300

Όχι, το 300 δεν αναφέρεται στο fuckin' awesome trailer της επερχόμενης διασκευής του κόμικ του Frank Miller, αλλά στο 300ό post για αυτό το blog! Wooooo!

Έτσι, έτσι.

Σε ελαφρώς ουσιαστικότερα πράγματα, το NBC ανακοίνωσε νωρίς-νωρίς full season pickup για το Heroes. Η σειρά είναι ως τώρα το #1 νέο δράμα σε θεαματικότητα στο key demo οπότε σε συνδυασμό με την ποιότητά της έφεραν αυτή την απόλυτα λογική απόφαση του δικτύου.

Το FOX ανακοίνωσε το post-baseball lineup του. Το Justice μετακινείται Δευτέρα μετά το Prison Break, ενώ ο πρώην κάτοχος του timeslot, Vanished, εξορίζεται Παρασκευή για να πεθάνει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Standoff και House απλώς ανταλλάσουν τα timeslots της Τρίτης, ενώ επιστρέφει (2/11) στο πρόγραμμα του δικτύου και το The O.C. για τη σεζόν που όλα δείχνουν πως θα είναι η τελευταία του. Διότι πραγματικά, απέναντι σε Grey's Anatomy, CSI και Smallville, δεν βλέπω με ποιον τρόπο δεν θα μείνει τελευταίο και καταιδρωμένο.

Το πιο ζουμερό για το τέλος. Σύμφωνα με φήμες, στο Lost θα εμφανιστεί για τουλάχιστον δύο επεισόδιο ο NATHAN FREAKIN' FILLION!!!! Καταγγέλω αυτή την ψυχρά υπολογισμένη κίνηση του ABC που φέρνει έναν από τους ήρωές μου στη σειρά, πάνω που είχα χάσει κάθε ελπίδα οτι θα μου αρέσει ξανά κάποτε. Dammit!

2 σχόλια:

  1. BTW, Ποιιόοος είπα οτι έμοιαζε πολύ ο Ethan με τον Fillion?

    Ψάξε στο forum σας για κάποια "σκουπίδια", και θα δείς.
    (Yeah I can brag).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Good call, τότε! ;)
    Άντε να δούμε τι ρόλο θα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή