WhedonWatch: Buffy season 8 sneak peek


Σε συνέντευξή του με τον Jeff Jensen του EW, ο Joss Whedon αποκάλυψε μερικά παραπάνω πραγματάκια για το επερχόμενο Buffy Season 8 κόμικ από την Dark Horse. Οι περισσότερες πληροφορίες ήταν ήδη γνωστές και εδώ απλά tease-άρει το setting της ιστορίας και το πού θα βρίσκονται οι χαρακτήρες, συναισθηματικά. Αλλά μέσα σε όλα, ξεκαθαρίζει κι ένα νομικό θέμα που απασχολούσε όλους τους φαν του Buffyverse, κι αυτό είναι το κατά πόσον επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον Angel και τον Spike σε αυτή τη σειρά. Οι δυο χαρακτήρες είναι licensed από άλλη εκδοτική εταιρεία, και γι'αυτό το λόγο φοβόμασταν οτι απαγορευόταν η χρησιμοποίησή τους από τον Whedon (ειρωνικότατο, by the way), αλλά ο Joss διευκρινίζει πως μπορούν να εμφανιστούν και στο κόμικ της Dark Horse, αλλά με φειδώ.

Στα υπόλοιπα μέτωπα: ο Whedon περνάει ένα ακόμα χέρι το πρωτότυπο σενάριό του Goners, γράφει και ξαναγράφει το Wonder Woman (με το οποίο ακόμα αντιμετωπίζει δυσκολίες), ετοιμάζεται να μπει στο 4ο και τελευταίο story arc του Astonishing X-Men και να αναλάβει τη συγγραφή του Runaways, και όσο για άλλα buffyverse-related κόμικς? Δεν αποκλείει στο μέλλον να συνεχίσει και το Angel με τον τρόπο που τώρα συνεχίζει τη Buffy. Yes, please!

4 σχόλια:

  1. Καλό το σκίτσο, δεν μου αρέσει πάντως η στολή που φαίνεται στα σκίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως λίγο περίεργη, δεν πολυκαταλαβαίνω και τι είναι κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι απλό. Ειχε παει στο καθαριστήριο και πήρε την στολή του Blade καταλάθος...

    Μετά έπεσε με αλεξίπτωτο (για αυτό και οι ζώνες) οπότε επεσε πάνω στο γομάρι που παλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Another fan! Εγώ δε βλέπω την ώρα να κυκλοφορήσει η σειρά- εννοείται πως θα σχολιάζεται αναλυτικότατα εδώ, κι ας είναι κόμικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή