Alexis, darling. Alexis.

Spoilers για το σοκαριστικά campy twist της Ugly Betty και λίγα σχόλια για το latest O.C.


Now, how about that! Τι έχουμε να πούμε για την αποκάλυψη της Γυναίκας Με Τους Επιδέσμους? Pretty frakkin' awesome, huh! Δεν είναι μόνο οτι είμαι ερωτευμένος με την Rebecca Romijn και χαίρομαι που θα τη βλέπω σε μια σειρά που έτσι κι αλλιώς απολαμβάνω, αλλά είναι περισσότερο οτι ο Silvio Horta πήρε ένα subplot που μου έφερνε δάκρυα βαρεμάρας και το μετέτρεψε σε uber-camp material που έκανε να χτυπάω παλαμάκια! Η
Betty ήταν εξαρχής μια σειρά που όχι μόνο δεν έκρυβε τις σαπουνοπερατικές ρίζες της, αλλά έκανε και καλή πλάκα με αυτές, αγκαλιάζοντας το camp στοιχείο που μπορούν να κρύβουν. Λόγω όμως της προέλευσής του, το show είχε περισσότερο λατινοαμερικάνικης επιρροής σαπούνι: άκαρδα αφεντικά, σκύλες αντίζηλοι, καλόκαρδη νεαρά πεταμένη σε μια άσχημη κατάσταση που όμως τελικά θα τα βγάλει πέρα.

Όλα αυτά είναι βα-ρε-τά.

Στην αποκάλυψη της Rebecca ως ο χαμένος αδερφός-turned-αδερφή του Daniel, έχουμε στα χέρια μας την πρώτη μεγάλη αμερικάνικης λογικής σαπουνιά, που σε στυλ, σε concept, σε ποζάρισμα, ακόμα και στην επιλογή ονόματος (Alexis! Την λένε Alexis!!) θυμίζει θρυλικές στιγμές από Dynasty ως Melrose Place. Well done, Silvio. O θείος Aaron θα ήταν περήφανος. Και, σε ένα sidenote, αυτό μας κάνει τη δεύτερη γυναίκα από το καστ του X-Men που έχει υποδυθεί transgender. Να περιμένω και την Anna Paquin κάποια από αυτές τις μέρες? Ακούω πως ο Ryan Muprhy ψάχνει lead για το νέο transgender δράμα του...

The O.C. 4x11 "The Dream Lover"
Να πω και δυο λόγια για το
O.C. Απόλαυσα τον Henry Lubatti ως Henri-Michel, αλλά χαίρομαι που μας άδειασε τη γωνιά. Έχω απολαύσει κάθε ανατροπή στη σχέση του Ryan με την Taylor, αλλά νομίζω πως πλέον ήρθε η στιγμή να την οριστικοποιήσουν. Οριστικά. Τελειωτικά. Deal. Πώς το λένε. Πίστεψα πως το πάνγλυκο ποιηματάκι του Ryan θα έκλεινε τη δουλειά (by the way, απίστευτα σοκαριστική στιγμή) αλλά ο Josh μάλλον θέλει να το τραβήξει ως το τέλος της σειράς. Fair enough, δεν είναι πως έχουμε πολύ ακόμα. Στο άλλο μέτωπο, κουφάθηκε όταν αποκαλύφθηκε το όνειρο του Che, ο οποίος μου έχει αρέσει σε όλη τη σεζόν, και πάνω που σκεφτόμουν πόσο γαμάτο bond του έχουν φτιάξει με τον Seth, μαθαίνουμε οτι τον βλέπει ερωτικά! Χο, χο, αυτά είναι! Όσοι αφελείς πίστεψαν πως ο Chris Pratt θα έπαιζε love interest για την Summer, πρέπει να μαζεύουν ακόμα το σαγόνι τους από το πάτωμα! Διασκεδαστικό, ακόμα, ήταν το scheme της Julie, ειδικά καθώς παρακαλούσε την Kirsten να μην πει την αλήθεια στη σκυλάρα του Newport. Αιώνια Julie. Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα καταλήξει με το τέλος της σειράς. Five to go, by the way.

9 σχόλια:

  1. Parolo pou eblepa to epeisodio gnorizontas oti i emfanisi tis Rebecca Romijn synodeuetai apo twist kai se kapoia stigmi mantepsa ti tha itan, den epapse na einai absolutely sho-cking!!! Fantastika campy kai soapy! Fun times ahead! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A, nai. ALEXIS. Milame tin lene Alexis!!! The nerve of these gente!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. One more thing.
    Daniel kai Betty: the start of something? (anafora stous Voxtrot and/or sto High School Musical, take your pick.) Oxi syntoma alla den ksero, olo auto to pizza-karaoke bonding tou epeisodiou me ekane na anatheoriso polla apo auta pou legame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, δεν ξέρω πού το πάνε με τους Beniel. Dantty? LOL, anyway. Δεν ξέρω τι νομίζουν οτι κάνουν! Βάζουν την Amanda να προδόσει τον Daniel και την Betty να ξερογλείφεται? Νοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Amanda, i Christina... the dark side won them all this week.
    Kala, den eipame oti o Daniel kai i Betty (Meadez? LOL) tha ksypnisoun aurio sto retire tou forontas o enas ta esorouxa tou allou, alla mou dinoun tin entyposi dyo best friends pou siga siga (sigaaaa...) tha katalaboun telika oti einai made for each other. Kati tetoio. Alla prota tha perasoun apo diafora stadia (an mporei o Henry kai to Spoiler pou diabasa na theorithoun stadia.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A, δεν ξέρω τίποτα για τον Χένρι, shush! Και προσωπικά τον πάω πολύ τον τυπάκο. Τον Γουώλτερ ακόμα να τον απολύσουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oute ego ksero tipota gia ton Henry, aplos ypotheto. O Walter mou thymizei ton Adam Brody. Allo ki auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Btw, Meadez? Nuh-uh. Αυτό το κρατάω για τη σχέση της Alexis με τον Ignacio. Ή του πατέρα του Daniel με την αδερφή της Betty. Ή μέχρι την ενηλικίωση του Justin. :P

    So many possibilities, see? (LOL)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνω που τον μελετάγαμε.

    http://www.ew.com/ew/article/0,,20009298,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή