Gun. Head. Explosion.

ΟΚ, μόλις έζησα μια από τις Πολύ Μεγάλες Μέρες Tης Ποπ Κουλτούρας (TM)?
  • Πριν 24 ακριβώς ώρες, ο Joss Whedon ανέλαβε τα συγγραφικά καθήκοντα στον λατρεμένο teen τίτλο Runaways της Marvel Comics και του μαθητή του, Brian K. Vaughan. Τα collective ουρλιαχτά ευτυχίας που έζησε το ίντερνετ σπάνια θυμάμαι να τα έχω ξαναζήσει, από τα ποστ ευτυχίας μέχρι τα συγχυσμένα τηλεφωνήματα μες στη μέση της νύχτας!
  • Η FOX ανακοινώνει οτι η 6η σεζόν του 24 θα μας συστήσει τον Phillip Bauer (ΣΟΚ!), και μάλιστα στο πρόσωπο του σπουδαίου James Cromwell. Ο μεν Cromwell κοιτά οριστικά την αιωνιότητα να του υποκλίνεται (με σημαντικούς ρόλους σε 24, Spiderman, Six Feet Under και ρόλο καριέρας στο Babe), το δε κοινό θα γνωρίσει τον άνθρωπο που χάρισε στον κόσμο τον Jack Bauer.
  • Και λίγο πριν πέσω για ύπνο ευτυχής, διαβάζω εγκυρότατες φήμες οτι το ΗΒΟ ενεργώντας απέναντι σε κάθε εμπορική λογική, ανανεώνει από στιγμή σε στιγμή το The Wire για την 5η σεζόν που ζητούσε ο δημιουργός David Simon ώστε να κλείσει την ιστορία του. Οικονομικά δε βγάζει νόημα, αλλά καλλιτεχνικά επρόκειτο για no-brainer: κοινό και κριτική έχουν πολύ σπάνια συμφωνήσει τόσο εμφατικά και ολοκληρωτικά για την ποιότητα ενός έργου, πόσο μάλλον για την ακόμα πιο βαρύγδουπη δήλωση πως μιλάμε για την Καλύτερη. Σειρά. Στην. Τηλεόραση. (ever, θα επεκτείνουν πολλοί)
Wire! Whedon! Phillip Bauer!

Πάω να κοιμηθώ απόψε, με δάκρυα χαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου