DeathWatch Redux!

Άλλη μια επίσημη απώλεια είδε η νέα σεζόν, καθώς το NBC έκοψε οριστικά το Kidnapped, αφού προηγουμένως το είχε καταδικάσει σε έναν αργό και ντροπιαστικό Σαββατιάτικο θάνατο. Το καλό νέο είναι πως η παραγωγή ολοκληρώνεται για το 13ο και τελευταίο επεισόδιο, οπότε η πλήρης σειρά (με closure κι απ'όλα) θα δει DVD release κάποια στιγμή μές στο 2007.

Άλλη μια επίσημη απώλεια δεν θα αργήσει να δει η νέα σεζόν, καθώς το FOX δεν ξέρει τι περιμένει για να κόψει το Standoff. Η επιστροφή της σειράς από το baseball hiatus, πλέον χωρίς το House για lead-in, είδε μάλλον ντροπιαστικά νούμερα. Σε συνδυασμό με την απαξία της κριτικής προς το show, αυτό μάλλον συλλαβίζει θάνατο. Αν και το έβρισκα συμπαθές, δε θα λυπηθώ καθόλου αν κοπεί αύριο κιόλας- όσο το νωρίτερο ελευθερωθεί ο Tim Minear για να ξεκινήσει τη δουλειά στο Drive, τόσο το καλύτερο.

Στο CW, τα Gilmore Girls είχαν επανάληψη, και ως εκ τούτου η Veronica Mars είδε τα χαμηλότερα νούμερα της σεζόν. Αλλά το season low των 2.8 εκατομμυρίων θεατών εξακολουθεί να είναι υψηλότερο νούμερα από τον περσινό μέσο όρο, οπότε δεν πιστεύω πως θα έχουμε προβλήματα.

Τέλος, στο ongoing drama που είναι το μέλλον του Studio 60, εκπρόσωπος του NBC διέψευσε άρθρο που θεωρούσε τη σειρά ήδη παρελθόν, διευκρινίζοντας πως ακόμα και τώρα το δράμα του Aaron Sorkin αποφέρει κέρδος στο δίκτυο. Επιπλέον, εκτίμησε πως ακόμα και αν το επόμενο επεισόδιο πέσει περισσότερο, η πρώτη κίνηση του NBC θα ήταν να μετακινήσει το show σε άλλο timeslot, και όχι κόψιμο. Αντε να δούμε.

2 σχόλια:

  1. Barethika na perimeno tin akyrosi tou Studio 60. Oloi adiaforoun gia to pragmatiko gossip pou einai to oti o Matthew Perry ta exei me tin Lizzy Caplan (The Class, Mean Girls)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Seriously?! She's hot, το οποίο δεν θα είναι προφανές σε όποιον δεν έχει δει το Class, αλλά believe you me, she is! Well done, Matt!

    (ώστε τελικά πράγματι είναι μόνο φίλοι με τη Lauren Graham. Bummer :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή