DeathWatch: Studio 60 gets full season!

Επιτέλους το NBC μας λυπήθηκε και μας αφήνει, πλέον, να απολαύσουμε τη σειρά χωρίς το άγχος του cancellation πάνω από το κεφάλι μας. Το Studio 60 on the Sunset Strip πήρε επισήμως παραγγελία για πλήρη σεζόν 22 επεισοδίων και τώρα περιμένω αν θα συμβεί το ίδιο και με το άλλο αγαπημένο φετινό show του ίδιου δικτύου, το Friday Night Lights.

Στο ABC, το τραγικό χάσιμο χρόνου που ακούει στο όνομα Six Degrees φεύγει από το πρόγραμμα και το post-Grey's Anatomy timeslot παίρνει το Men in Trees με την Anne Heche. Το δίκτυο επιμένει πως η σειρά παραγωγής JJ Abrams "μπορεί να επανέλθει" στο πρόγραμμα τον Ιανουάριο, αλλά αυτά τα έχουμε ακούσει κι από το FOX και δεν τσιμπάμε.

Μιλώντας για το FOX, άρχισαν σιγά-σιγά να αδειάζουν οι θεσούλες του προγράμματος του δικτύου, προς μεγάλη μου ευχαρίστηση (για να παίρνει σειρά και τίποτε άξιο λόγου δηλαδή, όχι τίποτε άλλο). Το Ηappy Hour αποχώρησε κι επισήμως, ενώ οι φήμες δίνουν και παίρνουν πως παρόμοια θα είναι και η μοίρα του Justice. Και αλήθεια, μπορεί το να αργήσει να τους κάνει παρέα? All in all, αυτό είναι μάλλον το χειρότερο πρόγραμμα του δικτύου εδώ και χρόνια, αν συνυπολογίσει κανείς το κόψιμο του StandoffVanished, το όλο και πιο αδιάφορο Prison Break, τα τραγικά ratings του Til Death και τα αποκαρδιωτικά νούμερα πρεμιέρας του The O.C.. Αν δεν ήταν ο House και οι Simpsons, πραγματικά θα ήταν να απορεί κανείς για ποιο λόγο το FOX δεν ανοίγει κατευθείαν το Γενάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου