτης αν δεν παραδεχόμουν πως έχω περιέργεια.
    Season 3 premiere, Κυριακή 24/9.
  • Heroes: Σπονδυλωτό δράμα χαρακτήρων με υπερηρωικές δυνάμεις. Nuff said. Αν κόψουν και το pretentious και πομπώδες voice-over, τότε είμαι μέσα 100%.
    Series premiere, Δευτέρα 25/9.
  • Brothers & Sisters: Τα ίδια τα παρασκήνια αυτού του οικογενειακού δράματος προσεγγίζουν τα όρια της σαπουνόπερας. Μεγάλο και σημαντικό καστ (η επιστροφή της Calista Flockhart στην τηλεόραση, η βραβευμένη με Όσκαρ Rachel Griffiths, ο spy uncle Ron Rifkin, η flying nun Sally Field, η γυναίκα που έκανε άνω-κάτω το Prison Break, Patricia Wettig κα), η showrunner Marti Noxon (of the Buffy fame) αντικαταστάθηκε από τον δημιουργό του Everwood, Greg Berlanti, και αλλαγές στο βασικό καστ μέχρι και μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ιντριγκάρουν αλλά δύσκολα θα αποδώσουν.
    Series premiere, Κυριακή 24/9.
  • Ugly Betty: Διασκευή της ομώνυμης (σχεδόν) κολομβιανής daytime σαπουνόπερας που έχει ένα μάλλον θρυλικό status στη λατινική αμερική, αυτή η φετινή λατρεία των αμερικάνων κριτικών φέρνει ένα ασχημόπαπο ανάμεσα στους αυτάρεσκους κύκνους ενός περιοδικού μόδας που προσπαθούν να της κάνουν τη ζωή δύσκολη.
    Series premiere, Πέμπτη 28/9.
  • Smallville/Supernatural: To πρώτο θα έχει Green Arrow, Jimmy Olsen και Tori Spelling, το δεύτερο θα έχει Amber Benson και τον Denny του Grey's Anatomy. That's about it. Περί ορέξεως...
    Season 6/2 premiere, Πέμπτη 28/9.
  • FOX: Για σχεδόν ένα μήνα οι πιο πολλές σειρές του Fox δε θα μας τιμήσουν ούτε με ένα original επεισόδιό τους. House, Standoff, Bones, Justice, Happy Hour και Till Death κάνουν χώρο για το baseball μετά τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, με 2-3 από αυτές να μην προβλέπεται να επιστρέφουν ξανά.
Την επόμενη εβδομάδα το geekdom έχει την τιμητική του, με τις επιστροφές των cult faves Lost, Veronica Mars και Battlestar Galactica.

7 σχόλια:

  1. Btw, νέες officially ανακοινώσεις στο Ελλάντα (Βαριέμαι να κάνω blog entry):

    - Battlestar Galactica (Star), με τον γελοίο τίτλο "Γαλαξίας έτος 7000"(το έτος τους μάρανε).
    - Veronica Mars (Star) (Με τόσα references που κανείς δεν θα πιάσει)
    - Threshold (Star)
    - Tru Calling (Antenna) (Βάλανε Dushku, όχι απο την καλή)
    - Eureka (Alter) (Για κάποιους eerie Americana fans ;D )

    Και οι παλιές που παιζονται κλασσικά (Alias, Lost, 24, House, Grey's, κτλ κτλ)

    Ακούστηκε και για Ghost Whisperer αλλα δεν βαζουμε και το χέρι στην φωτιά. Επίσης σε DVD θα κυκλοφορήσουν (Μέχρι τέλος οκτωβρίου):

    - Prison Break (Odeon)
    - My Name is Earl (Odeon)
    - Arrested Development (AV)
    - Roms (AV)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος, ειδικά για τα περί dvd δεν τα ήξερα. Επικοινώνησα με το Star και δυστυχώς Veronica και Galactica δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη (άρα μιλάμε πλέον για 2007?) αλλά καλά νέα nontheless.

    Εννοείται πως μόλις κυκλοφορήσει το Arrested θα το νοικιάσω μόνο και μόνο για να δω τις μεταφράσεις! Και btw, AV? Της Fox είναι η σειρά, η Odeon τι κάνει? Καλά που έχουμε και την Audio Visual τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί και AV δεν θυμάμαι απέξω :)

    Για τα υπόλοιπα, παίζει απο οκτώβριο, όμως δεν έχουν κάνει ακόμα το πρόγραμμα (το πιο πιθανό, αλλάζουν συνεχώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ditikos: Ξέρουμε πού (κανάλι) και πότε (μήνα έναρξης, μέρες) για τις σειρές;

    Επίσης Θοδωρή -- re: the plural of hiatus: "So, in English, you can choose between using the Latin plural or the anglicised plural hiatuses."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thanx για το tip, δεν σκέφτηκα οτι η λέξη ήταν ήδη πληθυντικός στα λατινικά από μόνη της (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποθετικά τον Οκτώβριο (επιβεβαιωμένα απο TV Εθνος και τις επίσημες παρουσιάσεις των καναλιών).

    Δεδομένου οτι STAR και ALTER δεν έχουν βγάλει ακόμα πρόγραμμα (προγραμματισμός μηδέν), δεν γνωρίζουμε αν όντως θα γίνουν. Το galactica π.χ. το έχει αγορασμένο εδώ και 2 χρόνια (απο την εποχή του miniseries που είχε δείξει την 28η Οκτωβρίου της χρονιάς που βγήκε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Alter πάντως μου είπαν οτι διαφημίζει ήδη το Eureka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή